• Asiye

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Villogó telefon, hívtam, ééés felvette! Korábban jó párszor próbáltam ilyenkor, de nem jártam sikerrel. Nekem szabad volt a délután-kora estém és szerencsére neki is volt ebben az intervallumban szabad órája, úgyhogy a részletek megismerése után le is fixáltuk.
  • Megközelítés:

    Duna Arénán is túl (északra), de legjobban a motorcsónakos lakópark jelzővel már mindenki tudja az elhelyezkedést. Autóval parkolás közepes, de bkv sem vészes, 15-ös busz vagy a 3-as metró is például még kényelmes távolságon belül van.
  • Helyszín:

    Az előbb már el is árultam a lakást részben, újszerűbb, szerintem teljesen rendben, higiénia szempontjából is. A lakás mérete (és a környék) alapján itt is több hölgy lehet, de én csak a vendéglátómmal találkoztam.
  • Lány külseje:

    A képek a valóságot mutatják, még a kis retussal is. Nekem a képek alapján valahogy nem passzolt a kiírt magasság (nem mintha probléma lenne), de a valóságban ez is stimmelt szerintem, igaz mérőszalag nem volt nálam. Ayise szerintem kifejezetten szép lány, ehhez még gyönyörű mosolya is van. Az új képeken már nagyjából az arca is látszik, így szinte nem maradt ismeretlen “terület”.
  • Action:

    Gyors adminisztratív teendők után, már a fürdőből is visszatérve elkezdtem kicsomagolni szépséges vendéglátómat a maradék két ruhadarabjából. Ő cserébe elvette (vagy inkább visszavette) a törölközőt, a keményedő farkamat pedig kölcsönvette. Kellemes jó franciát kaptam, először az ágyon térdelve, majd elfekve. Itt már Asiye gyönyörű, szirmos kis puncijához is hozzáférhettem. Mivel nincs nfvsz, így idővel muszáj volt váltani és a “reklámozott” szűk puncis lovaglást választottam, ami tényleg nem csak marketing szöveg :-) Szemből ült a felgumizott kemény részemre, először lassan és csak részben beengedve, majd később már mélyebben és tempósabban is befogadott. Közben volt hátradőlős és összesimulós verzió is mielőtt doggyba váltottunk. Asiye rendesen bepucsított és rátolatott amire kellett, én pedig az ágy mellett állva egyre élvezetesebben dughattam az isteni popóját markolászva. Mikor kicsit fáradtam akkor módosítottunk és teljesen lehasalt a popsit kitolva, én pedig felette folytattam az elkezdett feladatot. Amikor itt is fáradtság lett úrrá, akkor maradva a popsi csodálásán még egy reverse cowgirl formációt is kipróbáltunk, de ez valahogy nem volt az igazi, úgyhogy végül jött a misszi ahol egyre hevesebb szeretkezős dugással lett vége a dalnak. Mivel a gyors két körből valahogy egy hosszabb lett, így idő és lendület híján ennyi fért a látogatásba, de ettől nem lett hiányérzetem :-)
  • Elszámolás:

    Elején, érkezés után. Minimálisan átlag felettinek mondanám, a menüből választható lehetőségek pedig inkább átlag alattiak.
  • Összkép:

    Mint fentebb írtam, a virágszálak és a lehetőségek száma talán ellentétes egymással, vagy inkább nem egyenesen arányos. Nekem mégis nekem pozitív élmény volt, de nem hiszem, hogy törzsvendég leszek.
Happy Massage