• Jessyca

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem ez volt az első nap, hogy próbáltam elérni, eddig nem sikerült, de ma szerencsém volt, elsőre felvette. Délelőtt 11 körül beszéltünk, 1-re beszéltük meg a találkát. Kedves, értelmes, vonzó hang, könnyen ment az egyeztetés.
  • Megközelítés:

    11. kerület, BKV-val és kocsival is könnyen megközelíthető. Metró a közelben, parkolás ingyenes. Cím egyértelmű és könnyen megtalálható. Jessyca útba igazított, hogy a házban merre menjek, nem volt gond megtalálni a lakást sem.
  • Helyszín:

    Panel lakás, nem ötcsillagos szálloda, de a célnak tökéletesen megfelel. Fürdő kicsi, de tiszta, tusfürdővel, szájvízzel, friss törülközővel. A szoba tágas, nagy, kényelmes ággyal, az ágy végében a falon egy jó nagy tükör is van. Voltak még a lakásban rajtunk kívül, de nem találkoztam senkivel, akivel nem szerettem volna, a lányok nyilván figyelnek erre.
  • Lány külseje:

    Jessyca gyönyörű, vonzó, nagyon szexi hölgy. Egzotikus, kívánatos a bőre, jó az illata és ott kerek ahol kell. Sportos, nem kövér, de bögyös-faros, igazi nő. Arca is nagyon tetszik nekem. Sok képe van a hirdetésében, arccal is, szerintem tökéletesen visszaadják a külsejét. Csinos fehérneműben fogadott, de amikor visszatértem a fürdőből, már meztelen volt. Közvetlen, barátságos, kedves, csacsogós, nagyon jó a kisugárzása.
  • Action:

    Kicsit beszélgettünk, tisztáztuk meddig maradnék (1 óra), mi van az alapban (jó sokminden: nfvsz, mélytorok, csók stb...), leraktam az ajándékomat, kicsit simogattuk egymást, a csók inkább csak szájrapuszi volt, majd lefeküdtem az ágyra és Jessyca isteni franciázásba kezdett. Na itt kezdődtek el az igazán jó dolgok: határozott, de nem durva, igazi bőnyálas, köpködős, nyögős, jó párszor mélytorkos francia, az eddigi egyik legjobb, amiben részem volt. Hamar vigyázzba állított. Közben a fantasztikusan kerek melleit és fenekét simogattam, markolásztam és gyönyörködtem a csokoládé bőrében. Hamar elélveztem volna, úgyhogy kicsit én nyaltam ezután, finom, illatos, nedves a puncija, izgatóan nyögdécselt közben. Kértem egy kis 69-et, hogy egészen közel kerülhessek a csodás, gömbölyű, feszes fenekéhez. Megint túl közel kerültem a tüzeléshez, ezért gumit kértem. Lovagló pózzal kezdtünk, csodáltos érzés volt, ahogy lassan beleereszkedett a farkamba. Ügyesen mozgott, jó szoros is, éreztem, hogy mindjárt itt a vég, de még misszionáriusban is ki akartam próbálni és meg akartam csodálni a gyönyörű testét. Ezt nagyon rövid ideig bírtam és a gumi is zavart, javasoltam, hogy térjünk vissza a franciához. Nem bántam meg: térdeltem az ágyon, ő úgy helyezkedett, hogy a tükörben is csodálhattam és jött a bőnyálas, csodálatos szopás, aminek a végén hatalmasat élveztem a szájába. Szépen, lassan hagyott megnyugodni a szájában, nagyon jól fejezte be.
    A második menet előtt beszélgettünk, nagyon könnyű vele megtalálni a közös hangot, közvetlen, barátságos, értelmes.
    Kölcsönös simogatással, mell nyalogatással kezdődött a következő felvonás, majd jött a kiadós francia, rengeteg nyállal, eszméletlenül élveztem. Sokáig hagytam, hogy szájjal dolgozzon rajtam, de azért szerettem volna még mást is, kértem gumit és mögé térdeltem, kutyapózban folytattuk, isteni volt, gyúrtam közben a gyönyörű fenekét. Megint elkezdett zavarni a gumi és vágytam vissza a szájába, úgyhogy hanyatt feküdtem és hagytam hogy hosszan kényeztessen, egyre gyorsabban és erősebben és végül kivégezzen a fantasztikus franciájával. Utódok ismét a szájában landoltak.
  • Elszámolás:

    Nem a legolcsóbb mulatság Jessycával lenni, de ő több szempontból is különleges: egzotikus, gyönyörű bőr, formás test, szép arc, nagyon kedves, értelmes, fantasztikus a franciája és jó sok dolog van az alapban. Nekem ez az együttlét így nagyon is megérte.
  • Összkép:

    Elégedetten, boldogan, kielégülve távoztam. Szívesen visszamennék még Jessycához, legközelebb talán egy édeshármasra a barátnőjével.
Happy Massage