• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Drága. Örülök hogy jól érezted magad. Szeretném majd megismételni😇 köszönöm beszámolod. Várlak vissza szeretettel. 😊

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam és értem el többszöri hívásomra, de így is sikerült még aznapra időpontot egyeztetnünk!
    Ez azért volt fontos számomra, mert a héten csak ezen a napon tudtam menni hozzá.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, egyértelmű a cím és a megtalálás is könnyű. / igaz, én itt könnyű helyzetben voltam, mert a szomszéd épületben gyakran jártam már /
    A parkolás általában nehéz, de nekem most szerencsém volt, a megadott címmel szemben találtam helyet.
  • Helyszín:

    Teljesen rendben van, szép rendezett minden és megtalálható amire szükség van, lehet.
  • Lány külseje:

    Dominika külseje a képeknek teljesen megfelel, engem a fotókon látható kék szettjében fogadott.
    Elragadő és dögös is volt benne! Nagyon szép Dominika, tökéletes testtel, szép arccal, szerintem alkatához illő, álló édi melekkel.
  • Action:

    Ajtónyitást követően bemutatkozás,mivel először voltam Nála és puszikkal fejeződött be, ami segített az is oldottság megteremtéséhez.
    Ezután be a szobába, kaptam törcsit és zuhany, miközben Ő várt az előszobában. Visszatérve a szobába megbeszéltük és lerendeztem a rózsaszálakat, abban maradva, hogy az egyetlen extrát majd meglátjuk.
    / lehet fordítva volt a zuhany és az elszámolás..../
    Itt már alig vártam, hogy szerethessem és felfedezhessem Dominika csábítóan gyönyörű testét. Közben bénáztam egyet és melltartójának levétele csak félig sikerült így segítségére volt szükségem. Ezután az ágyra kerülve puszilgatni kezdtem mindenét, szép melleit, majd egyre lentebb haladva eljutva gyönyörű pillangójáig. Itt elidőztem igyekezve vágyaimat Dominika örömére is csillapítani, amit kérésére az Ő kiváncsisága és franciája követett. Ez viszont az én kérésemre rövidke volt és hamar védőfelszerelést kértem, megkérdezve milyen pózt kedvel, szeretne. A misszi pózt mondta, így érezhettem meg és fogadott be magába és csodálatos hajlékában! Nos ez annyira csodálatos és jó volt, hogy bizony szinte majd hogy nem pillanatok alatt a gyönyör csúcsára jutottam!!
    Miután lenyugodtam és lerendeztem magam, elkezdtünk beszélgedni, így is megismerkedni majd Dominika masszást ajánlott amit szívesen fogadtam. Ügyesen csinálta, jólesően érezten rámülve meleg testét, combjai közti forróságot, miközben folytattuk a beszélgetést is. Viszonzásként Ő is masszást kért tőlem, amit örmmel vállaltam, bár nem tanultam. A vállainál kezdtem, amit talán valóban nem csináltam rosszul, de lentebb érve kis formás popsiját látva abba kellet hagynom ezen ténykedésemet és puszikkal kellett elárasztonom mindent mi a szemem elé tárult. A hátán a csípőjéhez közel van egy szemölcs, illetve anyajegy. / Tudtad ezt Dominika? / Na de ami az alatt van és édes combjai közözz azt nem győztem csodálni és szeretni....Dominika ezt megelégelve viszonozni kezdte ami annyira jó és izgató volt, hogy pillanatokon belül újra gumit kértem azzal, hogy lovaglóban szeretném ha folytatnánk.
    Ő ezt készsésen teljesítette, viszont nem ahogyan én azt várvtam szemből, hanem háttal nekem ült bele vágyaim netovábbjába. Hát ami itt és így látvány fogadott engem attól teljesen készen voltam!! Szó szerint is, mert gyönyörködve csodálatos popsijában miközben mozgatja azt és eközben érzem farkam édes puncijában járva perceken belül már újra a gyönyörök útjának végére értem....!!!
    / ez az élmény most felidézve is még oly izgató és vágykeltő...! /
  • Elszámolás:

    Egy extrát vállal amit most nem vettem igénybe. Érkeztemkor abban maradtunk, hogy majd meglátjuk, attól függően, hogy hogyan alakul együttlétünk, ami végül is úgy alakult, hogy nem kértem, illetve vettem igénybe! :)
  • Összkép:

    Tavaly óta már többször néztem adatlapját, képeit és akartam már menni Dominikához! Most alakult úgy, hogy eljutottam hozzá, így most voltam először Nála. Nagyon kedves és elég beszédes így nem is nagyon éreztem, hogy először találkoztunk.
    Nagyon jó, kellemes és szép érzésekkel, csodálatos élménnyel távoztam Dominikától
    Mivel állandóan, illetve folyton nem lehetek nála és Vele így "csak" visszajáró / vendége / leszek!! Persze csak amennyiben Ő is így akarja.
Happy Massage