• Évi45

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam mikor megláttam a hirdetését. Eredetileg más lányhoz terveztem volna menni, de nem bíztam a kiszemelt lányban
  • Megközelítés:

    Budapest 14. kerület Zuglóban volt Las Vegas casino mellett , könnyű megközelítés , de elég sok autó parkol , ezért kicsit körülményes a megállás .
  • Helyszín:

    IV emelete panel A 70-es évekből .Lakás kulturált , de ez számomra másodlagos szempont volt .
  • Lány külseje:

    Nekem tetszett a teste igazi nő kategória. Nagyon dögös volt.
  • Action:

    Fürdőből vissza térve kicsit csókolóztunk majd ágyra leültem és magamhoz húztam. Ruhát felhúztam majd körbe pusziltam ami utamba esett. Ágyon elfeküdt, közben a bugyi is lekerült. Sokat nem tátottam a számat, kinyaltam rendesen, puncija nagyon finom volt. Fordultunk meg a szájába akartam lenni és már ő is kérte. Előre kúsztam, ágyon térdeltem és első körben here kényeztetést kaptam.Finom szopást kaptam amitől hamar kemény lettem.Gumi felkerült és szemből támadtam és löktem egy jó darabig, közben a szexi hangjával egyre jobban felajzott. Lábait nyakamba vettem csípőjét erősen megmarkoltam és erősen magamra húztam közben néztem a barátomat, hogyan jár ki-be. Fordultunk félig állóhelyzet kutyusban adtam neki rendesen megbasztam de úgy igazán annyira felajzott. Nem lehet még fokozni a dolgokat, dehogynem. A szobában volt egy masszázs ágy és hát az ember kreatív.Nekem se kellett ennél több fölültettem a masszázs ágya. Széttárt lábakkal behatolok falon tükör közben onnan lesem az eseményeket. Lábai a vállamon közben ezt váltogattuk egyszer itt egyszer ott és heves vad tempóban keményen megbasztam.De szép volt látni, hogy ki be járkál a farkam abban a szép kis punciban és tövig eltűnik benne.A hangunk a heves vad baszás hatására egyre hangosabb lett majd elfáradtam. Ágyra elfeküdtem és nagyon finom here és gát kényeztetést kaptam az élvezésemig. Közben vertem magamnak. Megtörülgetett majd elmentem fürdeni felfrissülni. Felöltöztem közben beszélgettünk minden féléről.Ajtóban szájra puszival búcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztem amit ilyenkor szokás. A félórás kalandnál megszokott régi átlagnak megfelelő bokrétát helyeztem el a megfelelő helyre.
  • Összkép:

    Pont erre vágytam aznap egy jó kiadós baszásra, szerencsére partner volt ebben .
Happy Massage