• Anilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam telefonon, egyből felvette, de aznapra már nem tudtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot találni. Másnap délután megint hívtam, most is egyből elértem és megbeszéltünk egy esti időpontot. Telefonban kedves és informatív volt.
  • Megközelítés:

    Vörösmarty térhez közel található. A telefonban pontos címet kaptam. Hétköznap napközben inkább a BKV tűnik a jobb választásnak, de az esti órákban már autóval is könnyen odajutottam és a parkolás sem okozott gondot.
  • Helyszín:

    Kellemes kis belvárosi garzon lakás, célnak tökéletesen megfelel. Egyedül fogad benne. Fürdő kicsi, egy zuhanykabin, egy WC és egy mosdókagyló alkotja. Volt 3 féle tusfürdő, viszont a szájvíz pont elfogyott, így csak egy fogkrémmel tudtam áldozni a szájhigiénia oltárán, sajnos fogkefe nélkül. Törülköző közepes méretű, tiszta. A szoba kellemes méretű, van klíma, egy kanapé és egy franciaágy is. A helyszín tökéletes a légyottra.
  • Lány külseje:

    Képek mindent megmutatnak, magas, átlagos testalkatú lány, kis tenyérbeillő, finom tapintású mellekkel, formás popsival. Arca is, alakja is tetszett. Egy világos kék bugyi meltartó szettben fogadott. Cserfes lány, szeret beszélgetni/ beszélni.
  • Action:

    Mire letussoltam, ő már meg is szabadult a textiltől és anyaszült meztelenül ülve várt az ágyon, Kérdezte, hogy bekapcsoljuk-e a klimát, amire igennel válaszoltam. Ő felállt elment a távirányítóért és eleget tett kérésemnek, miközben én faltam szemeimmel gazella testét. Ezután már nem is engedtem vissza az ágyra, hanem ott az ágy előtt állva csókolózni kezdtünk. Igazi barátnős nyelves csókok voltak. Közben simiztük egymás testét, én a gyönyörű melleit is megkostoltam, közben rólam is lehulott a derekamra csavart törülköző és az ő keze is rálelt a lényegre. Kisvártatva egy kispárnát dobott a kanapéról a földre a lábam elé, rátérdelt és úgy kezdett szájjal kényeztetni. Franciája remek, tényleg van igazi mélytorok, teljesen eltűntem a szájában. A kényszer francia is mehetett, fogtam a fejét, tarkóját és húztam a farkamra miközben keményen dugtam a torkát. De igazából nem is kellett kényszeríteni jött ő magától is és húzta rá magát egyre keményebb férfiasságomra, miközben a popsimat simogatta. Ezután hanyatt az ágyra fektettem, arca fölé térdeltem és úgy üzekedtem tovább a torkával. Majd kértem lógassa hátra a fejét és én az ágy mellé állva a klasszikus DT pózban dugtam a száját, miközben én is elkezdtem finom, nedves puncijával megismerkedni. Mivel nem akartam, hogy már itt végem legyen, gumit kértem. Először egy fantasztikus lovaglás részese lehettem, miközben cicijeit markolásztam, majd magamra húztam és csókot loptam. Itt egy kicsit átvettem az irányítást és alulról keményen megdöngettem. Ő közben aranyosan nyögdécselt. Miután említette, hogy a kutyus pózt is szereti abban is adtam neki. Ő közben felsőtestével lefeküdt az ágyra és kezével hátranyúlva játszott a golyóimmal. Közben én is a teste alá fúrtam a kezem és melleit gyűrtem. Aztán missziben folytattuk itt már teljesen egymásba gabalyodtunk, vadúl csókolóztunk és szorítottuk egymást, igy diktálva egyre keményebb tempót. A végén a szájába szerettem volna elmenni, ezért még a vég előtt átkéredzkedtem, ajkai közé. Javasoltam a 69-et ez is tetszett neki, faltam lucskos mézédes punciját, de különös hatást nem érhettem el, mert csodás mélytorkos franciája hamar megtette hatását és hatalmasat élveztem a szájába. Hogy az utódoknak mi lett a sorsa nem tudom, mert egy rövid időre megszűnt körülöttem a világ. Mire újra képben voltam Anilla egy papírtörlőt nyújtott felém. Még elmentem gyorsan fürdeni, mire visszatértem egy pohár vízzel fogadott, ami nagyon jólesett, egy húzásra felhajtottam. Felöltöztem és elbúcsúztam.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag. Érkezésemkor rögtön letettem a polcra, utána szóba sem került. Extra szerintem nincs is, de nekem nem is hiányzott, az alap szolgáltatás bőven megfelelt, minden benne volt, amit szeretek.
  • Összkép:

    Anilla egy nagyon kedves, figyelmes lány akivel jó a szex. Amit vállal azt nagyon lelkiimeretesen, odaadóan csinálja, szerintem élvezi is és boldog ha kedvére tehet a vendégének. Órát abszolút nem nézi, nincs is a szobában. Én végig úgy éreztem működött köztünkt a kémia, de lehet, hogy ezt is csak elhitette velem. Mindenesetre egy nagyon jót dugtunk.
Happy Massage