• Blanche

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam vasárnap kora délután, azonnal felvette. Az általam kívánt időpontban szabad volt, rögtön lefixáltuk a randit. Másnap újra próbáltam hívni egy repetáért, de akkor nem tudtam elérni. Később láttam, hogy kiírta az oldalára, hogy aznap nem elérhető.
  • Megközelítés:

    Parkolni könnyű, a GPS a ház elé vitt, de a számozás nem túl jó, a házon nem vettem észre a számot, ezért kavarogtam egy kicsit.
  • Helyszín:

    A fürdő modern és ízléses, zuhanykabinnal ellátott. Tusfürdő, szájvíz van bőven. Valószínűleg néhány éve újították fel. Szoba kicsi, de a célnak megfelelő. Ágy kényelmes és elég nagy. Amerikai konyhás nappali a test karbantartásához szükséges felszerelésekkel.
  • Lány külseje:

    Képeknek teljesen megfelelő. Nem mutat meg jelenleg mindent, de korábban voltak fenn intimebb képei is, így nem ért meglepetés, legfeljebb pozitív értelemben. Nagyon szép homokóra alakú teste van, a feneke nagyon jó alakú, de nem kőkemény. A feneke különösen tetszett. El tudnék képzelni róla még egy-két képet, mikor térdel és rendesen látszik az alakja, a feneke. Puncija nem az én ízlésem, de ennek tudatában látogattam meg, és itt csak pozitív meglepetés ért, mikor elé térdeltem annyira tetszett, majdnem végem lett. Egyszerű, de nagyon csinos egyrészes nyári ruhában fogadott, de amikor távoztam már valami fekete kombiné szerűség volt rajta, de valahogy nem azt figyeltem. Érdekes hogy a szemüveget nem vette le, végig rajta volt.
  • Action:

    Megérkezés után vízzel (üdítővel) kínált, rövid csevej, zuhany, száj fertőtlenítés, majd irány az ágy. Kétrészes fekete szettben fogadott, amiből gyorsan kiszabadítottam, majd csókokkal ismerkedtünk. Kicsit megmasszíroztam további ismerkedés ill. feszültségoldás gyanánt, majd elkezdett franciázni, amiből 69-es lett. Most nem voltam ráhangolódva a franciára, ezért gumit kértem és elé térdelve valamint missziben folytattuk. Közben a csókok is mentek, igazi odaadó nyelves csókok. A látvány, ahogy előtte térdelek és félig benne vagyok majdnem kivégzett, de kértem kerüljön felülre és lovagoljon egy kicsit. (az a kedvence) Szemből ült rám, így végzett ki, és amikor nem bírtam tovább rám feküdt, megcsókolt, így fokozta az élvezetemet és hagyott lenyugodni. Mivel egy órára mentem, a program itt nem ért véget. Kaptam egy kis hátmasszázst, majd az ágy elé álltam, ő elém térdelt az ágyon, és elkezdte a natúr franciát második előjátékként. Itt is gumit kértem és most hátulról vette fel rajtam a lovagló pozíciót. Egy idő után kértem térdeljünk fel, és kutyapózban folytattuk. Így lett végem, amikor rásimultam, ő visszafordult és csókkal édesítette a kéjt. Ezután fürdés, még kaptam egy kávét, búcsúcsók, szájfertőtlenítés majd spuri.
  • Elszámolás:

    Utólag tettem az ágyra, ott is hagyta. Kicsit többet is adtam, mint amit kért. A bővebb info alapján nem érhet senkit meglepetés.
  • Összkép:

    Nagyon barátnős érzés volt, csak azt sajnálom, hogy ő nem ment el, de valószínűleg ahhoz többet kellet volna vele foglalkozni. Rég éreztem már magam ilyen jól. Ha tehetem másnap rögtön vissza megyek. A kívánságokat szó nélkül teljesítette, és nagyon barátnős megnyilvánulásai voltak a közösen együtt töltött idő alatt, ami ezt az időt nagyon megédesítette.
Happy Massage