• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Csillapíthatatlan vágyat éreztem Tia iránt, újra kellett érezzem ajkait, testét. Kedvenceim előkelő helyén található istennőm, és frissíteni kellett az élményeket. Próbáltam hívni egyik nap, visszacsörgetett, csak én addigra már eligérkeztem. Személyes üziben írta emlékszik rám, ez nagyon jól esett! Később a kényelmes VTR-en hoztunk össze egy délelőtti egyórás kalandot.
  • Megközelítés:

    A pici panel Alsórákos szélén található, bőséges árnyas ingyenes parkolóhellyel körbevéve. Egy kellemes sétára is alkalmas, fás-parkos csendes környék. Trolit láttam, tömeggel az Örs vezér a legközelebbi csomópont. Zöld autósok a közeli Spar előtt találnak Mobiliti Type2 töltőt.
  • Helyszín:

    Újszerű szép lakás, a célra berendezett hangulatos hálóval és fürdővel. Oldalsó szobában kutyus hangját hallottam, ez újdonság, de most nem volt alkalmam találkozni vele. A fürdő zuhanykabinos, bőséges tusfürdőválasztékkal, dezodorokkal, pohárkás szájvízzel adja a tisztulási lehetőséget. Törülközőm nagy és puha, a kilépő száraz. Minden a legnagyobb rendben. Hálóba osonva egy nagy ágy a tetthely, kisebb bútorral a cuccoknak. Falnál a komódon plüssök nézik a cselekményt, mellettük laptopról rendes hangszórón keresztül EDM mix szól. Tiánál mennek a legjobb zenék, erre már a múltkor is felfigyeltem. Pörgős, ritmusos, szerintem illik.
  • Lány külseje:

    Emlékeztem, hogy szép... de jézusatyaúristen ennyire?! Mi a jó eget csináltam egy évig? Azóta csak még ellenállhatatlanabb lett. Végtelenül cuki mamuszban, egy lenge szexi ruhácskában és fülig érő mosolyával fogadott. Szélesebb kerekded arca egy lelkemig hatoló gyönyörű zöld szempárt rejt. Ajkai két oldalán mosolygödröcskéi abszolút Tiás vonások. Belépéskor a huncut arcáról azt olvasom le, hogy én még csak sejtem, de ő már tudja milyen csodás élményben lesz részem. Tényleg víg kedélyű, mindig mosolyog. Csukott szemmel élvez, várja a csókot, játszik a hangszeren. Átadja magát a pillanatnak. Szerintem az oldal legszebb lánya persze elfogult vagyok, de nem tehetek róla ha így van. Jó illatú vörös, egyenes szálú haja kiengedve, szabadon bele lehet túrni, füle mögött fogva csókra húzni. Mindig ki van engedve, imádom. Ez nekem tök fontos. Tükrözi a tevékenységem, finoman irányítható, lesi mit szeretnék. Szavak nélkül is megértjük egymást - érzelmi intelligenciája nagyon magas, ráérez a vendégre egyből. Szelíd, csendesnek mondanám, nem az a harsányan csacsogós. Nagyon szeretem a hangját az első perctől kezdve.

    Átölelem, végigsimítom háta vonalát, keskeny dereka után a homokórában szélesedő csípője jön és a nagyon formás, nem kicsi feneke, egyszerűen vonzza a férfikezet, belemarkolni kötelező. Csupasz, ápolt, közepes szirmú punciját kihagyhatatlan kényeztetni. Magas lány, a férfi átlagmagasságot majdnem eléri, így nem kell lehajolni a csókhoz, nagyon össze illünk testileg. Bőre szépen egyenletesen barnult, selymes, tetkóktól mentes. Mindene eredeti, és itt ki kell emelni azokat a telt ciciket. Igazán jó mérettel van megáldva Tia, jól reagáló bimbókkal, szép udvartartással (csak hogy az egyik legnagyobb Tia-rajongót idézzem, ez tök jó szó). Sokan már ötnél is több beszit írtak róla, ez nagyon sokat sejtet, mindig örömmel olvasom őket. Aki a képek alapján dönt, az se fog csalódni.
  • Action:

