• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Édes Szexxmanó!

    Nagyon szépen köszönöm soraidat, mint mindig én is nagyon szuperül éreztem magam veled!
    Köszönöm szépen a lila besorolást, igazán jól esik!
    Igen az a fránya kék denim.... ha tudom hogy jössz hidd el lett volna, csak is neked, de így egyik pillanatról a másikra írtál hogy jönnél, hirtelen ez volt az első ami lefutott hogy huuu basszus nincs kék denim ,🤣🤣🤣 még mondtam a bari nőmnek is , de most már azt fogom csinálni hogy külön neked veszek és nem teszem ki csak akkor ha te jössz 😆😆😁😁 természetesen várlak máskor is szeretettel! ( de ezt te tudod jól)
    Csókollak
    Ui: köszönöm szépen a sok finomságot🥰😘

  • Egyeztetés:

    Ma délután hívtam érdeklődtem, hogy tudnék-e menni hozzá ma, mert sikerült szereznem egy kis szabad időt otthonról. Igen válasza után, amit minden alkalommal, ha lehetséges VTR-en is megerősítek így tettem most is.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a parkolás pont a ház előtt, de volt hely több is így ezzel nem volt gond most se csak fizetős a környék. BKK járat is jár a ház előtt trolibusz formájában, de villamostól is csak maximum 5-10 percre lehet sétálva. A címet ismertem mivel már voltam nála, amit a GPS is ismer és odanavigál. Nagyon egyszerű a megközelítés a szerviz úton kell menni, aki autóval menne.
  • Helyszín:

    A kétszobás lakás földszinten van rend és tisztaság mindenhol higiéniailag is teljesen rendben van a lakás. Fürdőben van tusfürdő választék, de sajnos az én kedvencemet elhasználták a kollégák, így be kellett érnem másikkal végül is nem volt gond. Tiszta nagy nedvszívó törölközőt is kaptam a fürdőben pedig egy tágas tusoló van előtte egy kis paddal ahová lehet tenni a törölközőt és egyebeket. A szobában egy ágyra cuccoltam le, de van egy nagy fotel is ahová le lehet tenni a ruháinkat és egyebeket. Az ágy pedig egy kényelmes franciaágy, ami szolgál a szeánsz ideje alatt az együttlétre. Remek hely az ilyen légyottokra.
  • Lány külseje:

    A képei között vannak régebbi és újabb képek is gyakran tölt fel képet. Egy kombinéban fogadott. Az arc kitakarás ne tévesszen meg senkit szép arcú mosolygós abszolút barátnő feelinges lány csalódni senki se fog benne. Az cicijei eredetiek nagyságukból adódóan gravitálnak, de remekül reagálnak kezek érintésére. Nem egy vékony lány, de ez látszik is a képein olyan van mit fogni rajta alkat. Pont ez a vonzó benne.
  • Action:

    Kicsit megcsúsztam, mert egy baleset volt a hozzá vezető úton, de ezt jeleztem felé mikor láttam, hogy nem fogok pontosan érkezni. Rácsörögtem mikor érkeztem, mondtam, hogy megérkeztem nagy nehezen és mehettem is.

    A lakásba érve puszilkodós üdvözlés után szandi le, majd szobába be. Megkérdezte kérek e valamit inni én pedig a listából kólát választottam. időt nem húzva vetkőzés irány a tágas fürdőszoba, ahol tusoló áll rendelkezésre a tisztába tevéshez, ahol min t írtam fentebb a kollégák elhasználták így nem volt kedvenc kék Denimből.

    Szájvíz is volt most is két féle kicsi üvegpohárral odakészítve a mosdóra. Ismét megkért, hogy kezdjük masszázzsal bemelegítés képen. Mondtam neki jó rendben én benne vagyok viszont most testápolót kértem olaj helyett, amivel bekente a hátam és a végén az egész testemet még az erogén zóna is kapott.

