• Liza

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az időpontot VTR-en egyeztettük le, előtte volt pár üzenetváltás is.
    Két nappal későbbre kértem időpontot, de szerencsére nem kellett lerágnom a körmöm, míg megkaptam a választ, 4 perc múlva jött az üzenet, hogy mehetek.
    Indulás előtt még biztosítottam, hogy nem ússza meg, mindenképp találkozni fog velem.
  • Megközelítés:

    A VTR egyik előnye, hogy az időpont elfogadásakor már a pontos cím birtokába kerültem. Könnyű odatalálni, el sem lehet téveszteni.
    Hívásomat egyből felvette és már mehettem is, nem kellett sokáig toporognom a bejáratnál.
  • Helyszín:

    Hívásnál megkaptam az emeletnek és a lakásnak a számát is.
    Sportember vagyok ezért nem is néztem, hogy van e lift, a lépcsőt választottam. Azt hiszem Liza megér egy kis lépcsőzést :)
    A lakás egy egyszerű panel, folyosóról nyíló szobákkal. A rendelőben masszázspad, tatami. A fürdőben tusoló, bő tusfürdő választékkal. A csapon szájvíz.
    A kezdő és befejező fürdéshez külön törülköző.
  • Lány külseje:

    Minden megfelel a képeken látottaknak, híven tükrözik a valóságot. Liza egy szép lány telt keblekkel. Közvetlen és nagyon kedves.
    Látta, hogy egy kicsit meg vagyok illetődve, de ezt öleléssel, puszival oldotta.
    Bőre nagyon finom, puha, azt mondta ez a kókuszolajnak is köszönhető.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdés után megérkezett Liza is. Meztelenül végzi a masszázst, ezért én a törülközőtől vettem búcsút, ő a maradék ruhadaraboktól szabadult meg.
    Felparancsolt a masszázspadra, de előtte bátorításként megölelt, megcsókolt. Hasra feküdtem, ő meg elkezdte a hátam, vállam kezelését.
    A masszázs nagy részét ez vette el, utólag mondta, hogy igencsak le vannak tapadva az izmaim, lenne még mit dolgozni rajtuk, de hát az időnk véges.
    Az egyik dolog a sok közül ami megfogott Lizában az az, hogy folyamatosan képzi magát.
    Ez érződik is a mozdulatain. Azt hiszem nem csak a megfelelő helyeken nyomkod meg, hanem a megfelelő erősséggel is.
    A másik a humora. Elég volt beleolvasnom a csevegésébe, hogy tudjam, hogy jól ki fogunk jönni egymással és nem csak bájcsevegés lesz a masszázs alatt.
    Könnyen találtunk témát, gyorsan telt az idő. Egy kicsit még dolgozott a fenekemen és a lábamon aztán jöhetett a program tatamis része.
  • Levezetés:

    Ugye mondtam az elején, hogy sportember vagyok. Bár az iszonyatos lépcsőzés kiveszi az ember energiáját, tartottam magam a jól bevált forgatókönyvhöz: 1) bemelegítés 2) mozgás 3) levezetés.
    1) A bemelegítés az ő szeretgetéséről szólt. A hátára feküdt én meg kényeztettem ahol csak tudtam.
    Ráfeküdtem meztelen testére (remélem nem nyomtam ki belőle a szuszt) és csókoltam lágyan, finoman.
    Nagyon jó érzés amikor a testünk ilyen nagy felületen összesimul. Fokozatosan haladtam lefelé, először a gyönyörű, markolnivaló cicik, aztán az ulticél a lábai között.
    A csókolgatáson, nyalogatáson kívül engedélyt kaptam a G pont ingerlésére is, bízom benne, hogy jól érezte magát Liza.
    2) Sportember ide vagy oda, az érdemi részt Lizára hagytam. Helycsere után egy kis olaj a testére és kezdődött a csúszka.
    Fölém térdelt és beborította testemet a méretes mellekkel. Föntről lefelé, lentről fölfelé, jobbról balra, balról jobbra és körkörösen csúszkált rajtam ez a tünemény.
    Olyan ingereket kapott ott lent a kispajtás, hogy ezt nem lehetett sokáig bírni. Befejezésként még egy kis francia, én meg örültem, mint majom a farkának.
    3) Továbbra is előzékeny maradtam. Sok ember van így a sporttal. Már abban elfáradnak, ha nézik, hogy a másik sportol. Levezetésként még egy kis csúszka.
    Jó érezni a meleg testét.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt. Már az egyeztetésnél tudtam mire számíthatok, mi lesz az együttlét menete, díja, és azt maximálisan megkaptam.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzésekkel távoztam. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Rengeteget kaptam Tőle az együtt töltött óra alatt.
    Most azon agyalok, hogy vajon mit kaphatok 1,5 óra alatt, és nem csak azok a fránya letapadt izmok jutnak az eszembe.
Happy Massage