• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam a részletek végett, de aztán VTR-ben is egyeztettünk a pontos időpont miatt. Közvetlenül az időpont előtt személyes üzenetben rámírt, hogy a forgalmi helyzet miatt lehet, hogy késni fog, de végül ez sem következett be.
  • Megközelítés:

    A cím világos, bár én bénáztam és elsőre elmentem mellette, mert nem láttam meg a kiírt házszámot. A parkolás könnyen ment és nem volt fizetős. A bejutás világos, bár kb. 25m-t sétálni kell egy másik épületig, ha valakit zavar az elvesztett 1 perc, akkor talán annyival előbb telefonáljon fel.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen új, úgy értem most épült az egész ház. A bérlő hölgyek is teljesen újak benne emiatt. Éppen annyira új csak minden, hogy a fürdőszobában egyelőre nincsen tükör és egy zsinóron lóg egy villanykörte a leendő tükör helye felett. Még egy szobainas sem volt a baszobában, egy dohányzóasztalra raktam a cuccaimat. Ezek a dolgok gondolom hamar megoldódnak, tényleg csak annak szól, hogy még ennyire új az egész. Még a lift fala is be volt takarva farostlemezekkel, mint amiben még visznek cuccokat az építkezéshez vagy költözködéshez. Szóval minden nagyon új és ennek megfelelően szép és tiszta és egy nagyon picit hiányos, de ezeket a gyerekbetegségeket biztos hamar orvosolni fogják a hölgyek vagy a tulaj.

    A baszoba amúgy tágas, napos, hangulatfényes és van benne egy közepes méretű franciaágy, ami a tettek helyszíne.

    A lakásban többen vannak és az eksön végén nagy meglepetésemre Cintia be is mutatott az egyik ott dolgozó hölgynek, aki amúgy nagyon tetszett nekem és szerintem még tutira meglátogatom (a harmadik hölgynél már voltam egy másik helyen). Ez a bemutatás kicsit meglepett, de kellemes és hasznos volt. Ottlétem alatt egyébként nem volt semmilyen zavaró tényező, senkivel nem találkoztam véletlenségből stb.
  • Lány külseje:

    A képek Cintiáról készültek és nagyon jól sikerültek. Különösen a has tájékán van egy kis pocak, amit a képeken a ruha ügyesen megold. Cintiának nagy természetes mellei vannak, barnásvöröses-vörösesbarnás haja és kifogástalan sminkje. Végig nagyon kedves, jó hangulatú és előzékeny volt velem, fontos neki, hogy a vendég a konkrét szexen kívül is jól érezze magát, jó legyen a hangulat.
    Utcai ruhában várt, mert ahogy említettem, ő is csak röviddel előttem ért a helyszínre a forgalom miatt. Nekem ez bejött, én szeretem, amikor utcai ruhában várnak, előfordul, hogy konkrétan külön kérem is.
  • Action:

    A zsír új zuhanyzóban végzett zuhanyzás után masszázst kértem. Ez nálam nagyon-nagyon ritka, de megint elaludtam a nyakamat valahogy, ezért szükségessé vált. A masszázsról nem tudok szakértőként nyilatkozni, mert sose szoktam masszíroztatni, de végülis kellemes volt és talán valamennyire segített oldani a nyakamban a merevséget. Megjegyzendő, hogy masszír ágy nem volt, csak a sima ágyon kaptam a dögönyözést, de ettől még kellemes volt.

    A massz után hanyatt feküdtem és hagytam, hogy Cintia megmutassa a franciatudását. Sajnos magam nagy aktivitásra nem voltam képes, mert a felsőtestemmel szinte alig tudtam mozogni, úgyhogy előre szóltam, hogy ez az alkalom az ő franciájáról fog szólni. A francia kellemes volt, gyakran mélytorkos elemekkel volt fűszerezve, sok zacsi- és rúdnyalival egybekötve. A mélytorok tényleg csak fűszerezés volt, nem egyfolytában ki-be járt a farkam a torkában, de becsülettel próbálkozott. Elmondása szerint az allergia miatt nem kap levegőt rendesen és ezért nem tudott igazán torkozni. Valóban többször is ki kellett fújnia a orrát, úgyhogy ezt megértem, remélem, hamar vége lesz a szezonnak.

    Cintia franciája után jött a kényszerfrancia. Cintit hanyatt fektettem és oldalról kezdtem a száját ostromolni. Ez nagyon kellemes volt, különösen, hogy közben a golyszikat masszíroztam, meg a fenekemnél fogva húzott be stb. Jó ideig reszeltünk így, majd előre szóltam, hogy a megbeszélteknek megfelelően a szájába fogok menni, és lőn.

    Ezek után már csak egy újabb zuhanyzás volt, aztán illa berek, nádak, erek...
  • Elszámolás:

    Előre kérte és adtam, ami első randin teljesen érthető, semmi gondom nincs vele. Többet adtam, de tudott visszaadni. A szájba élvezés amúgy extra lenne, de a VTR miatt kaptam egy ajándék extrát, amit erre váltottam be. Megjegyzendő még, hogy a jelen pillanatban (2021.08.25. 11:58 am) a hirdetésében szereplő összeg nem valós, de a telefonban a valósat mondta (ami magasabb) és ugyanannyit is kért el. Talán érdemes lenne javítani az összeget a hirdetésben. Vagy a valóságban :)

    A legnagyobb bajban a "Megérte" kérdéssel vagyok. Az a helyzet, hogy bár a szolgáltatás korrekt, más hirdetők ismeretében (szolgáltatások, minőség, kinézet, csokor) én sokallom Cintia csokrát.
  • Összkép:

    Cintia nagyon kedves, igyekvő, jó vendéglátó, és még VTR-e is van. A helyszín totál új, tehát semmi gond nem lehet vele (jó, majd beszereznek egy szobainast... közel az IKEA). A masszázs és a francia-kényszerfrancia kellemes volt. Egyedül a csokorral van gondom, emiatt nem fogok tudni visszamenni, ezen kívül ajánlható kategória.
Happy Massage