• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Zsuzskával való ismeretségünk már nem újkeletű. Itt,az oldalon találtam rá Kedvesünkre, és már jónéhány randi van mögöttünk, mégha írásos dokumentum nem is született róla heti rendszerességgel...
    Egy délután hirtelen rám tört a kínzó vágy,hogy újra megudvaroljam Zsuzskát, így aztán telefonon kérdeztem rá a táncrendjére. Aztán elintéztem magamnak az eltávot,gyorsan írtam neki belső üzenetet,hogy oké a buli,majd mindezt Vtr-n is hivatalossá tettem,amire gyorsan is jött az igenlő válasz.
    Így már csak türelmetlenül vártam a randit.
  • Megközelítés:

    Kedvesünk rejtekhelye a vtr-n kapott címnek megfelelően , két forgalmas főutunk kereszteződése mellett lévő ismert tér közelében található.
    GPS pontosan a címhez irányít,bár a parkolás itt szemmel láthatóan nem túl egyszerű,de cserébe legalább még fizethetünk is a vas letámasztásáért.
    Tömegközlekedéssel érkező vándorok számára maga a Kánaán,hiszen a repülőgép, és a kishajó kivételével szinte minden megtalálható.
    De úgy is mondhatnám, hogy Zsuzska búvóhelye eltéveszthetetlen.
  • Helyszín:

    Zsuzska rejtekhelye egy régebben épült házban található,a szintmagasság nem vészes, alpinista képzettség nélkül is gyorsan leküzdhető.
    Kedvesünket egy tiszta jó elrendezésű, kis kuckóban találjuk meg ,amely szemmel láthatóan célirányosan funkcionál.

    Ajtóból belépve kis előtérbe jutunk,innen nyílik a szépen felújított fürdőszoba, ahol kádban tusolva csapathatjuk le habtestünket, ehhez tusfürdők tömkelege áll rendelkezésre, szinte egyéni igényekre szabottan,én 27 darabnál fel is adtam a számolást...
    Egy nagyobb bambusz szőnyegre terített száraz kilépőn állva kiváló minőségű, nagyméretű puha törölközővel szárítkozhatunk.
    A mosdókagylónál dezodorok, többféle szájvíz pohárkákkal, található.
    Minden feltétel adott a sikeres higiéniai protokoll lebonyolításához.

    Játszószobában a randi érdemi része a földre helyezett nagyméretű, kemény matracon zajlik,a vizuális élményeket a falon elhelyezett tükrök segítik. Körben hangulatos ledvilágítás,sarokban fotel, szobainas a ruháknak, illetve egy ventilátor álldogál. Találunk itt még egy szekrénykét,a tetejére helyezett illat mécsesekkel és füstölőkkel,valamint a jókedvet még tovább fokozó hangulatvilágítást adó kislámpával.

    Összességében a helyszín tökéletesen megfelel egy erotikától túlfűtött randi kellemes eltöltésére.
  • Lány külseje:

    Zsuzska a negyvenes évei közepén járó, nagyon kellemes megjelenésű csodálatos NŐ, óriási erotikus kisugárzással. Bőséges portfóliójában arcos képekkel hirdet,így nem érheti csalódás a vándort, hiszen itt jogos a megállapítás, hogy szebb,mint a képeken.
    Vörös hajkoronája kifejezetten csinos arcot keretez.Már igéző kék szemének csillogását látva könnyű elgyengülni. Csókolni való ajkai, fitos orra láttán nem nehéz elveszteni a maradék józan eszünket is...

    Karcsú alakjának méltó díszei az arányos méretű, remekbe szabott gyári cicik , melyek bimbói hevesen reagálnak a kényeztetésre.
    Diszkréten lejjebb tekintve finoman ívelt karcsú derekán, lapos hasán, harapnivalóan formás popsiján, szép karcsú combjain,és a köztük megbújó simára borotvált,illatos kincsén járathatjuk falánk tekintetünket.
    Röviden, már Zsuzska megpillantásával tudjuk, hogy ,nagyon is jó helyre érkeztünk, szívesen oda is adnám érte bárki fél veséjét!
  • Action:

    Érkezéskor rutinból nyomtam a kaputelefon kódját,majd a várt berregés után diszkrét nyálcsorgatással már szambáztam is felfelé,hogy Kedvesemet mielőbb a karjaimban tarthassam.

    Az ajtó kinyílása után még a lélegzetem is elakadt,ahogy Zsuzskát megláttam. Kedvesem ugyanis egy szolíd,fekete lyukacsos hálószerű izében fogadott,mely a cici-punci-popsi vonalon kívül mindent gondosan elrejtett mohó szemeim elől.

    Átadtam egy szerény kis ajándékot, benne a diszkréten elrejtett rezsi támogatással,majd egy pohár üdítőt elfogadva megváltam gönceimtől,és a kapott törülközővel elrobogtam,hogy lebonyolitsam a higiéniai protokollt.

