• Tia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tia régóta a kedvencek között van, ennek megfelelően korábban is többször próbáltam hozzá eljutni. Akkor telefonon keresztül egyeztettem, de általában nem volt jó az időpont,de legalább hallhattam a szexi hangját :)Ezúttal viszont úgy döntöttem,hogy kipróbálom a VTR-t. Megadtam egy időpontot és a telefonszámomat. Visszajelzett, hogy az általam választott napon nincs szabad időpont. Nem estem kétségbe, hanem egy nappal későbbre tettem a randit. Az időpontot elfogadta,aminek nagyon örültem.Az egyeztetés végig gördülékeny volt. Telefonon csak a helyszínre érésemkor beszéltünk,Ő kezeli a telefont, nincs telefonközpontos kolléganő.
  • Megközelítés:

    Az Örs Vezér térről akár gyalog is könnyű megközelíteni az "ojjektumot". A cím pontos, és a GPS is odavisz, amennyiben nem bírálod felül, mint az általam idő szűkében választott taxis. Hozzá tartozik a sztorihoz, hogy nem sokon múlott, hogy egy klassz randi helyett ebből egy lemondás nélküli meg nem jelenés és ennek következtében a Tia általi jogos letiltás legyen a vége. Mert a telefonom töltőjével gond akadt. Reggel 7 előtt keltem, és fura volt, hogy nem szólt a telefon 7-kor, hogy ugyan keljek már fel. Ránéztem, és láttam, hogy hiába tettem fel tölteni, elalvás előtt. Mielőtt elaludtam, akkor vette fel az áramot, ahogy kell. Viszont reggelre mégis teljesen lemerült. Bekapcsolni sem tudtam. Nem kicsit volt zavaró. Kínomban előszedtem egy másik töltőt, és előkaptam egyet a három bontatlan csomagolású töltőkábelből. Azzal jó tíz perc után bekapcsolt a telefon, és végre lehetett tölteni. A töltési időt kimaxoltam, a telefon megfelelő állapotba kerüléséhez. Aztán némi buszozás után az Örs V. téren taxiba szálltam, hogy tuti ne legyen késés. Majdnem így is az lett, mert emberünk, nem kezdő létére mégis eltévedt GPS-szel. A házat könnyű megtalálni, 4 emeletes panel, a bejárat felett ott a házszám, jól láthatóan. Tudom,hogy a töltős történet nem ide való, csak azért írtam le, hogy nehogy más úgy járjon, ahogy majdnem én. Borzasztó lehet tiltólistára kerülni úgy egy ilyen gyönyörű lánynál, mint Tia,hogy közben sosem láthattad, és mindezt egy műszaki probléma miatt. Több szabad parkolóhelyet is láttam a panel előtt. A 80-as troli elég közel megy el a lakáshoz, ha valaki nem szeretne annyit sétálni.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon jó állapotban van, és patyolat tiszta. Amennyit láttam belőle, az alapján elfogadnám saját lakásnak is simán, de nem ingatlannézőbe mentem. Az akciószoba melletti szobában egy fehér kiskutyát láttam,aki ki szeretett volna jönni megszemlélni a vendéget. A higiénia szuper. Tusfürdőből emlékeim szerint 7 féle van, és van legalább 5 féle dezodor is. Szájvíz szintén van,fehér műanyagpohár is van előkészítve a használatához. A zuhanyzás előtt egy megfelelően nagy, jó nedvszívó képességű törölközőt kaptam, fehér színben. Az akciószoba rögtön a fürdővel szemben található, egy szép nagy és kényelmes ágyon zajlanak a korhatáros események. A ruhákat egy piros borítású, nem tudom a nevét mire tehetjük,amin jól elférnek. Ez a valami az ágyhoz képest kb 8 óra irányában a fal mellett helyezkedik el. Az ágy fej része felőli falon egy óra található, ami sajnos működik is.
  • Lány külseje:

    Tia egy magas, de nem túl magas, tökéletes alakú lány. Gyönyörű hosszú vörös hajjal,amit kiengedve hord. Egy gramm felesleg sincsen rajta,gyönyörű selymes bőre van, mindene természetes, sehol semmi szilikon, és tetoválást sem láttam rajta. Arc nélkül hirdet,de nem kell félni. Az arca fantasztikusan szép. Gyönyörű szemek és csodás mosoly. Ha valakihez hasonlítani akarnám, akkor azt mondanám,hogy annyira gyönyörű mint az az orosz hírszerző hölgy,akit a saját,áruló főnöke buktatott le az amerikaiak előtt,de a hölgy végül egy fogolycsere egyezmény keretében hazatérhetett, és ott most is tart a modell és tv-s műsorvezető karriere.Ha kedvenc testrészt kéne írnom nehéz dolgom lenne,mert mindene tökéletes. Tia egy piros színű egy részes ruhában fogadott ami valamit már sejtetni engedett a világbajnok cicikből. Aztán mire befejeztem a zuhanyzást, már meztelenül várt rám a szobában a gyönyörű, vörös hajú Angyal.
  • Action:

