• Jessica

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Whatsappon keresztúll nem kevés melóval sikerült hosszú idő után Jessicát randira bírjam egy hétfői napra. Ekkor ráírtam ,hogy biz ma mennék ha addig élek is. Kérdezte azt árát tudom e : Írtam persze úgy 3 hónapja írtad már :) Még írogattunk a csók kérdéséről küldtem képet ő is nekem ( az is lesz itt kint ) végül azt írta finoman :)
  • Megközelítés:

    Jeep és a Wazze odavitt rendesen pont a háza előtt parkoltam nem hiszem hogy fizetős lenne.
  • Helyszín:

    Hát a kecó már kívülről is sokat sejtetett végül belül se volt más, talán még jobb. Modern nem kis jó desing-nal bebútorzott gyönyörű lakás full extra.
  • Lány külseje:

    Vittem neki rózsát egy szál vöröset ,meg a csokrot amit előtte beszéltünk. Félszegen az ajtó mögül felsejlett egy szép arcú , jó testű kék szemű nem alacsony hölgy. A cicik eredeti hatást keltettek a szája kicsit fel van töltve aki rá tudja a csókra bírni az meglátja mennyire finoman is tud csókolni vele.
  • Action:

    Az óra felét majd meztelenül a kanapén fekve simogatásokkal és ismerkedéssel töltöttük el, a csók már az elején elcsattant és sokszor visszatértünk rá.Valamennyi NF is volt de én már előtte is ágaskodtam mielőtt ezt megkezdte volna. A francia nagyon kellemes volt mint a csók és az érzéki simogatás is, annyira bejött a hölgy illata hogy kértem hogy én is nyelvel hozzáférjek. A cicik csókolgatásra remekül reagált, ennek folytatás volt hogy elindultam lefelé. Az érzékien adott punci csókolgatásra és simogatásra kéjes nyögése volt jutalmam ami nagyon felhúzott szintén. Puha épp megfelelően barnított bőre nagyon szexivé tette közvetlensége és szenvedélyessége még inkább. Ezek után kértem egy gumírozást. Gumi fel misszionáriussal kezdtem addig is tudjam nyalni falni a száját cicijét. Belülről is remek érzés volt az egyébként nagyon takaros punci. Ezután kértem hogy kutyusba rendeződjük aminek nem volt semmi akadálya. Itt beleerősítettem ami szintén be is jött neki. A látvány szintén remek volt onnét. Úgy időzítettem maradjon pár perc regenerálódni úgyhogy mikor rendesen leizzadtam már pedig volt klíma megtöltöttem a gumi elejét, és hátára rogytam puszilgatva őt. Gyors törlés, packeba rakás és folytattuk a dumcsit amiben nagyon kellemes partnerre leltem szintén. Nagyon kedves jó tündéri vendéglátó tiszta és igényes hölgy, nem az igényteleneknek. A csokor mérete is erre lett méretezve " nem kell mindenkinek oda járni". Időn túl is volt velem rendesen mikor összeszedtem magam és csókkal elbúcsúztam.
  • Elszámolás:

    Tök korrekt nekem semmi panaszom. A elején letettem amit hoztam megtoldottam még azt is. Az első alakalommal nagyon extrákat nem érintettem.
  • Összkép:

    Remek nagyon jó mosolyogva távoztam a boxergatyámmal megint a kezemben :)
Happy Massage