• Hannácska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, amikor elérhetőnek jelzi magát, fel is veszi. Először 1 nappal a kívánt időpont előtt hívtam, de ahogy az adatlapján is jelzi csak 1 órával a találkozó előtt lehet randit egyeztetni, ehhez tartja is magát. Így a kívánt időpont előtt 1 órával hívtam újra, elsőre felvette a telefont, szerencsére még szabad volt az időpont így rögtön foglaltam is.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, GPS odavisz, nem bonyolult, házszám jól láthatóan felfestve, eltéveszteni sem lehet. Ház előtt volt szabad parkolóhely, ingyenes.
  • Helyszín:

    Egyszerű kis garzon, de tisztaságra ügyel. Fürdőben maximális tisztaság, tusfürdő több illatban és kiszerelésben áll rendelkezésre, lehet válogatni. Szájvíz és fogkefe - fogkrém szintén mennyiségben és minőségben bőven megfelel. Zuhanyzó korlátozottan volt használható, ezt előtte jelezte, felajánlotta a lemondás lehetőségét, de ilyen apróságokon nem akadtam fenn :)
    Tiszta - illatos törülközőt érkezéskor kaptam, ne szenvedjek hiányt semmiben.
    Baszobában éppen elfér az ágy (ami megfelelően puha), táncolni nem kell, de nem is azért mentem :)
  • Lány külseje:

    Élőben talán még szebb mint a képeken. Valóban gyönyörű kislányos arc, ízlésesen sminkelve. Egy fürdőköpenyben fogadott, majd míg zuhanyoztam fehérneműre váltott. Egyszerű de nagyszerű, a lényeget úgy takarta, hogy az ember még inkább kíváncsi legyen mit is rejteget.
    Ami az adatlapon van, bár csak szemmel mértem de kb stimmelt :)
  • Action:

    Sajnos kicsit késtem, de nem jelentett neki problémát. Érkezéskor puszival köszöntött, majd a részletek tisztázása után (extrák, csokor átadása) már kaptam is a friss törülközőt és mehettem is zuhanyozni. Szükséges higiéniai dolgokat lerendeztem, mire kiértem már csak fehérnemű volt rajta, meg széles mosoly a szépen rúzsozott száján.
    Ha már kértem a csókot, igénybe is vettem. Nem kellett csalódni, nem csak úgy immel - ámmal csókol. Nyelvét is bevetve, ajkakat harapdálva, közben kézzel a velem egykorút masszírozva igyekezett a megfelelő állapotra hozni. Mondanom sem kell, nem volt nehéz dolga.
    Miután férfiasságom maximumra állt, az ágyra ülve kezdett el szopni. Megdicsérte a méretét, ami jólesett, mégha nem is biztos hogy teljesen igaz (reméljük igen). Folyamatosan igyekezett szemkontaktust tartani, amitől még inkább felizgatott.
    Pozíciót váltottunk, lefeküdtem az ágyra, így fentről dolgozott az ügyön, továbbra is szemmel tartva :)
    Nem volt szívbajos, sokszor koppanásig vette a szájába, egyértelműen a kivégzésre hajtott, amiből nem is csinált titkot. Felváltva szopta csak a makkot, majd vette torokra. Időközönként benedvesítette, körbenyalta, majd ismét tövig eltüntette. Éreztem hogy már nem bírom sokáig, ezt jeleztem is, ettől azonban még inkább belendült. Hamarosan a szájában végeztem.
    Kis tisztogatás mindkettőnk részéről, majd az ágyon fekve beszéltük meg ami éppen eszünkbe jutott.
    Mivel időben nem álltam túl jól, későn érkeztem, sajnos a 2. menetre az én hibámból már nem maradt időnk, így némi tisztálkodás után távoztam.
  • Elszámolás:

    Extrák közül a csókot és a mélytorkot vettem igénybe, action előtt korrektül elmondta mit - hogyan vállal. Ezt talán még túl is teljesítette.
  • Összkép:

    Összességében pozitív, sajnos az én hibámból nem tudtam maximálisan kihasználni a lehetőségeket. Majd legközelebb. A csokor mérete a pesti átlag, ehhez jönnek az extrák. Rendkívül közvetlen, jól elbeszélgettünk ami a lényegi dolgoktól sajnos elvette az időt :(
Happy Massage