• Bonni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés könnyen ment, az előző beszámoló írójával ellentétben, első próbálkozásra felvette Bonni. Kedves hangja van, a képei után ez külön tetszett,
  • Megközelítés:

    Ahogy már előtte is megírták Rákóczi út.. Sajnos a megközelítés nem ideális, ha nagy szerencséje van az embernek akkor is pár perc séta a legközelebb parkolási lehetőség. Én a Wesselényiben álltam meg kb. 4-5 percet sétáltam, de nem akartam a délutáni csúcsban parkoló helyért körözni.
  • Helyszín:

    A ház a környéken megszokott régi polgári társasház. A főkapun belépve át kell menni a következő lépcsőházba és balra a földszinten található a lakás, Bonni kilépett az ajtó elé és úgy fogadott. A lakás belülről egyszerű, de modern, nappal-konyha + fürdő + háló, a célnak teljesen megfelel, alapvetően rend és tisztaság van. Az adatlapon leírtakkal ellentétben nem egyedül fogadott, ott volt a nővére is aki szintén dolgozik, de egyszerre csak az egyikük.
  • Lány külseje:

    Bonni elképesztően jól néz ki, a képek szerintem nem adják vissza hogy mennyire. Leggingsben és egy top-ban fogadott, később öltözött/vetkőzött csak át fehérneműre, de ruhában és anélkül is hibátlan alakja van. Az arca szerintem kifejezetten szép, van valami a nézésben / mosolyában amitől teljesen kész voltam. Hosszú fekete haja ápolt és látszik hogy ad magára minden tekintetben. A szilikon cickók zseniálisak, tökéletesen illenek az alakjához, a feneke kicsi, feszes, kemény, és a szája is pont annyira van feltöltve amennyire kell. Eddig csak külföldön dolgozott, tőlünk nyugatra ami szerintem meglátszik az igényességén és stílusán.
  • Action:

    A lakásba érkezve két kutyus üdvözölt először, mindkettő nagyon cuki. Miután kicsit eljátszottam velük, a tetthelyre invitált, ahol gyorsan megszabadultam a ruhámtól és irány a zuhi. Mígre végeztem addigra ő is átöltözött/vetkőzött és egy csini fehérneműben fogadott ami még jobban kiemelte tökéletes alakját. Már ettől harckészültségbe kerültem. Leültem az ágyra elkezdtem simogatni a ciciket, a fenekét, a punciját és finoman próbáltam csókolni amit részben ő is viszonzott. Aztán ő is felmászott mellém az ágyra és elkezdte szájjal kényeztetni az ezredest. Pár perc után megkérdeztem hogy én is bemelegíthetem-e, amire igennel válaszolt. Apró nyögések mellett csináltam egy darabig, de szerintem sajnos nem nagyon tudtam lázba hozni. Ezután kértem, hogy egy kicsit még dolgozzon a szájával és miután újra harcra kész lettem gumit kértem. Meglovagolt, amit egészen ügyesen csinált, majd missziben folytatuk és így is lett vége az első körnek. Utána beszélgettünk kicsit és meg is masszírozott. Kellemes beszélgető partner és a masszázs is jól esett. Mivel már nem volt hátra nagyon sok időm, kértem hogy kezdjük el a második kört. Itt már csak kézzel kényeztetett bemelegítés gyanánt (valamiért nem vette a szájába) amit a pillanat hevében nem is bántam mert elég gyorsan felállította így is a zászlót. Kutyusban kezdtük, valami fantasztikus látvány hátulról az a kis popsi és a cickókat is markolásztam közben rendesen, lehet neki tolni jól bírja ami külön tetszett. Ezután ismét misszit kértem és bár azt hittem, hogy a második kör már nem fog menni mégis sikerült telelőnöm a gumit másodjára is. Utána gyors zuhi és távoztam.
  • Elszámolás:

    Mivel most voltam először nem kédés, hogy előre rendeztük a piszkos anyagikat (lehet, hogy ez törzsvendégeknél már nem így megy). Az alap kb. a Bp-i átlag, csók és NF extra, előbbi nekem kevésbé jött be, utóbbi inkább. Extrákkal együtt szerintem teljesen korrekt, tényleg bomba a csaj, nem sok ilyen kaliberű hirdető van fent szerény véleményem szerint az oldalon.
  • Összkép:

    Nagy várakozásokkal álltam a randi elé, egyrészt a képek miatt, másrészt az első és eddig egyetlen beszámoló miatt amit olvastam, de kettős érzéssel távoztam. Az egyik oldalon teljesen kész voltam tőle mint nőtől (alak, arc, mosoly), a másik oldalon viszont nem tapasztaltam azokat az apró finomságokat amiket Josikava kolléga leírt az action részben. Kicsit rutin actionnek éreztem, ahol a kötelező minimumot kaptam. Nem tudom eldönteni, hogy csak nem voltam szimpatikus vagy rossz napja volt vagy az én várakozásaim voltak túl nagyok, de az biztos, hogy még meglátogatom, hogy ezt kiderítsük, mert van benne valami ami nagyon megfogott:)
Happy Massage