• Nikoletta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, miután a konkurens oldal masszázs hirdetői között ráleltem. Péntek este lévén nem sok reméyt fűztem az azonnali randihoz (mivel többen nem voltak elérhetőek vagy foglaltak voltak már), de a telefon egyből felvette, kedves tájékoztatása után 20 perc múlva mehettem is.
  • Megközelítés:

    Egyből megadta a pontos címet, érkezéskor a kapukódot és a bejutási instrukciókat kaptam csak. Lakótelep kispesten, KÖKI és Üllői út vonzáskörzete, így a tömegközlekedés kiváló, 5 perc sétával szinte minden elérhető, egy rövid megállóra a metró is..
    Navigáció a címet ismeri, a parkolás ingyenes. Ha nem is pont a lépcsőház előtt, de 30 méteren belül akadt szabad hely.
  • Helyszín:

    Lakótelepi, felsőbb szinten lévő lakás. Két hölgy rendel, a másikkal nem találkoztam, csak elmondás-rákérdezés alapján tudom (illetve eszembe jutott, nála is voltam már). A fürdő sajnos nem volt a top 5 -ben: rendben tartott, több tusfürdő és szájvíz is volt, de egy fekete tusfürdő szétlocsolt maradványai éktelenkedtek szerte-szét. A rörcsi tiszta volt, de már viseltes - a célnak azért megfelelt.
    A szoba alakás kisebbik szobája volt, francia ággyal, rádióból zenei adó szólt, fotelre lehetett a ruhát raknom, itt nem volt gond, de azért nem a HIlton.
  • Lány külseje:

    Most nem szaxpartnerként, hanem masszőzként hirdet - elmondása szerint egy műtét miatt-, így a randi ideje alatt egy cica naci rajta volt végig, de a többi látott a képeknek, az adatoknak és a vártakan megfelelt. Kedves 50-es hölgy fogadott, oldottan, mosolyogva beszélt-társalgott.
  • Action:

    Masszázs és francia volt a megbeszélt program 1 órában.
    Masszázsa nem tanult, nem is szakszerű, de a simogatásnál jóval több, jól esett péntek este... Közben be-be nyúlkált a popóm felől a zsákos családhoz, de leginkább a hátammal, vállammal foglalkozott, lábaimat csak a farpofák és a felső comb környékén érintette, nyakamat, kezeimet nem masszírozta. Csendben, ár modatot váltva folyt a szeánsz, amikor szólt, hogy fordulhatok, kezeimnek sem kell megáljt parancsolni. Elkezdett lágyan simogatni, én is őt. Kis puszikat adtam, ami csókocskákká változott, de beleélős nyelves smárolás nem lett belőle. Simi-simi, tapi oda vissza, majd kis puszikkal elvonult délre és franciázni kezdett. Nem volt rossz, bár néha kicsit erősen szívta, de összességében kellemes volt. Közben és is tapiztam, ruhán keresztül a lába közét is, úgy tűnt jól esett neki. SOk minden nem játszódott le, kérésre a golyókat is kényeztette, majd szájába engedtem a cuccost. Itt sok lánytól különbözve végig ben t tartott-kényeztetett, megvárta míg az utolsót is kiengedem, csak utána ürített zsepibe.
  • Elszámolás:

    Az rózsacsokor kicsi, a mostani félórás átlagál is kisebb egy szállal. Emiatt megérte, nem volt hiányérzetem, az elején kitett összeg visszajáróját zuhanyzásom alatt kikészítette, szóval korrekt.
  • Összkép:

    Ahogy e helyt csúnyán hangzik, ár-teljesítmény viszony rendben van, de azért jóval jobb randikhoz vagyok szokva. MInden esetre akkor jó volt, hogy megtaláltam.
Happy Massage