• Anetta Angel

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, jópár órával korábban, mint ahogy érkezni kívántam és szerencsére meg tudtunk egyezni. Ekkor még nagyon visszafogottnak tűnt, jól kommunikál, de ragaszkodott hozzá, hogy mielőtt leütjük az időpontot a rószákról és a lehetőségekről is szó essen. Ez utóbbit majd a megfelelő részben kifejtem.
  • Megközelítés:

    A belváros totális közepe, ahova még autóval sem lehet engedély nélkül behajtani, pakorlni így csak messzebb lehetséges, sajnos autóval érkeztem. Vendéglátóm felhívta a figyelmem mind a korlátozásokra, mind pedig arra, hogy a közelben meg se próbáljak parkolni...elég időt hagyjak a paripa kikötésére. Javaslom a BKV, roller, gyalog, ..., a megközelítést, de pontos és könnyen megtalálható cím volt.
  • Helyszín:

    A ház kivülről nem a legjobb benoymást kelti, de a bejutás rém egyszerű volt, a kapun bentebb kerülve csak pár lépés és már bent is voltam az előszobában. A lakás szép, tiszta, rendezett, nekem túl volt sötétítve, de nem fogorvoshoz mentem:) Belépésem után átadtam egy kis ajándékot, cipő le és bentebb is voltunk. Elég sok szoba van, de véleményem szerint vagy ő (is) ott lakik, vagy csak ilyen jó nagy meghitt ingatlant talált. A szobába érkezve, kis hangulatfény, jó illatok fogadtak Anettával együtt. Először csak úgy bókolgattunk ide-oda, majd úgy lecsókolt, hogy azt hittem kiesek a gatyámból. Ezt a nem rövid, néha-néha túlzásba is vitt eseményt követően, leszerelt rólam minden texilt, majd meredező tagomat megmarkolva, berángatott a fürdőbe. Nem egy Rossmann által kínált bőség a tusfürdők száma, de szerintem bőségesen elegendő választási lehetőséggel. Vendéglátóm végig ott volt, dumált, emelte a vágyat és a hangulatot, ami nagyon cuki volt részéről.
  • Lány külseje:

    A képeknek így utólag teljesen megfelel, de életben sokkal barátnősebb, sokkal természetesebb, mint a fotókon. Egy magassarkúban fogadott, amit sokáig nem is vett(ünk) le a fehér combfix is maradt egy ideig. Bőre illata, bársonyos tapintása és érintésének csodája teljesen levett a lábamról. Vékony, formás, feszes popsi, igazi markolásznivaló csodálatos mellek.
  • Action:

    Zuhanyzásból visszaérve folytatta a fergeteges csókolási vágyának kielégítését, szerintem ettől indul be igazán !? Majd beforgatott az állólámpának arccal ( ezt nem is értettem, de nem ellenkeztem) és valami őrületes francia negyedóra vette kezdetét. Ezt olyan technikákkal és olyan odaadással és olyan mély, szembenézéssel adta elő, hogy egy jó idő után félbe kellett szakítanom legalább egy pár percre. Nem akartam egyből a játék végére érkezni. Ekkor jutott eszembe, hogy a telefonban elmondott vállalásai talán csak egy újabb szűrő volt, hogy így is meglátogatom-e, de jól tettem, hogy igen... Franciáját megszakítva az ágyon találtuk magunkat, ahol gondoltam megkóstolom én is őt. Épp, hogy belekezdtem, azonnal felpattant a szájával gumit húzott rám és elém térdelt. Az a látvány életem egyik legjobb állóképe lett. Kicsit alá nyúltam, hogy ellenőrizzem, hogy csúszós-e a terep, ami olyan volt, mintha egy vízesés nedvesítette volna idáig. Nem kellett több, bekísértem a velem egykorút a legmélyebb pontra. Ez olyan hatást váltott ki belőle, amit rég láttam, éreztem, egyszerűen egy őrült döngetést hoztunk össze. A következőkben meglovagolt, de olyan szinten, ami említésre nem, hogy méltó, hanem maga a tökéletesség. Végem is lett így sajnos. Szünetben újra a csókok kerültek elő, ugyanolyan átéléssel, majd nemsokára újra a rúdon cuppogot, amit nagyon jól tett. Mondtam is neki, hogy ez már sokkkkk nekem, de nyomjuk. Anetta felkacagot és úgy mélyre rántott a szájában, hogy pár percen belül tele is lőttem alaposan. Ami nagyon tetszett, hogy nem rohant szilvike segítségéért, sem a fürdőbe, hanem sanda mosolyával csak nevetgélt. Pár perccel később felfedte mosolygásának témáját: az utódot a szájában játszottak eddig, majd szétkente a mellein és kérte, hogy még egyszer...sajnos erre már fizikailag képtelennek mondtam magam, így simogatások és vége lett a szeánsznak. Újra együtt mentünk a fürdőbe, majd húzta az agyamat és a farkamat, hogy naaaa...légysziiii, de indulnom is kellett.
  • Elszámolás:

    Nem a pesti átlag, hanem annak szorzata, de az az élmény és odaadás is.
  • Összkép:

    Életem egyik legjobb élménye volt, biztos, hogy megyek még!
Happy Massage