• Asli

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, egy nap többször is, nem adtam fel. Valahogy éreztem, hogy találkoznom kell vele. Végülis harmadik próbálkozásra sikerült vele a mai napra időpontot egyeztetni. Hangja nagyon kedves és a beszégetéskor is egybefüggő, tiszta és meggyőző volt.
  • Megközelítés:

    Pobtos címet adott, így GPS-szel gyorsan meg lehet találni, ahol a parkolás egyszerű.
  • Helyszín:

    Ahogyan azt az előttem szólók is megírták már, új építésű , igényes lakás a XIII.-ban. A lakásban valóban ketten (vagy többen) szolgáltatnak, de egyáltalán nem zavaró. Fürdőben, ami tiszta, megfelelő mennyiségű és minőségű tisztálkodó szerek és törölközők sokasága. A szoba a célnak megfelelően felszerelt, ahol a kis alapméret miatt egy farnciaágy egy szekrény és egy ruhainas fér el. Emelett ami nagyon pozitív volt számomra az ágy mellett egy nagy tükör, vele szembe pedig egy kisebb, amiket az aktus alatt nagyon hasznosnak találtam.
  • Lány külseje:

    Asli nagyon izgató fekete melltartóban, bugyiban, combfixben és magassarkúban fogadott, miután beléptem az ajtón. A képeknek megfelően gyönyörű és izgató. Formás, kerek, puszilgatni, harapni való feszes kis popsija pedig, teljesen lenyűgözött. Mellei ,ahogy a képeken is látható kisebb, de formásan kerekded. Puncija bársonyos, kellemes illatú, borotvált, selymes és megfelelő használat mellett hamar nedvesedő :). Bőre illatos, feszes, ami arra is tud következtetni, hogy megfelő adatokkal hírdet (ha valakinek is efelől kétségei lennének) Szolíd kis tetkó a karján.
  • Action:

    Bevezetett a szobájába, ahol a ruhafogasra letehettem ruháimat, majd egy törölközővel párban elvonultam az általa megmutatott fürdőbe. Előttem vonulva már csak a fenekét néztem ,ami valami káprázatosan kerek, formás és.......
    Visszaérve egy kicsit megriadtam, mert nem volt bent a szobában, de mire ezt végig gondoltam már meg is érkezett. Felkötötte a haját, levette a combfixet és a melltartót, magán hagyva a bugyit. Majd kérdezte, hogy mit szeretnék, de hírtelen nem tudtam értelmes szavakat találni (szerintem az agyamból lement az összes vér a farkamba), mert lehajolt előttem. Kicsit simitotta kerek fenekét az ébredező farkamhoz. Miután magamhoz tértem (1-2 mp) mondtam, hogy ezt nagyon kedvelem és a lágy, kedves érintéseket (most ezt). Hasra feküdt, elkezdetem csókolgatni kellemes illatú combját, fenekét, hátát, nyakát , arcát, fülét. Lekerül a bugyi, megfordul és berakom fejem a lábai közé ahol a combját, kis és nagy ajkait, csiklóját kezdtem el először lassan, majd gyorsan - előre, majd hátra - jobbról-balra, majd balról-jobbra - le, majd fel nyalni, szopogatni, melyet az egyre gyorsabb levegővétel és sóhajainak egyre sűrűbb váltogatása volt a visszajelzésének mértékegysége. Cseréltünk, oldalról térdelt a farkamhoz, amire olajat kent és érzékien kezdte simogatni, körmeivel a zsákot karmolta gyengéden, ami azonnali merevedést okozott. Feljött egy pusziért, ami inkább volt nyelvek cirogatása, de nagyon beindított, majd a nyakamat is és a hasamat is végig puszilta, cirogatta a szájával. Szájába vette pajkos szervemet, érzékien. Közben a lágy karmolást a zsákon tovább csinálta, rám nézett , megőrűltem, így folytatta a kényeztetést. Néztem premier plánban , néztem tükörben , ahogy lassan, néha rám tekintve, játszik, nyalogatja ,majd eltünteti a farkamat a szájában. Kúrva jó volt, még most is beleborzongom ahogyan kényeztetett. Ezútán felejánlotta a gumit, melyett lágy és nagy odafigyelés mellett, a megtisztított férfiasságomra helyezett, majd a szájával ráhúzta és nedvesítette. Ráült. Háttal nekem. Lassan kezdte el a mozgást,majd gyorsítottunk. Csattogtunk. Tükörből is néztem. Majd valószínű a gumi hatására, elkezdtem ernyedni. Levette a gumit, majd kezelésbe vette kézzel. Javasoltam neki, hogy újból bevetném fejem a lába közé. Ugyanúgy zajlott ahogy az első próbálkozásomkor. Majd ismét cseréltünk és amikor már kellően kemény voltam, Ő pedig kellően nedves, kutyusba raktam be. Szemben a nagy tükörrel , feltolta a popsiját, markolta a lepedőt, hangos nyögések és egyre gyorsabb tolások mellett, az utódokat beleengedtem a gumiba. Óvatosan (és még ezt is érzékien) levette a gumit, majd megtörölgetett. Számomra ekkor derült ki nincs is óra a szobában. Nem siettetett. Beszégettünk, ami ugyancsak nagyon jó volt vele. Köszönöm.
  • Elszámolás:

    A telefonon mondott összeget az elején a szekrényre leraktam borírtékban, ami végig ott volt.
  • Összkép:

    Nagyon korrekt, szerethető, barátnős feelinget tud nyújtani. Amit megbeszéltünk az elején , partner volt benne végig. Baromi figyelmes, igényes magára és másokra is. Biztosan visszatérek.
Happy Massage