• Dominika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Új nap új kihívás .... Vagy igazából mégse :)
    Merthogy én már jártam nála, és őszintét megmondva voltam akkor a legjobb formámban. Meg is beszéltük a végén hogy ráismétlünk egyet nemsoká. Hát eltelt úgy 2-3 hónap jött az ötlet ez lesz az a nap.
    Korán keltem már 10 körül a mobilom nyomogattam, hívtam jó párszor azt egyszer csak vissza csörrentett a gyönyörűséges Dominika . Egyből hívtam vette is...
    Hangja kedves mint mindig nyugalmat sugároz. Gyakorlatilag mindent tudtam amit kell így csak egy időpontot kértem minimum egy órára. 15 30-ra kaptam is.
  • Megközelítés:

    Hát oda menni tőlem a 3 kerület Bécsi úttól egy igazi rémálom ebben a városban ilyen időtájban is. Mentem is vagy 3/4 órát a Jeep - el a szétütött kis városunkban ahol csak az autósoknak nincs már sávjuk lassan :(
    Tisztán emlékeztem arra is hogy a cím előtt szabályos parkolóhelyet múltkor se leltem így rutinból OMV kút kutasnak 5 kiló gyönyörű parkolóhelyem lett a kúton és még messze se volt a címtől.
    Annyi izgalmam volt hogy 1/2 4 kor hívtam ahogy beszéltük de nem nagyon vette fel a hölgy...Lepergett előttem a majd órás út a semmire meg hogy mehetek üresbe vissza... kezdett a víz leverni mikor újra megcsörgetett.
    " itt vagy ?" mondom igen bent a házban már úgy 10 perce mondta az emeletet és ajtót, nagy sebességgel felrohantam a negyedikre és óvatosan bekukucskáltam a nyitott ajtón.
  • Helyszín:

    Most az egyszer én is kipróbáltam a fürdőt ami remek szolgálatot tett, törülközőt kaptam, és megígérte itt marad az ajtónál, mire mosolyogtam egyet és azt mondtam menj csak nem vagyok az a félős :)
    Fürdőzésem után meg kell hagyni mindig akad mit törölgetni szegényeknek. Bevetődtem az ő szobájába, amelyik a kettő ilyen célra kialakított helység egyike volt asszem a jobbos.
    Van tükör, puha ágyikó, friss huzat, óvszer az éjjeliszekrényen sorba rakva :) De ami sokkal jobban még feldobja az egészet az Ő maga a gyönyörű remektestű mosolygós fiatal Dominika !
  • Lány külseje:

    Hát én pontosan jól emlékeztem arra, milyen baromi jó csaj Ő. És ami meglepett hogy ő is emlékezett rám :) A fotók elbújhatnak az élőkép mellett. És akkor a körülírás. Nem alacsony 175 cm modell alkat minden mű dolog nélkül. Kevés viszonylag magas lányok egyike akinek baromi jól áll a 175 cm. Persze 19 évesen és a genetika által megáldva könnyű is így. Szóval hosszú combos vékony derékkal épp ehhez illő csípővel, amit hátulnézetben valami rettenetesen jól kinéző, gumi keménységű de puha tapintású bársonyos fehér bőrrel borított a Jóisten. Te Jóisen ! Nem lehet megállni hogy bele ne harapjon az ember :) lentről felfelé haladva comb közben egy jól borotvált remek formás punci sejteti magát. Hamar leszedtem a melltartóját és újra csak meglepődni tudtam a melleken :) Istenem és eredeti ráadásul .. Közepesen nagy hozzá pont passzoló viszonylag nagy bimbókkal ellátott ( amik persze itt is remekül reagálgatnak a nyelves puszilgatásra ). Irdatlan élményt nyújtanak. És végül az a cuki gyönyörű pofi, hosszú szőke hajjal, igéző kék szempárral remek szájjal, amivel nagyon finoman tud csókolni ( bár ez nem kenyere , ahogy a végén ezt megdumáltuk ).
    Egy szó mint száz : Nincs olyan része a szépségemnek ami ne lenne tökéletes. Erre is emlékeztem legutóbb és most se volt másképp.
  • Action:

