• SZANDI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap délelőtt hívtam egykolléganőjét akinél már nem volt hely, és akkor ajánlotta a telefonos kisasszony, hogy Szandi még szabad. Kicsit utánanéztem és kedvet kaptam a látogatásához. Mint kiderül Ő éppen azon a napon nem volt nagyon leterhelve, ezért simán meg tudtunk egyezni abban az időpontban ami nekem volt a legjobb.
  • Megközelítés:

    Már többször volt ezen a III. kerületi helyszínen. Közel az Árpád fejedelem úthoz egy igen modern társasház. Parkolni könnyű a közelben, de a tömegközlekedés megállói 1-200m-rel távolabb esnek. Egyértelmű megtalálni.
  • Helyszín:

    Ebben a "szalonban" már többször voltam, sőt a közelmúltban is egyszer. Azóta nem változott, azonban Szandi szobájához még nem volt szerencsém. Elég kicsi, de ettől még igényesen kialakított. Furcsa volt, hogy ablak nincs rajta, de természetesen tükrök - ha nem is nagyon - azok voltak. Sőt. A legérdekesebb részlete a szobának az volt, hogy a mennyezet teli tükör volt. Eleinte nem tulajdonítottam ennek nagy jelentőséget, aztán később ez változott... A fürdő tiszta, de azért már egy picit kezd leharcolódni. Viszont a felszereléssel nincs probléma. Kellő mennyiségű tusfürdő, dezodor és szájvíz volt, a célnak igazából minden tökéletesen megfelelt.
  • Lány külseje:

    Szandi nagyon szép termetű, különleges arcú, kedves mosolyú leány. Egy izléses fekete köntösben fogadott, majd a masszázs közben csak egy apró bugyi volt csak rajta. Alapvetően a képek elég jól visszaadják a külsőt. Nekem kifejezetten tetszett, egyedül talán a tetkója nem jött be, én kicsit soknak találtam de azért nem vészes (az adataiban szerepel). Picit azt furcsálltam még vele kapcsolatban, hogy néhány beszámoló úgy jellemezte, hogy az arányosnál nagyobb a cicije. Én nem így láttam, de ettől még nagyon csinos keblei vannak, de inkább arányosak mint nagyok. Szandi nagyon jó alakkal rendelkezik, szép magas és vékony, egy deka felesleg sincs rajta.
  • Erotikus masszázs:

    Szandinak nagyon ügyesek a kezei, számomra egész újszerű fogásokat vetett be, de nem azért mert kezdő lenne, hanem éppenhogy kifejezetten tudatosan csinált mindent. Valahogy gyakran bizsergést éreztem a kezei hatására. Kedves volt, folyton érdeklődött, hogy minden rendben van-e, hogy hogy érzem magam. Nagyon figyelmes volt végig. Néha az ujjaival nyomkorászott, néha simogatáshoz hasonló mozdulatokat vetett be, de abban is volt erő bőven. Először a hátamon ment végig, de jó alaposan, majd következtek a karjaim, aztán a lábam és végül derék plusz fenék. Ott is nagyon hatékony volt. Nem éreztem azt, hogy na mindjárt jön a második felvonás, hanem egyszer csak befejezte :) Az egész alatt teljesen kikapcsoltam. Valahogy most nem nagyon volt kedvem csevegni, ezért a legtöbbször csak csöndben élveztem a masszázs. Csak egy-egy kérdés hangzott el és rá a válasz, folyamatos beszélgetés nemigen volt. Nekem a masszázs-technikája teljesen tökéletes volt, de azt nem ígérem, hogy biztos mindenki ugyanazt érzi majd nála. Picit azt sajnáltam még, hogy közben nem nagyon tudtam gyönyörködni benne. Picit talán a félhomály miatt, illetve az oldalsó tükrök valahogy ezt nem segítették annyira mint máskor. De aztán jöhetett a fordulás. Onnantól nem volt gond a látvánnyal :)
  • Levezetés:

    Miután megfordulhattam, kaptam egy párnát a fejem alá és kérdezte, hogy mire vágyok. Mondtam neki, hogy most franciára nem, elég lesz egy jó kics lingam. No ennél a résznél most valahogy nem nyűgözött le Szandi. Lehet, hogy nem az ő hibája volt, lehet, hogy a légkör sem lett elég oldott. De valahogy elég célirányosan eljuttatott a véghez, holott idő lett volna még. Igaz én is szólhattam volna, hogy ne szaladjunk ennyire előre, valahogy most én sem éreztem azt, hogy valami sokkal jobban tudnék kihozni a helyzetből. Ráadásul a fejem fölött ott volt a trükkös, tükrös plafon. Ház számomra elég fura volt látnom magam a "boncasztalon" ahogy épp kifacsarnak. Tehát ez a kényeztetés része valahogy nem vonul be nálam a top 10-be, de ezt nem akarom Szandi számlájára írni, valahogy abban a helyzetben én sem voltam a csúcson hangulatilag. Elég furcsa, hiszen Szandi végig nagyon kedves volt és figyelmes, próbált kérdezni néha, amit én általában szívesen is veszek, de most valami nem működött olyan jól.
  • Elszámolás:

    Az itt megszokott árak vannak, szerencsére ide még nem gyűrűzött be az infláció. Extráról nem tudok, az 1 órás mini összeget az elején az asztalra helyeztem egy tábla csoki társaságában. Főleg a masszázs kellemessége miatt, nekem azért így is megérte. Lehet, hogy másfél órás esetben jobban jöttek volna ki a dolgok, talán legközelebb nagyobb szerencsém lesz...
  • Összkép:

    Szandi nagyon kedves, igazán jól masszíroz és gyönyörű a teste is. Valahogy én most mégsem kívántam annyira meg, talán neki kellett volna picit kezdeményezőbb lenni, nem tudom. Lehet, hogy a pénteki fáradtság "rontotta el" a randinkat, de összességében abszolút nem bántam meg, csak az erotikus rész nem volt most olyan felemelő...
Happy Massage