    De inkább olyan simogató hatású masszázs volt nem erős, mert mondta, hogy fáj egy kicsit a keze, de azért jól esett keze érintése. Megfordultam most hasamra mellemre tett testápolót és az ő cicijeire is tett bőven. Nagyon kellemes csúszka masszázzsal lepett meg, ami tetszett barátomnak is, mert vigyázz állásba vágta magát az cicik előtt.

    A csúszka masszázs után kellemes franciával ajándékozott meg, még a golyszlikat is bevonta játékába finoman érzékien franciázott én pedig az cicijeivel voltam elfoglalva, amiket kezeimmel simogattam a bimbói is jelezték felém, keménységükkel, hogy tetszik nekik.

    Pandémia miatt csak szájra puszik voltak. Szóltam, hogy én is szeretném kényeztetni őt. Helycserés támadás következett ő feküdt a hátára én pedig finoman, kezdtem szájra puszikkal kezdtem majd elindultam déli felé az ikreinél megpihentem hol egyikkel foglalkoztam hol pediglen a másikkal nehogy sértődés legyen belőle így egyformán kaptak nyel csapásaimból.

    Szintén éreztették velem, hogy tetszik nekik a nyelvelésem ezt éreztem is rajtuk. Utamat folytatva még délebbre bátorkodtam menni, de előbb végig puszilgattam az cicijeitől a puncijáig a testét. Punci környékhez érve egyre nagyobb sóhajok hagyták el a száját. A halk hangokból arra következtettem, hogy tetszik neki ez a kényeztetés, de talán örömöt nem tudtam neki okozni pedig esküszöm rajta voltam.

    Megkérdezte, hogy mit szólnék az egy híján 70-es pózhoz mivel ez a beszi erről is szól hiszen ez lenne a 69. beszije, ha megírnám. Mondtam neki, hogy rendben bár én nem figyeltem, hogy hányadik beszije lenne ez, ha megírom. Így én hátamra feküdtem ő pedig jött felém jó sokáig nyaltuk faltuk egymást így eltudtam viselni. Mondtam neki, hogy szeretném még én újra egyedül kezelésbe venni ennek nem tudott ellent mondani.

    Most ő feküdt a hátára és én ismét a punciját vettem kezelésbe, de itt már nem lehetett tovább húzni az időt kérnem kellett a bohócruhát, amit szépen fel is helyezett a megbeszéltek szerint, ami mindkettőnk kedvenc póza a kutyusba fejezzük bepucsított én pedig egy kis segítséggel beirányítottam a megizzasztott szűk puncijába barátomat. Ahol már hamar bekövetkezett, amiért mentem, de előtte egy kicsit mozogtunk ő is én is odatette rendesen magát ő is csípő mozgásokkal.

    Mikor érezte, hogy megjött a várt eredmény sikerült eldurrantania a patront itt még jobban mozgatta csípőjét addig míg alább hagyott barátom lökése is és lenyugodott. Majd előbújva punci melegéből a bohócruha eltávolítását rám bízva, kaptam nedves törlőt, amivel tisztába tettem magam. Az időn is a végéhez közeledett így most tusolás nélkül az illatát magammal vittem haza, majd otthon tusolok. Ismét remekül sikerült ez a randi is ezen az ünnepélyes napon. Ezt ő tudja miért volt ünnepélyes ez a nap. Csókollak.
  • Elszámolás:

    Itt a szokásos koreográfia volt megérdemelt és amiért megdolgozott virágszálait távozásom előtt tettem a szoba asztalra az ott hagyott és neki vitt boldogsághormonok közé téve pesti átlagnak megfelelően.
  • Összkép:

    Mit lehetne ezekután még mondanom. Annyit, hogy tökéletes randi volt. Ismét remekül éreztem magam társaságában bízom benne, hogy ez kölcsönös érzés. Megkínált üdítővel is, ami figyelmességre vall. Köszönöm szépen a lehetőséget te egy istennő vagy. Csókollak.
Happy Massage