• Giulia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Először nem értem el, de következő alkalomra már simán ment. Kedves, kicsit érdes hangja van, már a telefonban is érezhető, hogy határozott nő. Ugyanakkor szereti a humort, ami nekem nagyon fontos.
  • Megközelítés:

    Klasszik Marina. Egyik ház a sok közül. Talán az itt írogatók, olvasgatók nagy része ismeri. :) Parkoló simán volt, bár én hétvégén voltam. Ez nem tudom, hogy változtat-e.
  • Helyszín:

    Szép, igényes kis útépítésű pecó. Egyedül van benne, nincs is ott más. Fürdő tiszta, törölköző, tusfürdő van. Ennél a résznél szerintem csak azt kell(ene) leírni, ha gáz lenne.
  • Lány külseje:

    Giulia jó csaj. Az adatlapján is lehet látni, hogy nem a legfiatalabb lányok egyike az oldalon, de igazi cougar, ahogy angol nyelvterületen mondják. Amúgy francia nyelvterületen is jó, de ezt majd később.

    Kinézete nagyon ápolt, látszik, hogy sokat ad magára. Cicik szépen állnak a helyükön, némi plasztikai segítségnek hála. A feneke is formás. Arca karakteres, de szép. Azért a bőr feszessége néhol nem tudja meghazudtolni a kort, de egyben nézve nagyon kellemes teremtés, bizsereg a cerka, ha meglátod.
  • Action:

    A masszázs és a szexpartner szolgáltatás között táncol Giulia, így a programja is ehhez igazodik. Jó szolgáltató lehet azoknak, akik a pornofilmekben látott masszázs és utána kefélés kimenetelt szeretnék atélni. Én most inkább egy klasszikus masszázsprogramra jöttem franciáskodással.

    A masszázs nagyon kellemes volt, érezhetően szakavatott kezek közé kerültem. Egyértelműen látszik, hogy pár évet eltöltött ennek a gyakorlásával. Közben megy a beszélgetés, érdeklődik, jófej, vicces. Az érintése határozott, de finom és szépen lassan elkezd felhúzni, még úgyis, hogy hason fekszel. Kis zacskó tapogatás, a farkadat érzékenyen megcirógatja, te pedig érzed, hogy egyre szűkebb a hely a lábaid között. Ahogy megfordultam, egy kicsit még verte a farkam kemény szorításával, amíg sziklaszilárd nem lett, aztán rábukott és be is vette. Nem finomkodik a szopással, inkább az a típus, aki kis hümmögésekkel teljesen belemerül a folyamatba. Szopja és nyalja, ahogy kell, hogy az emberben a vér mindenhonnan egy helyre összpontosul.

    Kértem tőle egy 69-et. Felfekúdt a masszázspadra a mellkadomra, és folytatta a lendületes szájmasszázst, miközben én izgattam a punciját. Nem az a klasszikis babapunci, de azért jó volt játszadozni vele egy kicsit. Egy idő utan viszont meguntam, mert egy kicsit monoton volt, őt annyira most nem érintette meg a dolog. Pedig amúgy látszik, hogy szereti, ha izgatják, csak szerintem nem a 69, amiben ez kijön nála. Úgyhogy megkértem, hogy feküdjön hanyatt a padon, és én mellé állok. Ezt nem értette elsőre, de megtette. Aztán, amikor állva a szájába tettem a farkam, akkor jött is az AHA pillanat. :) Azt mondta, hogy ilyet még nem csinált, pedig nem hittem volna, hogy őt még meg lehet lepni... Mindenesetre nagyon kellemes szopásba kezdett, oldalról, cuppogósan. Közben én simogattam a melleit, és a punciját, és itt már látszott, hogy tetszik neki a dolog. Kis nyögdécselések is feltörtek, ami engem is egyre jobban bevadított, és neki is fokozta a lendületét. Nem is bírtam már sokáig, úgyhogy kirántottam és kértem, hogy verje ki a melleire. Meg is tette, és szépen beterítettem vendéglátóm cickóit. Elég jól esett.
  • Elszámolás:

    Korrekt volt az elszámolás. Már az elején letettem. Amit extraként kellett, azt kifizettem, az előzetes egyeztetés alapján. A masszázs végén még beszélgettünk egy jó 15-20 percet, pedig mar kifutottunk az időből.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes érzésekkel és tapasztalalttal jöttem el tőle. A masszázs felfrissített, Giulia pedig megfelelő módon kicsavart. :) Ez az a fajta érzés volt, amikor az ember úgy ül be az autóba, hogy "na ez fasza volt".
Happy Massage