• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rögtön, azonnal felvette a telefont és tudott adni időpontot délutánra. Nem beszéltünk sokat, csak a lényeg. A mentolos rágó teszt miatt választottam és mert nagyon előnyös az egy órája. Meg jók a képek.
  • Megközelítés:

    Ott megy az 1-es villamos, Hungária körúton rendel. Közelben van az Interlab is. A forgalom zaja nem olyan vészes, bár a villamost inkább kivártam míg elmegy. Hívtam Cintiát és jól hallható volt a vonalban.
  • Helyszín:

    Átlagos lakás, egyet kivéve. A fürdőszobán keresztül vezet az út a szexhelyre. Ilyet még nem láttam. Álló zuhanykabin. Szexhelyen pedig egy nagy ágy vár, rajta ül Cintia.
  • Lány külseje:

    Vendéglátóm egy genetikai csoda. Azaz elmúlt már rég 18, de sehol sincs rajta felesleg lerakódva. Elmondása szerint sokat rohangál civil foglalkozásában. Képei tökéletesen fedik a valóságot. Meg voltam elégedve a látvánnyal. Arcra is szép. Kedves, barátságos. A mellei kicsik, de szépek. Dohányzás szagát nem éreztem, pedig adatlap szerint dohányzik.
  • Action:

    Előző írótól olvastam problémája volt a mentolos rágóval. Ezt tesztelni akartam. Meg akartam kérni nálam is rágózzon, de láttam már rágózik. Azt mondta mindig rágó van a szájában. Megbeszéltük hogy két élvezés, nyeléssel meg aktus is 1 órában amire vágyom. Megerősítette gond nélkül lenyeli. Akár mindkétszer is.

    Bele is kezdtünk egy franciával és azonnal felállt a farkam ahogy bekapta. Később se volt gond a rágó vagy a mentol miatt az erekcióval. A rágó végig a szájában maradt! Elmondása szerint csak az az egy esete volt eddig. Mentolos-rágó Mítosz megcáfolva. Egyébként barátnős, finomabb a francia. De nagyon faszállító. Érezni lehetett hogy nagy rutinnal szopja a brét, ügyes. Nem mélytorok, de nem is ígéri. Pont jó. Gumihúzás után jött a szex. Pózok: lovaglás, ő van felül. Meg szemből misszi. Mindenhogy jó vele. De a nyelés a lényeg. Ezért kiveszem a puncijából és lemegyek az ágyról. Megszabadulok a gumitól és újra a szájába vesz natúr. Gyorsan elélvezek a szájába és Cintia a legnagyobb természetességgel lenyeli. Ezért mentem. Volt szünet, beszélgettünk. Kiderült ezt igényli is, mert nem gépből van. Van lelke, nem az a gyorsan leápollak és viszlát típus. Értelmes nő, jól esett vele beszélgetni. A második körben már nem dugtunk, csak francia szájbaélvezéssel-lenyeléssel volt. Most is gyorsan elélveztem a szájába, annyira jól csinálta. Természetesen lenyelte. Tusoltam és eljöttem. Nem óranézős.
  • Elszámolás:

    Ki lehet hozni nagyon átlagon alulra mert a vendég állíthatja össze. Így csináltam: nem kértem csókot és arcra élvezést mert ezek extrák. A nyelés alap így a lényeg megmaradt átlag alatt. Bővebb infó fedi a valóságot.
  • Összkép:

    Erősen barátnőfeelinges lány, nem csak szexre jó. Lehet vele beszélgetni, figyelmes és ha kell meghallgat. Elképzelhető hogy fárasztó volt a szövegem amit nála nyomtam, de semmi jelét se mutatta. 1. külseje,2. jó hozzáállása,3.nyeléses vállalása és 4.átlagon aluli alapja miatt nagyon megérte a vele való találkozás. Lelkiismeretesen végezte az 1 óráját velem, panaszra semmi ok. Összbenyomás: MEGBÍZHATÓ, KORREKT.
Happy Massage