    Fürdés után rögtön kezelésbe vettem azokat a csodás melleket, nemsokra bimbókat sikerült felkeményítenem, közben érzékien simogattam, amit halk nyöszörgés kísért. Mire a fejem felért az övéhez meg is lett kérdezve akarom e puszilgatni lent ? Kérdésben a válasz is benne volt széles vigyorral indultam újra lefelé ő szépen hanyatt fekve széttette a lábait szexisen. El is kezdtem az amúgy babaillatú pofás punci nyelvvel és kézzel való izgatását, amit partnerem nyögésekkel és simogatással jutalmazott. Közben váltottunk pár mondatot erről arról persze csak kis időre álltam ki csak.Simogatása nagyon érzéki csókjai puhák és erotikusak voltak nem húzta a csókokat túl hosszan el, de legalább jutott :) Elkezdte ő is markolgatni a szerszámot aminek hamar meg is lett a hatása kirúgta magát rendesen. Ekkor megfordult és bekapta. Ez is nagyon finom lett meg kell mondjam, az előző alkalommal rosszabbra emlékeztem de ez most ott volt rendesen. Mikor maximalizálódott a méret, mondtam neki, meg kell vizsgáljam most már belülről is. Jött a gumírozás a rettenetes óvszer és amit észrevettem egyre több hölgy a legvastagabb óvszert veszi biztonsági okokból, aminek én annyira azért nem örülök mert megöli rendesen az érzést. Mondtam is hogy ezt a fajtát különösképp nem szokta szeretni de mit lehetett tenni. Gumi fel és ki is találta gondolatomat hogyan tovább. Hát pacizzunk hátrafelé ! Passzos fincsi a punci belül is meg kell hagyni meg a gumin át is lehetett élvezni. Isteni érzés isteni látvány ! Szép váltott tempós fordított loviba kezdve majd misszibe folytatva elég sok figurán átmentünk. Csak hát a vastag gumi és a bemelegedett szoba megtette sajnos a hatását. Roppant ügyesen kezelve a helyzetet megszabadított a gumitól és NF val folytatta amit viszont egész változatosra sikerül kimunkálni. Hanyatt fekve, aztán én állva ő térdelve, utána én ülve és ő térdelve,végül mind a ketten újra az ágyon, nem kevés munkával és odaadással megközelítette velem a Csúcsot. Mindeközben én borzasztó jó fenekét markolászgattam, vagy haját igazítgattam, néha kicsit rá is segítettem bucijára ( gyengéd kényszerfrancia ) , és itt hosszasan időztem az érzés tetején, nem kicsit élvezve. Olyan jól esett hogy gyorsban körbecsókolgattam újra mindenét. Nagyon megszólalni se tudtam pár percig. Jött a tisztogatás mert ment rendesen mindenhova. Végül levezető dumcsi puszilgatás.
    Fájó szívvel mert nem vihettem magammal haza kisurrantam a bejárati ajtón felöltözve.
  • Elszámolás:

    Én külön extrát nem kértem így is minden baromira extra volt. Igazat megvallva a megbeszélt árat megtoldottam még feleannyival mert így éreztem. A megbeszélt ár az óráért vele azt kell mondjam szotyi. Ilyen jó csajt aki ennyire odaadó, kedves, csinos, fiatal, szexi duplájáért is nehéz sokszor találni.
  • Összkép:

    Igen Igen Igen egy újabb 10/10 pontos leányzó.
    Semmi kivetnivalót nem találtam csak olyat ami nagyon tetszett. Remek stílus és baromi jó vendéglátó mellesleg, és beszélgetni is tudtunk nem csak szexelni.
    Hát aki nem megy el hozzá magára vessen.
Happy Massage