    Játszószobába visszatérve örömmel láttam,hogy csinos házigazdám immár megvált fogadó szettjétől, és egyszál mosolyba öltözve várt.

    Megkért ,hogy üljek a fotelba,lazán elém térdelt,és végigsimogatta mellkasomat,majd váratlanul (?) rámarkolt a várakozó Kispajtira. Elhelyezett néhány üdvözlő puszit bűntársam kobakján, majd lefelé haladva végignyalta a rudazatot is.

    Mikor megérkezett a csatolmányhoz, csókokkal üdvözölte a zacsilakókat,majd visszatért a magára hagyott asszisztensemhez. Lágyan körbenyalogatta,majd egyszercsak hammbekapta mit sem sejtő bűntársamat.
    Nem vette túl mélyre,de lelkesen ,időnként némi kézimunkát is alkalmazva kényeztette vezéremet, hogy néha még a szemem is szikrázott.

    Kicsit később,nem titkolt időnyerési céllal kértem,hogy cseréljünk,mert szeretném viszonozni a kapott kedvességet.

    Így aztán áttelepültünk a matracra, Zsuzska kényelmesen elhelyezkedett,és várta a folytatást.
    Először akartam néhány csókot csenni,de nem kellett,mert adta Ő magától is,igazi kellemes,barátnős csókok voltak.

    Majd elindultam Dél felé,természetesen nem kihagyva az ágaskodó bimbókkal várakozó formás ikreket sem.
    Vidáman simogattam,csókolgattam a ruganyos szépségeket,köröztem nyelvemmel a gyémánt keménységű bimbókon.

    Majd lassan elszakadtam a kellemes cickó-játszótértől,és tovább haladtam eredeti célom felé.
    Délre érve egy selymes tapintású,illatos kelyhet találtam,ami már várta a vele való törődést.
    Köszöntésként lágyan a szárnyacskák közé nyalintottam,majd érezve a kedvező fogadtatást,élénkebb nyalakodásba kezdtem.
    Vidáman nyalogattam Kedvesem kincsét, szorgalmasan kényeztetve a nedvesedő barlangocskát,majd a rejtekéből kimerészkedő kéjgyöngyét is alaposan nyelvhegyre tűztem.

    Átütő sikert ugyan nem hiszem,hogy elértem,de Zsuzska reakcióiból éreztem, hogy nem volt ellenére a ténykedésem.

    Picit megpihentünk,majd Kedvesem előbb kézzel, aztán éajkaival teljesen harchelyzetbe hozta Kispajtit, gyorsan felszerszámozta,majd a fotelba térdelve megkérdezte,hogy tudom-e,mi a kutya kötelességem.

    Naná,hogy tudtam,ezért előbb letérdelve áhítatosan végignyalogattam az előttem ringó finomságokat,majd felszerszámozott rudamat óvatosan a lüktető nedves nyílásba süllyesztettem. A szirmok közt becsusszanva éreztem , ahogy nedves alagútja szorosan körbezár.

    Előbb lassan,majd egyre gyorsabban kezdtem tolattyúzni, közben igyekeztem Kedvesem popsiját,kebleit simogatni.
    Mikor picit lassítottam, akkor Ő tolta rám magát,nehogy kiessünk a lendületből...
    De mivel egyszer minden jónak vége szakad, negadtam magam,és hatalmasat lőttem a gumiba.

    Kedvesem hagyott magában lenyugodni, majd közösen eltakarítottuk a romokat.
    Kaptam még egy nagyon kellemes hátmasszázst,majd némi folyadékpótlást követően letusoltam,öltöztem és egy felejthetetlen élménnyel az emlékkönyvemben távoztam.
  • Elszámolás:

    Bokréta mérete az adatlapon nyilvános,de megtudható bővebb infóból és telefonon is. Ráadásként még vtr kedvezmény is fel van kínálva.A csokor mérete átlagos , mely korrekt módon a helyszínen sem változik.
    Szokásom szerint érkezéskor helyeztem vázába szerény bokrétámat.
  • Összkép:

    Már a sokadik randink volt a csodálatos Zsuzskával. Nem is tudom,hova lehet még fokozni ezeket a kellemes együttléteket,de bízom Zsuzska leleményességében.
    Természetesen erősen ajánlott kategória minden úriembernek, aki szeretné magát kellemesen érezni egy odaadó, magad szexkultúréval rendelkező Hölgy társaságában.

    Kedves Zsuzska!
    Örülök,hogy most ilyen egyszerűen sikerült találnunk egy megfelelő randi időpontot.
    Ismét alaposan elvarázsoltál,de ezen már meg sem lepődök. A mai randi minden pillanatát élveztem.
    KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!
Happy Massage