• Dominika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szokásos módon, telefonon egyeztettük le a randit egy nappal korábban
  • Megközelítés:

    BKV esetén a vilamos szinte a tömb előtt tesz le, de én szokásos módon autóval érkeztem. 1-2 perc séta a legközelebbi parkolóhelyektől. Még válogatni is lehet.
  • Helyszín:

    Tiszta, rendezett az egész lakás. Szobával szemben a fürdő, ahol csekély választékba lévő, de annál márkásabb tusfürdővel moshatja le az ember az út porát.
    Van szájvíz és puha törölköző is. :)
  • Lány külseje:

    Ez az egyik, amiért Domi a kedvenceim közé tartozik: tökéletes teste van, mit ahogy az a képeken is látszik. Gyönyörű, hosszú combok, karcsú derék, formás popsi, remek cici és gyönyörű arc. Ezt csak megkoronázza az a tény, hogy nincs tetoválása valamint a midig sexy fehérnemű
  • Action:

    Pár hét nyári szabadság után is tisztán emlékszem mindenre. Lassan, finoman kezdtük egymásra hangolódni egymás előtt állva. Kis távolság volt köztünk mert már a "barátom" is keményen ágaskodott. Domi ezt nem hagyta észrevétlenül és amíg én bársonyos testét csókolgattam, Ő finoman ráfogott a farkamra. Az előjáték roppan izgató volt mint mindig, de muszáj volt, hogy a szájába vegyen. :)
    Leült az ágy szélére és úgy csodáltam munkáját. Hibátlan volt. Próbálom magam általában türtőztetni ha Vele vagyok, mert mocskosul meg szoktam kívánni a testét és azt a gyönyörű szemeket, ahogy rám néz. Az aktus előtt beiktattam egy kölcsönös franciát amitől Domi hangja erotikus szálakat pengetett meg a fülembe. Ennyi. Ne tudtam tovább várni. Jó pár percig nyalakodtam (láthatóan és hallgatóan jól eső, de sajnos nem beteljesedő módon), de akartam Őt. Nagyon!
    Az, hogy számomra külsőleg egy hibátlan Istennő, önmagában felforralja vérem. De amikor kéjesen rám néz szex közben, az maga a mámor. Ezért kezdéskor mindig szemből fonódunk össze, kell ez a fantasztikus vizuális inger.
    Persze a lovaglás és a kutya sem maradt ki. Utóbbi nagy kedvencem, de Dominál szinte sosem így fejezem be az aktust. Befejezésként ismét szemből csináltuk. Domi hanyatt feküdt én lábai közé térdeltem. Popsiját finoman megmarkolva farkamra húztam csodás punciját miközben a lábai a vállamon voltak. Uhh, azok a ringó cicik és a dögös tekintet. Na ez az , ami nálam kiveri a....biztosítékot....öhh...nem. De ha már kiverés: szerettem volna cicire élvezni, aminek Domi készségesen eleget is tett amikor már robbanásig voltam feszülve. Letérdelt az ágy elé, kicsit még megszopogatta a nyalókát és kézzel egy viszonylag intenzív ütemben a teljes tárat a melleire ürítette. Azt hiszem, akkor ott helyben az agyam is kifolyt.
  • Elszámolás:

    A legnagyobb szál rózsát kedvenc csokijával együtt szoktam átadni, még a randi elején. Az ajándék mértéke is bizonyítja, hogy Domi a csodás adottságai ellenére semmilyen mértékben nincs elszállva. Teljesen korrekt, ár/szolgáltatás arányban párját ritkítja.
  • Összkép:

    Bárhogy is nézzük, Domi minden tekintetben egy fantasztikus hölgy. Mindig elégedetten és jó érzésekkel távozok Tőle. Nálam TOP kategória.
Happy Massage