• LOTTI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ezen az oldalon láttam meg a hirdetését. Bővebb infó után ráírtam, majd hívtam, hogy mégis halljuk egymás hangját végül VTR-ben is megerősítettem az időpontot. Könnyen elérhető volt, nagyon kedvesen ajánlott időpont lehetőségeket, nekem csak ki kellett választanom a számomra megfelelőt.
  • Megközelítés:

    Én autóval mentem, a címet pontosan hibátlanul kaptam meg, így a navigációnak már nem volt nehéz dolga. Könnyen megközelíthető. Mivel korábban értem oda még parkolóhelyet is találtam, konkrétan vértam egy kicsit és felszabadult egy hely. Aki kicentizi az időt, jobban jár ha egy nem túl távoli fizetős parkolóházat, vagy parkoló udvart keres. Villamos a ház előtt áll meg de más tömegközlekedés is van dögivel a környéken.
  • Helyszín:

    Mind az épület mind a lakás tökéletesen megfelel a célnak. A szoba nagyon hangulatos, jó fényei vannak emiatt nagyon hangulatos. A fürdő is hibátlan, van minden ami a tisztálkodáshoz kell.
  • Lány külseje:

    Ő van a képeken ez nem kérdés és lehet, hogy kapok a pofámra, csak a tényszerűség kedvéért leírom, hogy a profin beállított, profi képeihez képest egy lényegesen egyszerűbb megjelenéshez volt szerencsém. Itt a sminkre, hajra gondolok. Egy két amatőr kép szerintem elférne a portfolióban. Ez az az eset amikor a képek többet, jobbat mutatnak. De mivel ezt olvastam korábbi beszámolókban, nem lepődtem meg :) Alakra megfelel az adatlapján szereplőnek, azaz a kb. 170 centi magasság és 70 kiló adatnak, ez is teljesen korrekt.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor kedvesen széles mosollyal fogadott és a szobába kísért. Vízzel kínált és kaptam egy törölközőt, amivel elbattyogtam tusolni. Visszatértemkor már lekerült a fekete fehérnemű. Kérte, hogy feküdjek a tatamira, megmasszíroz. Hát így is lett :) Kaptam egy alapos masszázst amit a lábaimnál kezdett és úgy haladt felfelé. Nagyon jól esett, ahol kell alaposan megdolgozott, közben cseverésztünk az "élet értelméről". Nagyon közvetlen lány Lotti. Jól el lehet vele beszélgetni és mint írtam a közben a masszázs is haladt.
  • Levezetés:

    Körülbelül az időnk felénél kérte, hogy forduljak meg. Melleit beolajozta és lelkesen, csúszkálni kezdett rajta. Keresztbe, rám merőlegesen, úgy, hogy közbe a tükörbe pucsított. Ez eléggé kedvemre való látvány és tevékenység volt. Bőre selymes és az olaj ezt tovább fokozta. Nagyon jó érzés volt. Ekkor loptam egy csókot, mert a helyzet így adta, de mivel nem éreztem, hogy ez annyira kedvére való lenne, ezután ezt a tevékenységet hanyagoltam. Lecsússzant délvidékre, ahol egy fantasztikus francia vette kezdetét. Lotti nagyon ügyesen, lágyan, eléggé nyálasan játszik a hangszeren. A környék is kapott bőven a jóból, szóval igazán kedvemre való volt az együttlét, olyannyira, hogyha nem lépek közbe még el is élveztem, volna. Felültem, megmarkolásztam és kérdeztem, hogy van e kedve cserélni. Hanyatt feküdt, én pedig végig puszilgattam a testét a nyakától lefelé egészen a punciig. Nagyon jól reagált a nyalásra, így hát ujjazással fokoztam az élvezetet. Bent a punciban egy karikát találtam, azt hittem valami sex segédeszköz, mert én leginkább annak használtam :D de később rákérdeztem és kiderült, hogy fogamzásgátló karika. Szóval az ujj és nyelv kombóval hamar felgyorsultak a sóhajok és orgazmust véltem felfedezni. Kis pihegés után újra csere és a nagyon finom franciás kényeztetést ekkor már, hagy kifejlődni, végül Lotti szájéban ért a vég. Újra tusolás és távoztam.
  • Elszámolás:

    Távozás előtt a megbeszélt rózsaszál mennyiséget helyeztem a polcra. Extra szerintem nincsen, vagyis én nem tudok róla. Az elszámolás teljesen korrekt volt, a telefonos és bővebb infóhoz képest nem változott. Talán annyi ide tartozik, hogy az adatlap szerint VTR egyeztetés esetén 15 perc + jár. Nekem kocsitól kocsiig sikerült abszolválni az együttlétet.
  • Összkép:

    A képeihez és az istennő beszámolókhoz képest gyengébb a vizuális élmény de vannak más beszámolók, amik inkább közelebb állnak az én valóságomhoz. Ezt leszámítva, amit erotika, kedvesség és kommunikáció terén tud nyújtani Lotti az nagyon finom, magas színvonalú. Emiatt vegyes érzésekkel távoztam.
Happy Massage