• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Két hete csütörtökön kora délután írtam rá Amyre, mert este munka után volt egy kis szabaidőm. Hamar megegyeztünk a 21:00 órai időpontban és az egy órás időtartamban.
  • Megközelítés:

    A belvárosban rendel Amy, mostanában viszont van nála egy másik lány is. Sajnos, e fiatal szépség nem hirdet itt, csak a másik oldalon, s ott jelölve is vannak egymás barátnőiként. Aki dupla élményre vágyik, annak érdemes felkeresni őket, amíg tart ez az együttműködés.

    Közelben van metro, troli, villamos stb, parkolni viszont nem lehet szerintem egyszerű.
  • Helyszín:

    Az előbbi részben említett barátnővel sikerült összefutnom a liftnél, így mondható, hogy a logisztika hagy némi kívánnivalót maga után.

    A lakás légkondis, jól felszerelt, két baszoba, plusz nappali-konyha.
  • Lány külseje:

    Amy fogadószettje többnyire a csupasz valósága, ez nem rossz. Pontosan 21:00-ra érkeztem, s mondta, hogy 22:00-re már jön hozzá a következő vendég bácsi. Kissé fáradtnak láttam őt. Mobdta, hogy sok a munkája mostanában.
  • Action:

    Egy kis közös zuhival indítottunk csókolóztunk, azután alapos mosdatást kaptam, majd ágaskodó lécem a puncijával látta jónak maximumra fényezni. Előbb elölről, utána a szép mögékerülésemet követően, már én csaptam a combjai közé a dákómat és csusztattam őt előre-hátra.

    Közben ujjaztam. Amíg szemben állt a seggét, amikor háttal volt nekem, akkor a punciját. Kívánatosnak látta még szájjal is finomítani a tisztogatást, én persze nem álltam ennek útjába.

    A szobában elém térdelt háttal nekem az ágyon négykézláb, így kínálva magát. Én se voltam rest kinyaltam és megujjaztam mindenét. Aztán hanyatt döntöttem és 69ben megkúrtam a cserfes kis száját úgy, hogy tövig toltam neki, egészen le a torkáig. Így nagyon jó volt, mert ebben a pózban nem éreztem a fogait. Nyaltam és ujjaztam a punciját tocsogósra. A zacsit is nyalattam vele, ehhez remekül ért. Ezt ismételgettük párszor, még kezet is kellett váltanom, mert kifáradt a karom az ujjazásban. Aztán annyira elborult már az agyam, hogy a nyakára fogtam és úgy toltam neki. Sikerült jól megtorkozni Amyt.
    Végül kiverte magára. Olyan szépet lőttem a mellétől a köldökéig, hogy meg is dícsérte az alkotásomat. Tényleg csodás nonfiguratív ábrákat hoztam létre, indítványoztam, hogy fotózzuk le. De aztán mégsem tettük. Utána jót beszélgettünk, s még az óra lejárta előtt öt perccel elindultam.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás ezúttal is, mint korábban a mélytorok plusz kényszerfrancia kombóval megspékelve. Utólag tettem le, de mivel régi ismerősök vagyunk, a bizalom már megvan.
  • Összkép:

    Kicsit sok volt a beszélgetés ez alkalommal, ezért némileg maradt hiányérzetem, talán ment volna egy második gyors kör is, ha félbeszakítom Amy mondókáját, de nem vagyok (ennyire) bunkó. Aztán meg már kevés volt az idő ehhez.
Happy Massage