• SZILVI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A lehetőségekről már sokkal korábban érdeklődtem. Most egy keddi napon hívtam először a masszázsszalont. Csütörtökre terveztem időpontot kérni. Meglepett, hogy bár az oldal azt mutatta, hogy Szilvi elérhető szerdán és csütörtökön is (utóbbit szerdán láttam), a telefont kezelő hölgy mondta, hogy csak pénteken masszíroz legközelebb és péntek reggel 9-től tudok időpontot kérni hozzá. Így pénteken 9:20-körül csörgettem meg őket. Első két alkalomra kinyomtak néhány csörgés után, majd pár perccel később visszacsörgettek, ekkor kapásból visszahívtam őket és fel is vették. Innentől a leggördülékenyebben ment az egyeztetés. 11:00-ra kaptam is időpontot a telefont kezelő hölgytől és persze a címet is elárulta ekkor.
  • Megközelítés:

    Nem túl messze lakom, így gyalog mentem el a szalonba. A Google Maps-szel könnyedén odataláltam. Egy szép, új építésű társasház egyik emeletén működik a szalon. A kaputelefonnál állva újra felhívtam őket, megkaptam a kódot a bejutáshoz, illetve az emelet- és ajtószámot. Az emeleten keresgéltem az ajtót (elég sok volt), amikor épp kijött Szilvi két barátnője a lakásból. Látták, hogy nagyon keresgélek és ők kérdezték meg, hogy véletlen nem oda igyekszem-e? Akkor láttam, hogy tényleg az az ajtószám kell nekem. Még be is csöngettek helyettem :) Ez az apró gesztus jól esett így kezdésnek.
  • Helyszín:

    A lakás kifejezetten szép, annyira nem volt túlbútorozva, de amire tényleg szükség volt, azt megtaláltam. Talán fogas nem volt az ajtónál. A fürdőszobában tusfürdőből 2 félét találtam, illetve volt odakészítve szájvíz egyszer-használatos műanyag poharakkal. Az aránylag keskeny szobában egy masszázspad, egy fotel és egy kicsi asztal volt, amikre szabadon pakolhattam. A hosszfalon egy jókora tükör állt, ahol a második részben jól esett viszontlátni, ahogy masszázs közben fél kézzel én is cirógattam Szilvit hátulról.
  • Lány külseje:

    A képeken tényleg Szilvi van :) A valóságban kicsit kisebbnek, egyben kislányosabbnak (és még aranyosabbnak :) ) tűnik. Nem emlékszem, pontosan miben fogadott, de valamilyen egyszerű utcai vagy benti ruha lehetett rajta. És szemtől szemben az arca is mintha más karakterű lenne kicsit, de lehet, csak azért, mert a haját is felkontyolta. Elmondása szerint nem sportol - bár valamilyen szinten jógázik - így nem kifejezetten sportos, inkább egy csinos, aránylag karcsú, helyenként meglepően formás testalkattal rendelkezik. És ahogy más is írta, egy tízest le tudna tagadni a korából.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órás masszázsra mentem. Megérkezésemkor Szilvi a masszázs-szobába invitált. Leöltöztem, közben Szilvi megnézte, szabad-e a fürdőszoba, majd visszajött, magamra kaptam a törülközőt és be is vetettem magam a fürdőbe. Mire visszaindultam, Szilvi már csak egyszerűen bugyiban fogadott. Megbeszéltük, milyen masszázst kérek. Lényegében egy egyszerű, teljes testes svéd masszázst és egy elnyújtott levezetést kértem. Kérdezte, hogy masszírozhat-e mindenhol, majd nekilátott fentről lefelé haladva. Lehetett érezni, hogy tanulta a masszázst. Erősebb masszázst beszéltünk meg és ilyet is kaptam, de akárhogy is nyomkodott, mindvégig éreztem párhuzamosan valamiféle gyengédséget is a kezeiben - talán a finom bőre miatt is - , ami végig jól esett. Ügyesen tapintott rá a feszesebb csomóimra is. Közben több mindenről beszélgettünk, rájöttünk, hogy van egy-két téma, ami mindkettőnket érdekel. Szilvi nem szószátyár, de kellemes beszélgetőpartner. Mindeközben kellemes keleti zene járta be a kis szobát. Masszázs közben idővel kósza érintéseket kaptak az érzékenyebb területeim is. Az átforduláshoz közeledve kértem egy pohár sima csapvizet. Felajánlotta, hogy citromot is tesz bele, de nem éltem a lehetőséggel. Mindenesetre jól esett ez a kis figyelmesség is.
  • Levezetés:

    Kicsit kevesebb mint egy óra telhetett el az össz-időből, amikor megfordulhattam. Ekkor a masszázspadot is feljebb állította. Szilvi a bal oldalamra állt, úgy, hogy a bal kezemmel szinte bárhol elérhettem. Kérdésemre azt felelte, hogy bárhol érinthetem. Ekkor még a bugyi rajta volt. Kicsit a testemet is masszírozta, amit átvezetett egy ügyes lingam masszázsba. És, ahogy az előttem beszámolók is írták, tényleg kifejezetten ügyes a technikája. Sokféle fogást alkalmaz, a környékre is fektet időt, fölé hajol, testtel is érint, egy igazán komplex élményt ad. Szájjal nem kényeztetett, de ahogy más is írta, úgy én sem éreztem semmi szükségét. Egyszerűen így volt teljes az élmény, ahogy Szilvi masszírozott. Egy ponton jeleztem, hogy hol vagyok kifejezetten érzékeny és onnantól ő is vigyázott, hogy majd csak a megfelelő időben repítsen a mennyekbe.

    A lingam masszázs alatt a bal kezem lassan és fokozatosan tévedt Szilvi hátáról indulva az egyre intimebb területeire. Idő közben az utolsó fehérnemű is lekerült róla és bár elrepítenem nem sikerült Őt, a jelekből úgy ítéltem, hogy egy kicsit Ő is élvezte a viszonzásomat. Megjegyzem, azért én se léptem át minden határt és így utólag egy-két dologra is biztos jobban odafigyelnék. (pl még alaposabb körömvágás, hogy véletlenül se okozzak kellemetlenséget - habár nem adta ennek jelét)

    Masszázs után a fürdőbe vettem az utam, ahol, mivel más is várt a fürdőre, Szilvi benyitott és megkérdezte, hogy készen vagyok-e (épp az utolsó cseppeket törölgettem magamról). Visszamentünk a szobába, felöltöztem és mentünk is a bejárathoz. Távozás előtt adott egy puszit, én kértem még egy villám-ölelést, majd elköszöntünk és kiléptem. A távozást egy picit sietősnek éreztem, mert ha jól láttam, simán időben voltunk.
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor adtam át a virágszálakat és a kicsi édességet, amit hoztam - a szobában lévő kis asztalkára tettem őket. Kérdésemre egyébként azt felelte, hogy előtte is, vagy a végén is odaadhatom, de így biztosabbnak láttam, hogy nem felejtem el. Extrák nem jöttek szóba, nem is tudok róla, hogy lennének. A telefonban megbeszélt virágszálakat adtam (a virágszálnak :) ), ami itt a környéken meglehetősen korrekt.
  • Összkép:

    A hirdetésében a kedves mosolya fogott meg és, hogy azt sugallták a képei, hogy számára kicsit mást jelent a masszírozás, mint a legtöbb masszőznek. Ezt tekintve beteljesítette a várakozásaimat. Ahogy más is írta korábban, Szilvi visszafogottabb, kicsivel talán introvertáltabb személyiség más masszőzökhöz képest. Kifejezetten azoknak tanácsolom, hogy felkeressék őt, akik a szakszerűbb masszázst szeretnék társítani egy elnyújtott, színvonalas, de nem feltétlen vad levezetéssel. Szinte úgy is mondhatnám, hogy akik a minőségre mennek a gyorsaság helyett :)

    A másik benyomásom, hogy bár több egyéni masszőznél jártam és most először voltam masszázsszalonban, kicsit több odafigyelést, talán kicsit több közvetlenséget is kaptam, mint amire számítottam előzőleg. Mindezt persze főleg Szilvitől. Hozzáteszem, hogy egy korábbi masszázsomból okulva, a tőlem telhető módon, igyekeztem én is minél figyelmesebb lenni vendéglátómmal. Utólag pedig azt éreztem, hogy nagyon szívesen elbeszélgettem volna még Szilvivel... úgy bármiről.
Happy Massage