• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en jelentkeztem be,de a biztonság kedvéért telefonon is egyeztettünk. Rugalmas volt az időpont egyeztetést illetően.
  • Megközelítés:

    Szokás szerint tömegközlekedtem,az megfelelő,nem messze van a kuckótól metró,busz,villamos is. IX kerület belső része,azt gondolom nem könnyú a parkolás.
  • Helyszín:

    Lakás rendben van,célnak megfelel. A fürdőszobában kád található,pár fajta tusfürdővel,szájvíz is van. Az ágy nagy,de kényelmes,cuccot egy kanapéra lehet pakolni.Törülköző frissen mosott és szép nagy.
  • Lány külseje:

    Már voltam Ashley-nél így meglepetés nem ért. Nem egy nádszál lányról beszélünk,de nyílván a keblei méretéből lejön az embernek,így azmegadott adatok is stimmelnek. Szeret csacsogni és nagyon kedves a természete,eléggé közvetlen az emberrel.
  • Action:

    Megérkezést követően átadtam az ajándékot,majd írány a fürdő. Ő már meztelenül várt az ágyon,így egyből belecsaptunk a lecsóba. Végig csókoltam a testét,majd franciásan támadtam.Nagyon szereti ha kényeztetik,és jók a visszajelzések is. Sokáig kell ügyködni,de megéri mert frenetikus az orgazmusa,remek visszajelzése a kemény munkának :) Meg is kaptam a jutalmamat egy frenetikus ciciszex és mélytorkos franciázás keretében. Nagyon jól franciázik,a kéréseket is jól fogadja és megpróbálja teljesíteni is.Nem szeretettem volna csak ettől eldurrani,ezért gumit kértem és hátulról támadtam meg.Mindketten élveztük a szitut,váltogattuk a gyors és lassú tempót,majd amikor közeledett a vég,akkor kértem egy NFVSZ befejezést,ahol teljesen kifacsart. Szünetben beszélgettünk,simogattuk egymást majd kértem egy 69-es pózt,ahol hamar bekeményedtem,így megint gumit kértem és szemből támadtam,majd oldalról. Nagyon együtt él az emberrel,látszik,hogy élvezi a szexet.A végén megint franciát kértem,de itt már nem tudtam elmenni,de ez nem rajta múlt,dolgozott becsülettel az ezredesen.
  • Elszámolás:

    Szerintem Pesti átlag.Elég sok minden van az alapban,így extrákat nem kértem.Teljesen korrekt a rózsaszálak száma.
  • Összkép:

    Nyílván nem véletlenül látogattam meg ismét Ashley-t,mert magas szintű szolgáltatást nyújt.Nagyon jól éreztem magam,remek volt a szex és alapon is egy kellemes társaság.
Happy Massage