• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Kedves Stevie25!


    Az átlagosnál kicsivel több szervezkedés után, de csak összehoztuk ezt a jó kis partit. 🙂

    Ezúton is köszönöm a kedvességet, a figyelmességet, amivel a kedvenc nedűmet kiválasztottad. De a figyelmességeden már nem csodálkozom, mert nem csak képes vagy egyszerre ennyi mindenre figyelni, hanem szerintem lételemed a multitaskingos pörgés 😁

    Köszönöm neked ezt a beszit valamint a látogatást is. Nagyon örülök, hogy megismertelek, mert csuda egy fickó vagy 🙂

    Bármikor szívesen látlak 😉


    Csók és ölelés 😘


    Wandus❤️

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam Wanda hirdetését már többször is és először személyes üzenetben vettem fel vele a kapcsolatot.Elég könnyen ment hamar válaszolt majd ezt követően VTR-en egyeztettem vele és hamarosan telefonon is beszéltünk.Nagyon kedves volt a telefonban és mindent átbeszéltünk,a találkozóra pár nappal később került sor.
  • Megközelítés:

    Mivel VTR-en egyeztettem így a címet azonnal megkaptam és tudtam is hogy hova kell menni.Egyáltalán nem nehéz megtalálni és ismerem is a környéket elég jól. Parkolni talán nehéz kes lehet pont a cím közelében de én tömegközlekedéssel érkeztem így erről nincs sok tapasztalatom. Mindenesetre tömegközlekedéssel nagyon egyszerű megközelíteni,több minden is megáll a cím közvetlen közelében.Egyébként a GPS is elég pontosan mutatja a címet.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon kellemes,otthonosan kialakított valamint szép és tiszta.Minden van ami kell még fürdőben is rengeteg választék tusfürdőböl,mindenből.A baszoba nagyon hangulatos ahol nagyméretű és kényelmes ágy található valamint kissé sötétített vörös fénnyel ami szerintem nagyon jó.
  • Lány külseje:

    Wanda a képeknek teljesen megfelel,alacsonyabb teltebb hölgy. Akik ezt a típust szeretik azoknak nagyon megfelel majd.
    Vám rajta pár nagyon ízléses tetoválás is amiről írt is a bemutatkozójában de abszolút igényes,szép tetoválások.
    Kis tangában éseltartóban várt.Már az első pillanattól kezdve nagyon kedves és beszédes volt.
  • Action:

    A bejutás után nagyon kedvesen üdvözölt öleléssel és csókkal.
    Leültünk beszélgetni egy darabig és efogyaztottuk közösen a kis ajándékot amit vittem.Sokat beszélgettünk sokmindenről majd egy idő után kérdezte hogy megyünk zuhanyozni,válaszom erre természetesen igen volt. Jött velem zuhanyozni és először nagyon kedvesen megmosta mindenem tusfürdővel majd én is megmostam őt amit kért is.Miutan alaposan megmosta szerszámom még a zuhany alatt bekapta mondván hogy ellenőrzi tiszta e.
    Majd a szobába mentünk és az egyre feküdtünk egymás mellé. Csókkal indítottunk miközben egymást simogattuk,feltérképeztük egymás testét.Ez így ment egy darabig majd kérte hogy feküdjek a hátamra és franciázni kezdett.Nagyon alapos franciát kaptam amit nagyon jól csinált és volt benne mélytorok is bőven.Lehetett látni és érezni is hogy élvezettel csinálja ami különösen jó volt.
    Majd a hosszú franciázás után kérdezte hogy gumit húzzon e mire mondtam igen. Így is tett majd a hátára feküdt és missziben kezdtünk neki.Felváltva csináltam hol finoman hol pedig erősebben,nagyokat löktem rajta.Láthatóan élvezte amit jó volt nézni nagyon. Sikerült is így elmennie egyszer majd kicsit franciázott még nekem aztán beleült és lovagolni kezdett.Ezt is nagyon élvezte és némi idő után sikerült újra elélveznie amit szintén jó volt látni és érezni.
    Ezt követően egy nagyon picit megpihent de nagyon hamar újra szájjal és kézzel kezdett kényeztetni.Nem kevés ideig kényeztetett így míg végül a szájában robbantam amit le is nyelt az utolsó cseppig.Nagyon jó volt.
    Kis pihenés következett majd beszélgettünk ismét sokmindenről,aztán mielőtt végleg lejárt az időm zuhanyoztam egyet,öltöztem majd búcsúzás és távoztam.
  • Elszámolás:

    Wandánál nincs extra mivel minden benne van az alapban így gyakorlatilag nem kell sokat matekozni. Amit a telefonban mondott és az oldalon is lehet olvasni annyi is volt személyesen.Elszámolás teljesen korrekt volt és ah elején rendeztük de kérésére leraktam csak az asztalra és végig ott is maradt.
  • Összkép:

    Jó érzésekkel távoztam,jól éreztem magam.Vendéglátom nagyon kedves volt és folyton segítőkész volt valamint kérdezte sokszor is hogy mit hogyan csináljon.Ugy is mondanám leste minden kívánságom és már csak ezért is érdemes meglátogatni.Tehát abszolút ajánlott kategória.
Happy Massage