• Zszófi

  • Beküldte:
  • Zszófi reagálása

    Csodalatos iras,szivbol koszonom neked! Vissza adtad az emberekbe valo hittem! Barmikor szeretettel varlak ugyanis ha ilyen csodalatos vendegek lennenek csak talan nem lenne ennyi “serult” szolgaltato holgy. Fantasztikus ember vahy koszonom. Millio puszi : Zsofi

  • Egyeztetés:

    Reggel hívtam, amikor jelezte, hogy "telefonnál van, most felveszi" és tényleg felvette. Az általam kért délutáni időpont megfelelt neki. Röviden elmondta, hogy mit tartalmaz a program és hány rózsaszálat készítsek elő.
  • Megközelítés:

    GPS a ház elé visz, hatalmas festett házszám a házon, a ház előtt, körül rengeteg ingyenes parkolóhely. Közelben megy a villamos, így BKV-val is könnyen megközelíthető a helyszín.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta és rendezett. Bár Zsófi szabadkozott, hogy ne nézzek körül, én semmilyen rendetlenséget nem észleltem. A masszázs szoba kicsi, de elfér benne a masszázs ágy, a szék és a fogas a ruháknak. Fürdőben zuhagy, megfelelő mennyiségfű tusfürdő - mondjuk ezt sosem értettem miért fontos, hogy minél több legyen - , tiszta törölközőt kaptam a zuhanyzáshoz.
  • Lány külseje:

    Zsófi a képeken látható, jó alakú, csinos Nő. Túl van a 20-as évein, de én pont ezért mentem hozzá. Itt el kell mondanom, hogy az utolsó 2 masszázs élményem nagyon lehangoló volt Nagyon csinos 20 és 21 éves lányt választottam, 2 külön helyszínen, mégis sok hasonlatosság volt a programjukban. Az egyik helyen leegalább kaptam valami masszázs félét, a másikon ez egy krémes pamacsolás volt kb. 5-10 percben. Innentől viszont ugyanúgy telt a hátralévő idő. A "megfordulhatsz" jelzés után mellém feküldtek, behunyták a szemüket és ... és... ennyi. Vártak. Talán számolták, hogy mikor jár már le a hátralévő 1 óra 15 perc. Mivel csak feküdltek tétlenül én kezdtem simogatni, ami különösen reakcció nélkül maradt. Így ment ez jó sokáig. Aztán a vége felé bekapták a farkam és egy gyors intenzív franciával végeztek ki. Ígyekeztem volna elnyújtani, de nem nagyon voltak együttműködők.
    Az adatlapja alapján reménykedtm, hogy Zsófival nem fogok így járni. Jól döntöttem.
  • Erotikus masszázs:

    Gyógymasszőr, olvasható a neve mellett. És tényleg, olyan masszázs kaptam, hogy egyszerűen nem volt kedvem megszólalni. A fürdőből visszatérve hasra feküdtem a masszázs ágyon. Az ágy végére ült és először a lábaimat vette kezelésbe. Arra kért, hogy pihenjek, relaxáljak és szóljak, ha valami nem jó, erősebben vagy gyengébben szeretném. De nekem pont jó volt, ahogy cslnálta. Megmasszírozta a talpam, a vádlim,, éreztem, ahogy az izomrostok elválnak egymástól. A kellemes ézés és a fájdalom határán dolgozott, ahol még kifejezetten élveztem miden érintését. A combon, a fenekem is alapos gyűrást kapott. Majd a derekamhoz ült és a hátam, vállam, nyakam következett. Volt ott jópár izom-csomó, ezekhez rendszeresen visszatért, újra és újra átgyúrta. Sokszor jártam már nem erotikus masszőrnél, de az a masszázs, amiben most volt részem a legtöbbjüket felül múlja. Tényleg alapos és szakszerű vült.
  • Levezetés:

    Masszázs után elment kezet mosni én pedig piheghettem egy kicsit. Visszatérve megkért, hogy forduljak meg és jelezte, hogy most jön a program erotikus része. Előre megbeszéltük, hogy franciás kényeztetést kérek. Kézbe vette a barátomat, majd egy kis simogatással indított. Ezután útjára indult a gyönyör.... Szépen lassan a szájába vette az ezredest és előbb lassan, finoman szopogatta, szívogatta... még most is beleborzongok, ahogy leírom. Semmi kapkodás, sietés, érezhető volt, hogy az élmény elnyújtása és fokozása a cél. A lassú finom szopogatásból átváltott a kezére és az ujjai végével simogatta a makkomat, mennyei érzéseket okozva. Azután újra rácuppant, nem is tudom pontosan mit csinált, a nyelvével izgatta, simogatta, hol feljebb, hol lejjebb, gyorsított, lassított, amikor érezte, hogy fokozódik az élmény,, picit visszavett, nehogy idő előtt érjen véget a program. És ez így ment hosszú, hosszú percekig. Amikor végig vette a szopogatás, szívás, nyalogatás minden variációját és már sokadszor kerültem a csúcs közelébe, átváltotott egy intenzív kézi befejezésre, aminek a végén egy hatalmasat lőttem. Nem emlékszem mikor kaptam ilyen csodás franciás kényeztetést. Sokáig alig kaptam levegőt.
  • Elszámolás:

    Pontosan annyi volt, amennyit előre megbeszéltünk. Tudtommal "extrák" nincsenek, ami az adatlapon van, abból lehet választani.
  • Összkép:

    Zsófi visszaadta a veszni látszó hitemet a masszázs szolgáltatók iránt. Először voltam nála, talán ezért keveset beszélgettünk. Olyan élményben volt részem, amire nem nagyon emlékszem Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy tényleg szakszerű masszázsra és egy világbajnok franciára vagyik. Én biztosan meglátogatom újra. Szerintem kipróbálom a prosztata masszázst, amit tényleg csak nagyon kevesen tudnak jól csinálni. Szerintem Zsófi közéjók tartozik.
Happy Massage