• Wanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Teleonon hívtam, első alkalommal nem sikerült elérni, de másodjára sikerült beszélnünk. Nagyon kedves volt, elsőre nem sikerült megfelelő időpontot találni, de második alkalommal már sikerült egy tökéletes időpontban megyezezni.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű volt, tömegközlekedéssel nagyszerűen elérhető, ajánlott is ezt az opciót választani, mert a parkolás nehézkes lehet.
  • Helyszín:

    A lakáshoz lifttel lehet felmenni. Maga a lakás gyönyörű, felújított. A szoba ahol a masszázs zajlott picike, de pont megfelelő. A fürdő tiszta, rendezett.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű. Egy szóval így tudnám jellemezni. Nagyon bájos az arca, gyönyörű a teste, mint ahogy az a képeken is látszik.Egy kis fehér ruhácskában fogadott. Ami egyből feltűnt a megérkezéskor, hogy bizony a cicik sokkal nagyobbak, mint amire előzetesen számítottam. A kis fehérke ruhácska alól a bimbók már ekkor átsejledtek, már a legelső pillanattól kezdve megbabonázott.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor rögtön ismertette a játékszabályokat, illetve megbeszéltük, hogy ez az első ilyen jellegű masszázsom, így rendkívül kedvesen és kezdeményezően állt hozzám. Először egy fürdéssel kezdtem, a tiszta és rendezetett fürdőben, majd amikor végeztem kinyitottam az ajtót résnyire és már jött is értem. A masszázs egy a földre fektetett matracon történt. Hasra feküdtem és elkezdett masszírozni, nagyon kellemes volt, a lábamtól indult és haladtunk folyamatosan felfelé. Már ekkor megszabadult a felsőjétől, így a szemem sarkából már néha el el csíptem gyönyörű testét. A masszázs közben többször is kellemes érintésekel, benyúlásokkal növelte "izgalmamat".
  • Levezetés:

    Mikor már teljesen belemélyültem a masszázsba, mondta hogy forduljak meg és ekkor vette kezdetét a nagyszerű kényeztetés. A megfordulás után egyből szembesültem Wanda meztelen testével (bugyi rajta maradt). Sokan írták már előttem, hogy gyönyörűek a mellei, de a valóságban tényleg eszméletlenek és hatalmasak. Megengedte, hogy a kényeztetés közben simogathassam és foghassam őket :)
    A kényeztetés kézzel történt, de nagyszerű technikával. Meleg olajat csorgatott a péniszemre és kellemes masszásba részesítette őt is. Többször is a csúcs közelébe juttatott, majd amikor úgy érezte, hogy itt az idő csak kedvesen oda súgta, hogy "nyugodtan" :)
    A végén megtörölgetett, majd megölelt és még egy kicsit beszélgettünk.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt összeg. Ezért az élményért teljesen megéri.
  • Összkép:

    Mint írtam, első ilyen jellegű masszázsom volt. Mindnekinek csak ajánlani tudom, végtelenül kedves és figyelmes volt végig. Wanda gyönyörű volt, ami kifejezetten tetszett, hogy nagyon beszédes is volt. Én megvoltam még kicsit szeppenve, így viszont elég szótlan voltam, de nagyszerűen éreztem magam vele. Nem tartom kizártnak, hogy megfogom még látogatni :)
Happy Massage