• Lènus

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az esti órákban hívtam fel. Mikor felvette, egy bolti pénztárnál állt sorba, de fél óra múlva visszacsörgött és este 9-re egyeztettük a randit. Mivel már többször élveztem a társaságát, ismerősként köszöntöttük egymást.
  • Megközelítés:

    Szokásomhoz híven kerékpáron érkeztem, amit fel is vihettem a szépen rendben tartott egy szobás panel lakásba, amely Újpest egyik lakótelepén található.
    Egyszerűen megközelíthető BKV-val, valamint az autós makktársak ingyenes parkolóhelyet is találhatmak.
  • Helyszín:

    A fürdőszoba tiszta és jól felszerelt, a szobában pedig kényelmes franciaágy szolgál az akció helyszínéül. Mozimániásoknak kedvez, hogy az ágy melletti beépített szekrény ajtaja padlótól mennyezetig tükrös... A lakásnak talán egy negatívuma van, hogy vékonyak a falak és emiatt az akció közben visszafogottnak kell lenni.
  • Lány külseje:

    Igazi nő, aki után az utcán is megfordul a férfiember. Akár egy szomszéd asszony, akiről mindig ábrándozol, hogy áthív egy kis fúrásra, amiből aztán alaposan meghálál :)
    Kedvenc testrészem ő maga tetőtől talpig, de talán a csodálatos kebleit kell külön említenem.
  • Action:

    Érkezés után együtt tusoltunk, ami persze nem csak a higiéniáról szólt. Gyengém a közös fürdés, hiszen így maradéktalanul ki lehet hsználni a randi minden percét és rá lehet hangolódni a következő eseményekre.
    A zuhanyozás után átvonultunk a szobába, ahol elheveredtem az ágyon, és elkezdődött a csoda. Léna fölém hajolt és szenvedélyesen lesmárolt, ahogy csak egy tapasztalt nő tud. Nyelvünk hosszú percekig kígyóként cikázott egy más szájában, majd lejjebb csúszott és mellbimbóimat kezdte izgatni, amire kérnem sem kellett, hiszen emlékezettt rá, mennyire élvezem korábban. Én sem akartam adósa maradni és számba vettem gyönyörű kebleit, melyeek bimbói hálásan fogadták a kényeztetést. Léna végigcsókolta testemet, mellei közé csúsztatta akkor már erősen keményedő hímvesszőmet, majd ráhajolt és lassan eltüntette a szájában. Változatos módon vezetett a gyönyör felé, néha az oldalát nyaldosva, néha tövig bekapva, miközben nyelve a makkomat, kezével pedig a szerszámtáskát illetve a mellbimbómat simogatta. Éreztem, nem bírom sokáig, de nem is akartam visszatartani, hiszen volt még időnk. Orbitálisat élveztem a szájába, ő pedig nem hagyta abba, bent tartotta amíg lenyugodtam.
    Kis tisztálkodást követően váltottunk néhány szót az élet dolgairól, majd kezeink újra megindultak egymás testén. Úgy éreztem, a regenerálódás perceit hasznos és kellemes dolgokkal töltöm, ezért beköszöntem Léna combjai közé. Lassan nyalni kezdtem az elém táruló puncit. Léna halk sóhajokkal jelezte, hogy kedvére van a tevékenységem, amit fokoztam, amíg csak remegni nem kezdett a teste és combjaival össszeszorította a fejemet. Sajnos a vékony panelfalak és a mögötte lakók éles füle miatt nem lehet hangoskodni. Léna is kénytelen volt visszafogni az öröm hangjait, amit kicsit sajnáltam, visszaemlékezve a régi lakására, ahol aggodalom nélkül élvezhettem örömének sikolyait.
    A puncinyalás és Léna orgamusa újra meghozta harci kedvemet, de a felgumizás helyett ismét a száját választottam. Felette maradva előre csúsztam, és farkamat a mellei közé téve lassan dugni kezdtem azokat, úgy, hogy minden döfésnél Léna ajkai közé értem. Kezemmel közben hátranyúltam és még mindig nedves punciját simogattam. Léna bevallása szerint sorozatélvező, így kézzel sikerült újra a csúcsra juttatni. Éreztem, nekem sincs már sok hátra, felváltva dugtam kebleit és száját, amíg ismét elöntöttek a gyönyör hullámai. Maradt még néhány percünk az órából, de megegyeztünk, hogy a harmadik próbálkozás csak erőlködés lenne (bár egyszer már összejött), ezért búcsúcsókot válottunk és útra keltem.
  • Elszámolás:

    Teljes mértékben korrekt, a virágszálak mennyisége a pesti átlag alatti.
  • Összkép:

    Léna kedvessége és szexuális kisugárzása lenyűgöző.
Happy Massage