• Mosoly

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Éppen azon a környéken jártam, és akadt némi szabadidőm. Mivel a hátam eléggé kivolt, ezért olyan programra vágytam ami inkább a masszázsról szól, így felhívtam. Egyből felvette, tájékoztatott a programról, felhívta a figyelmet a szűk program kereteire, de nem tántorított el, mondtam megyek. Kiderült hogy 10 percre sem vagyok tőle autóval, azt mondta mehetek, nem kellett várnom. Gyakorlatilag a hívásomtól a lakásba belépésig nem telt el negyed óra, nagyon király.
  • Megközelítés:

    Pesti úton van a rendelő, közel a végén a mekihez. Ennek megfelelően a megközelítés autóval nem gond (bár ezért nem jönnék ki a belvárosból, de így, hogy a környéken voltam remek), van parkoló és ingyenes, a cím egyértelmű. A tömegközlekedést a busz képviseli, kb negyed óra az Örstől.
  • Helyszín:

    Régi építésű 10 emeletes panelben van a rendelő. Lift van, nem kell lépcsőzni. A találkahely egyben az otthona ahogy néztem. Nem nagy, de a célnak megfelel. A bejárattól egyből balra egy szoba, benne a masszázspad. Nem tűnt túl erősnek, de nem volt vele gond. A szobában van egy pici kutya, ami az elején végig ugat, de ahogy felfekszik a vendég az ágyra elhallgat, utána lehet relaxálni. A fürdőben egy féle férfi tusfürdővel lehet lefürödni a kádban. Nekem ezzel az egyel volt csak bajom, mert a fűszeresebb illatból van, és én pl nem ilyet használok itthon, viszont az illatát még otthon is éreztem.
  • Lány külseje:

    Mosoly egy alacsony 50-es nő. Arccal hirdet, így ezen a téren nincs meglepetés. Persze ha az ember összerakja az oldalán az adatait (155cm magas, 84kg) akkor kiderülthet, hogy nem nádszál. Én sem arra készültem, de a fotóin nem igazán látszik mekkora a has. Minden esetre mivel itt kimondottan a masszázsra mentem, és levezetés is csak kézi van, ezért ezen nem akadtam fel, nem forszíroztam a ruhamentes programot, így meg nem érdekelt annyira.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezéskor bevezetett a szobába, leültetett, majd átbeszéltük mi a baj, mi fáj stb. Két féle program van, a sima hátmasszázs és a teljes, mindkettő kérhető levezetéssel. Mivel visszeres lábat nem masszíroz, illetve elég kemény a masszázsa, nem javasolta a lábmasszázst, így maradtunk a hátnál. Hogy őszinte legyek a masszázs első pár perce után ezt nem is nagyon bántam. Olyan izomlázam volt a hátamban mint már régen, ő pedig megdolgozott rendesen. A kezei nagyon puhák, viszont a csomókat, beállt izmokat jellemzően könyökkel dolgozta szét, és bár nem vagyok egy alpári alkat, itt bizony káromkodtam. Mondta is, hogy ez nála így szokott lenni, én pedig magam előtt tartva a képet, hogy majd másnap milyen jó lesz tűrtem. A durván 40 perces programban végig a hátamon dolgozott, persze kitérve a vállakra, tricepszre is. A lábaimat is megnézte, de tényleg a fájdalomküszöbömet átlépte volna így azt most hagytuk, de a térdhajlatomat azért bekente krémmel, figyelmes. Kérte hogy forduljak meg, és itt még a nyakam alá benyúlva szintén dolgozott a háztamon, majd mikor végeztünk a program "szadizós" részével, relax irányba vettük az irányt. A fejemet, arcomat simogatta, mintha kozmetikusnál lettem volna, közben lágy hangon beszélt hozzám, hogy segítsen ellazulni, tényleg elég kellemes volt. Mikor végeztünk kértem hogy térjünk át a levezetésre.
  • Levezetés:

    Mellém telepedett egy székre, és elkezdte a programot. Finom olajjal bekente a műszert, majd két kézzel dolgozott rajtam, egyik kezével a zsákot, másikkal a rudat kényeztetve. Én csukott szemmel élveztem a programot. Közben én szeretek finoman ismerkedni, így simogattam így ruhán keresztül kebleit és fenekét, ez nem volt ellenére. Nem kapkodva, ráérősen dolgozott rajtam, majd a végén begyorsított, és kivégzett. Mikor ellőttem a tárat kérte hogy picit maradjak lent, addig letakarított, kaptam egy üveg vizet, majd elmentem tusolni, felöltözéskor még átbeszéltük a tapasztalatokat, rendeztem az anyagiakat, és balra el.
  • Elszámolás:

    A telefonban elmondta hogy 4 féle tarifa van, csak hát, full test, és levcezetéssel vagy anélkül. Mivel az elején nem dőlt el mi lesz, ezért utólag rendeztem. A program így kb fele vagy alatta a jelenlegi átlagnak. A végén vissza akart adni, nem akarta elcsalni a visszajárót, nagyon korrekt.
  • Összkép:

    Összességében a nagy fájdalomküszöbbel rendelkező, masszázsra vágyó kollegáknak javaslom, akik megelégednek egy alap levezetéssel. Aki nem tud ellazulni csak ha egy vékony és/vagy fiatalabb lány kezeli, annak nem javaslom. Nem mondom hogy bakancslista, de ha erre jár az ember, és a masszázs van fókuszban, akkor ajánlom.
Happy Massage