• Zszófi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször telefonáltam, általában felveszi, de sajnos nem volt mindkettőnknek megfelelő időpont. Szerencsére legutóbb sikerült megegyezni. A telefonban mindent elmond, időponttal már címet is kaptam.
  • Megközelítés:

    A cím trükkös. Zsófi pontosan elmondja, mit kell beütni a navigációba, de a Waze csak egy épülettel odébb odébb vitt! Sebaj, egy perc sétával orvosoltam a problémát, és már ütöttem is a kódot a kapucsengőbe. BKV a ház előtt, parkolni sem lehetetlen.
  • Helyszín:

    Néhány éves ház, lift van, de nem kell túl magasra menni. A lakás egyértelmű, könnyű megtalálni, az ajtó előre nyílik. Az ajtó után előszoba, trükkös lakás, egyik oldalon az amerikai konyhás nappali (ahol mi is voltunk), szemben fürdőszoba, amiből nyílik a következő szoba (ott nem voltam).
    Cipő az előszobában le, volt mellette egy másik pár is.
    A szobában masszázságy, kanapé, hangulatvilágítás. Fürdő rendben, a zuhanykabin ajtaja külön tetszett, a tálca maga csúszik de Zsófi előre szólt, hogy vigyázzak. Törölköző nagy, puha, illatos. Szájvíz is akadt :D.
  • Lány külseje:

    Zsófi képei nagyon ígéretesek, és nem is okoznak csalódást. Persze nem a régebbi képekből kell kiindulni ;). A haja most másmilyen, ahogy mondta is, néhány képe parókával készült. Köntösben fogadott, csinos és szimpatikus volt. Arcra határozott, de csinos, nem kell félni tőle. Az egész szeánsz alatt végig határozottan kézben tartott mindent.
  • Erotikus masszázs:

    Ez az első alkalom, hogy a világos oldalra tévedtem, így nem rendelkezem nagy összehasonlítási alappal az itteni masszázsok minőségéről, ezért csak szubjektíven tudok nyilatkozni: Zsófi ügyes és erős. Amit a harminc-negyven percben meg lehetett tenni, azt szerintem maximálisan megtette. A lábamnál kezdett, kicsit foglalkozott a talpammal, majd kegyetlenül nekiesett a vádlimnak, és onnan haladt felfelé. Komolyan és jó erősen végig lettem gyúrva hátig, amikor a gerincem mellett tartott, néha nyöszörögtem is (no nem az élvezettől). Hiába, kicsit kötöttek az izmaim, és sokat is ülök.
    Ja, a masszázs egy szál bugyiban történt.
  • Levezetés:

    A masszázs után lehetőséget kaptam a fordulásra, Zsófi oldalról mellém könyökölt, a hasamra tette a fejét, és nekiállt a franciának. Nem láttam mit csinált, de azt jól csinálta, Kézzel és elsősorban szájjal izgatott, a végén a megbeszéltek szerint a szájába élveztem. Fura, de nagyon jó élmény volt. Nem kellett irányítani, tudta és érezte, mit és hogy kell, odafigyelt rám. Jó volt.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerint készültem, a végén rendeztük, pedig először voltam. Az órás szeánszot egy (legnagyobb) virágszállal kellett honorálni. A távozásomig szóba sem került a dolog, akkor is én adtam oda.
  • Összkép:

    Érdekes élmény volt. A masszázs tetszett, a francia jó volt. Teljesen más volt az egész, mint a szexpartner oldalon akkor is, ha a történések alapvetően ugyanazok voltak. Itt kicsit mások a szabályok és a lehetőségek (nem az aktusra gondolok). Nem döntöttem még el, hogy megyek-e még masszázsra, de az biztos, hogy az én műfajom inkább a sötét oldal.
    Mindenesetre Zsófin nem múlt semmi, jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki egy jó erős masszázsra, és egy jó franciára vágyik.
Happy Massage