• Dóri

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Dóri nem vip hirdető, nem dobálja föl az oldal. A konkurenst meg ritkán nézem. Így fogalmam sem volt róla. Draquar kolléga kiváló írásától került képbe. Köszönet érte!
    Fölhívtam. Rendkívül közvetlen, energikus benyomást kelt. Aktívan kommunikál, már elsőre eldumálgattunk. Azzal végleg fölkerült a térképemre :)
    Talit végül harmadikra sikerült összehoznunk, amikor mindketten normálisan ráértünk végre. A közbeni telefonok tovább erősítették a jó benyomásom, pozitív várakozásaim.
  • Megközelítés:

    A piros metrót választottam. Pillangó utcától pár perc séta. Zsúfolt lakótelepnek tűnik...
  • Helyszín:

    ...és óriási felüdülés amikor már fönt vagyunk, ketten a lakásban. A stresszes világ fölé magasodva, a nyugalom szintjén! :)
    Felújított, tiszta minden. A sokadik emeleten már kellő légáramlat, nincs az a dögmeleg.
  • Lány külseje:

    Dóri aranyos pici lány! Helyes arccal, szép kékeszöld szemekkel, és belülről jövő természetes mosollyal. Amit gyakran láthattam; az addigi több telefon alatt úgy érzem kialakult egy szimpátia.
    Aranyos, arányos pici teste van, a szeretgetős reflexeket indítja be. Miközben élőben is rögtön megtaláljuk a hangulatot, könnyedén tudunk dumálni bármiről.
    Egy fekete hálóruhában fogadott, ami takart is meg nem is :)
  • Action:

    A kezdeti protokoll gyorsan lement! Működött az egymásra hangolódás. Megölelgettem párszor. Majd közösen a kádban találtuk magunkat.
    Persze végig dumáltunk, simán ment a kommunikáció. Nagyon kellemes légkört hoztunk össze az elejétől. Gyanítom nem az én érdemem, Dórinál valószínű nagy az esély így járni :)
    A szobába beérve sem estünk egymásnak mechanikailag. Kényelmesen volt idő mindenre.

    Mert az Ő egyedi koncepciója miatt már első alkalommal 2 órára mentem. A lapján látható és telefonban is rákérdez, elmondja. Natúr műveleteket franciában sem vállal. Ellenben az átlagos 1 órás csokor mellett a 2 órás alig nagyobb, kb ugyanannyi. Igen vendégbarát. Mint Ő maga is az.
    Az én koncepcióm pedig az volt erre, nyugodtan mehetek a társaság miatt, nem kell sietnem. Így öregkoromban már jó ideje nem az action a fő hangsúly, hanem a jó társaság és a fíling. Egy aranyos lánnyal!
    Tehát aki hosszú technikai leírást vár, javaslom most nyomjon egy átlagost és lapozzon :)

    Természetesen a finom testkontaktok végig megvoltak. Jól esett vele minden simogatás, közelség. Kívánok minden randira hasonló légkört!
    Oké, persze eljött a kóstolás ideje is. Én Őt, mindkét oldalról. Természetesen mmmm, ízletes, finom :p :p
    Addigra muszáj lett, kaptam felszerelést. Ő szintén megmutatta hogyan lehet művelődni. Meglepően kellemes! Ősrégen voltam ruhás franciában, nem maradt érdemi emlékem. Most mégis éreztem a kényeztetést.
    Pontos sorrendben nem vagyok biztos, utána többféle pózban tornázgattunk. Nagyrészt finoman, még mindig nem siettem. Tetszett a helyzet, a hangulaton túl már mechanikai kapcsolat is van köztünk :)
    Aki intenzívebb/ több actiont szeretne, nem tudom hogyan/ mennyit szabad. Dóri biztos szívesen tájékoztat erről is.
    Én jelentős beöltözött idő, és kellő csatolt mozgás után arra jutottam, a végkifejlethez inkább levetkőznék. Lekerült a gumi, aztán vendéglátóm kezébe adtam magam. Miközben tovább simogattam őt. Egy kevés munka után eredményesek lettünk! Ahhh Mondta imádja nézni amikor így végződik. Hát, én is imádtam ott lenni.

    Tisztogatás után sem kellett rohannom, bőven volt időnk. Ahogy öregszem tolódok el az ilyen randik felé. Mert nemcsak a nettó szeksz a minőségi idő. A körítés, emberi együttlét épp olyan fontos.
    Dóri végig kedves volt, plusz jól kijöttünk. Köszi szépen Drága!
  • Elszámolás:

    Előre adtam. Ha túllendülünk a nedves dolgokon (hagyományos csók sincs) akkor kihagyhatatlan! Extrákról nem tudok. Kaptam welcome csokit belépés után. Meg vizet, üdítőt, a vendégszerető fogadás mellé.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam! Jár a vállveregetés, amiért többször újra próbálkoztam időpontért.
    Dóri kedves, jólelkű lány akivel könnyű egymásra hangolódni. A randi végig természetes, otthonos légkörű. De jó lett volna 2 éve rátalálni..
    Lényeg, idén megismertem. Remélem még sokáig velünk marad. A kiváló évemet pedig tovább erősíti! Köszönöm Drága, foglak még keresni. Puszik nagyon! :*
Happy Massage