    Tia a francia nagymestere. Teljesen egyedi technikája olyan érzéseket, ingereket küldött a makk hegyéből indítva, hogy a gerincemben is éreztem őket. Nem tudom hogy lehetséges... Nyelv-pöccintéseire reflexből, kontrollálhatatlan, mélyről jövő rándulásokkal reagáltam, ezeket figyelte és erre beállított technikájának köszönhetően ez elég sűrűn megtörtént. Ezt meg kell tapasztalni. Lehetőleg jó sokszor. Dícséretre méltóan hosszan, kézmentesen szeretgetett a szájával. Oldalról közelített meg, így karnyújtásnyira helyezve testét. Letámaszkodott és beindult a kényeztetés, amit én is és sokan mások annyiszor megénekeltünk, de tanítani kéne. Gyakorlatilag végig, egy jó fél órán át biztosan a makk a szájában volt eltüntetve, csak nagy ritkán láttam viszont. Kisajátította, és a nyelvével játszott rajta a száján belül. Hihetetlen változatosan. Pörgeti, finoman, gyorsan, lassan. Kezével csak a tövénél támasztja, a vége felé visszafogottan elkezdte bevetni. A teljes előadás a szájában történik, látni nem annyira de érezni annál inkább... ótejóég. Persze a látvány is pazar, ahogy ajkai kétoldalról körülölelik a szerszám szélét, tisztára mint egy punci. Olykor ki-be is járatta, hogy teljes legyen az élmény. Kitörő örömöm is a szája fogadta, kérésemre heves nyelvpörgés közepette élveztem ajkai közé. Ilyen pillanatokért érdemes élni, megszületni. Életem talán legjobb szopásában részesített, sose felejtem el.

    Amíg kiosont a fürdőbe én még álltam egy-két percig, ilyen is ritkán fordul elő, csak ha nagyon fel vagyok izgulva. Próbáltam elhelyezni magam térben és időben, aztán látom az órán már csak 5 perc van. Miii? Hogyan? De visszajött és hozzámbújt, ez nagyon pozitívan érintett. Még hosszan éltette az illúziót: akkor és ott ő csak az enyém. Arcát tenyereim közé vettem, csókra húztam pajkos ajkait, de egy centire megálltam. Így izzott köztünk a levegő. Résnyire kinyitotta a szemeit, mosolygott azokkal is, de persze nem sokáig bírtam megállni és csak megcsókoltam, még nagyon sokszor. Valódi, nem felfalós, finom, engem követve viszonozza, nem kerüli/téríti el soha. Hogy lehet ennyire barátnős?! Ültünk egymás mellett az ágyon, csak néztük és simogattuk egymást. Más talán már a francia után egyből zárná a boltot, de ő csak nagy sokára invitált a tusira.

    Amúgy a randi első fele az általam hozott szexpárnával kiegészített huncutkodással telt. Feltünésmentesen be tudtam csempészni a lakba, váltottunk is pár szót róla. De ez most nem a szavak délelőttje volt, mivel mindkettőnk szája eléggé el volt foglalva vagy be volt tömve. A párna a csípőjét megemelve egyfajta ezüsttálcán kínálja fel számomra a puncit, kezeimmel közben a testén mindent elérve nyakficam nélkül tudtam szorgoskodni, elnyújtani a kényeztetését. Testének rezdülései visszajelzik amit kell. Halkan, csukott szemmel, de egyértelműen élvez. Ujjacskái megjelentek a porondon, jelezve az állapotokat, persze tudtam hogy érzékeny így extra lassúra, inkább puszikra kapcsolva hagytam lenyugodni, nem tolt el meg semmi. Szeretem amikor szereti amit adhatok neki. Az említett cuccal és ehhez kapcsolódó mindenféle tervvel érkeztem, de a kikészített gumira végül nem lett szükség. Annyira élveztem a száját hogy nem volt szívem félbeszakítani amit elkezdett, azt kívántam örökké tartson.
  • Elszámolás:

    Szerencsére nem kellett szólnia, és még éppen last minute eszembe jutott távozáskor (cipőhúzás közben)... Annyira magas szintű a barátnő feeling, eszemet veszi. A tavalyihoz képest mégegy gróf integet, de nem sajnálom. Rózsáskertem öntözőrendszerét meg fogom javítani, hogy sűrűbben jöhessek. Egy hosszabb, akár többórás Tia-randi gondolata álmaim témája, kellően motiváló, szeretném megtapasztalni, ha lehetőséget ad rá az élet.
  • Összkép:

    Nem véletlen a rajongás érte, ő valami más, Tia a következő szint. A legbarátnősebb élményt itt kapom. Jó hangulatú helyen, gyönyörű lánnyal, példás hozzállással a hatás garantált. Lehet elfáradt a lába annyit járt a fejemben nyaralásom alatt, a gondosan emlékezeteimbe vésett képekkel. Álomszép arcát csókolni a legkedvesebb élményeim közé tartozik. Aztán amit az ajkaival művel az elképesztő. Tia örök kedvenc, etalon.
Happy Massage