    Tia a második hívásomat felvéve a lépcsőházba engedett és kiváló vadászirányító módjára vezetett rá a megfelelő ajtóra,amit így nem is lehetett eltéveszteni. Ahogy megálltam az ajtó előtt már nyílott is. Az ajtó mögött bújva engedett be,ahogy szokás, a becsukásnál viszont már megpillanthattam. Eleve meg voltam zavarodva az előzmények miatt (telefon gondok,eltévedő taxis) miatt, így amikor megláttam, eléggé elakadt a szavam, mert annyira gyönyörű volt. Köszönni azért sikerült,plusz az anyagi oldalt is azonnal rendeztem, továbbá átadtam a kedvenceiből álló ajándékaimat is, aminek nagyon örült. Tia azon túl,hogy gyönyörű, nagyon intelligens is, és azonnal rá tud állni az emberekre lelkiekben is. Nálam látta,hogy nem vagyok egyedül mert rajtam kívül ott volt még a para is. Így nem rögtön fürdés+akcióval indult a dolog, hanem egy hosszabb feszültségoldó beszélgetéssel. Sok témát érintettünk, Tia szuper beszélgetőpartner. Azután elmentem fürdeni. Szuper tiszta fürdőszoba hétféle tusfürdő, és egy olyan zuhanykabin amit jól be lehet csukni. Nem akad, nem szorul, nem kell félni attól, hogy kihermetizálódik, és emiatt eláztatjuk az egész fürdőszobát. Száraz kilépő is van. A fürdést,törölközést és a szájvíz használatot követően visszamentem a szobába,ahol már a piros fogadóruhája nélkül várt Tia. A törölközőt letéve átöleltem Őt, majd elcsattantak az első finom csókok. Tia lágyan,finoman csókol, a nyelvét is beveti,de nem akarja lenyomni a partnere torkán. Hozzá teszem, hogy az ellen sem lett volna kifogásom.
    Állva öleltük, csókoltuk egymást az ágy mellett,a kezeim időnként már a mellei felé kalandoztak, a farkam pedig állni kezdett, amit ő meg is talált kézzel. Indítványoztam,hogy feküdjünk le az ágyra. Indítvány elfogadva. Megkértem Tiát,hogy helyezze kényelembe magát,fölé hajoltam megcsókoltam, aztán elindultam lefelé,a nyaka, majd a cicik következtek. Csodálatos, formás és a kényeztetésre jól reagáló mellei vannak. Mindkettőt kényeztettem, nyelvvel, finoman körözve, és a bimbók keményedésnek is indultak.Tovább haladtam,a hasát is végigcsókolva és végül a csodaszép, zárt puncinál kötöttem ki. Elkezdtem főleg a csiklóra és környékére koncentrálva először finoman, majd tempósabban nyalni. Tiának megjött a hangja,a teste hullámzott,ívben megfeszült, többször is. Kitartóan tovább folytattam az oralizálást, Tia hangja még jobban megjött majd a teste pár rándulása és a fejem a combjaival történő enyhe szorítása után oda tette az ujját a punciához, és éreztem egyfajta ízváltozást is. Viszont sikerült őt tökéletesen félreértenem,így tovább nyaltam pedig mint kiderült azért tette oda az ujját, mert miután elment, érzékeny lett. Majd fordulás következett, és Tia franciázott. Először kézzel majd szájjal csinálta, alapvetően minimális kézhasználat mellett. Egyszer sem vette mélyre,de a legváltozatosabb technikákkal,nyelvpörgetéssel és a zacsesz finom masszírozásával csinálta. Nem tudom mennyi ideig. Majd gumihúzást javasoltam. Ez meg is történt, bár kicsit fájt de utána villámgyorsan újra állt a broki, és a javaslatomra lovagló pózban kezdtük meg a manővert, és ott is fejeztük be. Először lágyan kezdte, majd begyorsított, és elkezdte a csípőjét is tekerni. Tia tökéletes testének látványa, tapintása és érzése igen gyorsan elintézett, kb 5 perc után a gumiba mentem el.Következő menetre esélyem sem lehetett, mert nagyon végén járt már az időm.
    Ezután Tia hagyott magában még egy kicsit lenyugodni, majd jött a szétcsatlakozás, törölgetés,ami után külön-külön meglátogattuk a fürdőszobát egy gyors tisztálkodásra.Én másodikként. Mire visszaértem onnan, addigra a Vörös Angyal újra a fogadóruhájában volt, én is felöltöztem, közben természetesen beszélgettünk, majd két csókkal búcsúztam el.
  • Elszámolás:

    Az anyagi oldal: VTR-en tájékoztatott, hogy nem rég emelt,ennek megfelelően a nagyobb összeget vittem magammal.Nagyon korrekt volt, hogy előre szólt.Nem kértem extrát, nem is tudok róla, hogy volna.
  • Összkép:

    Tia gyönyörű, értelmes,kedves, jó humorú Nő, aki az ágyban is fantasztikus. Maximálisan megérte meglátogatnom Őt. Már az elején a beszélgetős résznél is éreztem,hogy szuper parterem van, aztán az akció rész pedig erre bőven rátett. Az elején a körülményekről szóló részben nem írtam még egy fontos dologról ami nálam még pozitívabb irányba tolja el az összképet : ez pedig a laptopról szóló zene. Ennyire jó zenéket még egy lánynál sem hallottam.
    Természetesen szeretnék visszamenni,mert nagyszerű élmény volt Tiával lenni minden szempontból.
    Kedves Tia, még egyszer köszönöm a nagyszerű órát,amit Veled tölthettem,egy igazi csoda vagy!
Happy Massage