• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-e keresztül egyeztettünk, 1 nappal korábban jelentkeztem be, így minden zökkenőmentes volt.
  • Megközelítés:

    Blahához közel, tömegközlekedés szempontjából hibátlab, azonban aitóval arra menni mostanában elég körülményes lehet, a parkolás sem könnyebb gondolom. Esetleg érdemes a Nyugati téri centerben lerakni a kocsit,aztán villamosoal megtenni pár megállót.VTR-nél pontos címet kap az ember,de max 2-3 perc séta a metró-busz-villamos megállóktól is.
  • Helyszín:

    Egy apró lakásról beszélünk, amely a célnak tökéletesen megfelel. Fürdőszobában kissmillió tusfürdő,szájvíz illetve deo sorakozik,aki nem talál magának megfelelőt.....Törülköző friss,ropogős volt. A szobában egy matrac van,de az is rendben van,mondjuk nem hencseregni megy az ember,de arra is teljesen jó lenne..majd ha egyszer úgy megyek,akkor lehet alvásra is kipróbálom :)
    Higiénia? Még száradt a haja és a padló is mikor megérkeztem,azt hiszem ez mindent elmond.
  • Lány külseje:

    Már nem először voltam Zsuzskánál -bár törzsvendégnek nem igazán vagyok nevezhető- azon egyszerű oknál fogva,hogy egy csinos,szimpatikus, korban hozzám közel álló hölgyről beszélünk. Az adatlapon szereplő adatok valósak,élőben is ugyanaz a hölgy fogad mint aki a képeken van.
  • Action:

    Megérkezésemet követően gyorsan eltávoztam a fürdő írányában,de előtte még átadtam az ajándék desszeretet,én meg kaptam egy pohár frissitőt.Fürdőből visszatérvén hamar e matracon találtuk magunkat,ahol kölcsönösen kényeztettük egymást. Azt gondolom Zsuzska legalább annyira szeret adni is mint kapni, így kellően felizgultunk mindketten. A franciája jó,nem mélytorkos,köpködős,de remekül kombinálja a nyelv és kézhasználatot,jobban mondva nekem bejön ez a stíílus.Egyéni igényekhez is jól igazodik - pl golyóizgatás,nyelv használat- így igazán nem lehet okim panaszra. Gumihúzást követeően kérésemre lovagló pozicióba helyezkedett ahol ügyesen váltogatta a gyors és lassú mozgást,meg hagyott engem is kibontakozni mikor egy gyorsvonat sebességgével próbálkoztam minél nagyobb örömet okozni mindkettőnknek. Mikor elfáradtunk,akkor hátulról támadtam hol lassan,hol gyorsan,próbáltam minél tovább húzni a dologot,de nem igazán sikerült. A hátamra feküdtem és Igénybe vettem a NFVSZ-t,amit ügyesen abszolvált,teljesen kifacsart.Nem lenyugvásig,de kellően hosszú ideig maradtam a szájában,hogy teljesen kielégítve érezzem magamat.Az akció sokkal inkább barátnős mint pornós feeling,de szerintem ez egyáltalán nem baj,sőt... Kis pihenést követően vettük észre,hogy az időm elröppent,így egy gyors zuhany után távoztam is.
  • Elszámolás:

    A NFVSZ extrát vettem igénybe -aminek az árképzése átlag alatti-de mivel a vtr bejelentkezésnél pont annyi kedvezményt kaptam,így annyi rózsát hagytam ott,mintha alap progira mentem volna. A rózsaszálak száma teljesen korrekt,szerintem simán megéri.
  • Összkép:

    Zsuzska egy jó szolgáltató,aki odafigyel a vendégek kérésére,látszik,hogy tényleg fontos neki,hogy mindent megkapjunk tőle amit vállal. Csinos,önmagára és környezetére is igényes hölgy,akivel beszélgetni is lehet sokmindenről,így nem nagyon tudunk unatkozni mellette.
Happy Massage