• LauraCicaBabaN01

  • Beküldte:
  • LauraCicaBabaN01 reagálása

    Drága malomkenyér :)

    Először is Köszönöm Szépen a beszámolót :) & Nagyon Örülök neki, hogy ennyire jól Érezted Magad Velem/Nálam :) Te is egy nagyon aranyos, kedves randipartner Vagy, Én is szívesen talizom Veled többször is :) Mindig nagyra értékeltem az igényes, & intelligens Férfiakat, szerencsémre:) Benned is egy ilyen emberre leltem ;) azaz Te Rám :))) és folyt.köv ;)

    Tényleg nagyon jó volt olvasni dicsérő szavaid, hogy ennyire tetszettem Neked, és a többi... ;) de Te azt részletesen leírtad ;)

    100 szónak is egy a vége, máskor is, bármikor Szeretettel Várlak... ;)

    .. Addig is Millió Csókjaim,

    LauraCicaBabaN01 ;)

    :* :* :* :* :*

    UI.: Azért csak ilyen késő esti órákban Tudtam csak válaszolni, mert póthajasnál Voltam, fodrásznál:) az elég sok idő volt, de szép lett nagyon a hajam, most 85 centi hosszú :)

    .. de úgy is csinálok most a hétvégén új képeket, és akkor láthatod :) nah persze személyesen is ;) ... jah és utána még WestEndbe kellett beszaladnom műkörmöshöz :)))

    Hát ez ilyen csajos/szépítkezős nap volt :)))

  • Egyeztetés:

    Már régóta el szerettem volna menni Laurához. Nem a legegyszerűbb elérni, de (spoiler!) megéri kitartónak lenni. Egyszer korábban már beszéltünk, de a randi nem jött össze. Ma este láttam, hogy villog, hogy elérhető. Többszöri hívás után sikerült is elérnem. Nagyon kedvesen nevetgélve elmondta a lehetőségeket és megbeszéltük, hogy 40-50 perc múlva érjek oda. Siettem is, nehogy lekéssem ezt a lehetőséget. Mikor már a közelben voltam hívtam, már jó 40 perce úton voltam, úgyhogy gondoltam nehogy azt gondolja, hogy nem megyek, bebiztosítom, hogy már itt vagyok majdnem. Mondta is, hogy elrepült az idő, még egy 10 percre szüksége van készülődni. Mondtam, hogy egyáltalán nem probléma.
  • Megközelítés:

    BKK járatokkal könnyen megközelíthető, én azzal mentem. Parkolásról nem tudok sokat mondani, nincs róla tapasztalatom. 10 perc múlva tehát a bejáratnál felhívtam. Könnyű megtalálni, elég egyértelmű a házszám, amit az egyeztetés során adott meg. Mikor a ház elől hívtam elmondta a maradék információt: kapucsengő, emelet, ajtó. Ez is teljesen könnyen megtalálható, nem volt probléma a bejutással.
  • Helyszín:

    Új építésű házban levő lakás. A bejárat a nappaliba nyílik, ahol van a találkozó fő helyszíne egy nagy ággyal. A fürdő tiszta és jól felszerelt mindenféle tusfürdőkkel, tiszta törcsikkel, ami ilyenkor kell. Laura egyedül fogad, diszkrét az egész hely, nem kell aggódni. Teljesen szuper lakás, minden célnak megfelel.
  • Lány külseje:

    Laura tökéletes, főleg ha úgymond "pornós" kinézetű lányra vágysz, nekem abszolút bejön a stílus. Hatalmas, gyönyörűen megcsinált szilikonos cicik, szép íves derék/csípő, kerek popsi, nagy ajkak, minden pont úgy, ahogy kell. Feszes, sportos mindene. Nagyjából egy szál semmiben fogadott, alul volt rajta valami lepel szerű, így egyből láthattam a csodálatos ciciket :) Tényleg minden megfelel a képeknek, úgyhogy ha a képek alapján választod, baj nem lehet.
  • Action:

    Ajtónyitás után behívott a nappaliba, leültünk kicsit megbeszélni, hogy miért is jöttem, kaptam egy pohár vizet. Már a legelején sokat nevetgélt, nagyon közvetlen volt, így a kezdeti feszengésem könnyen le is oldódott nagyjából, így is megalapozva a jó hangulatot közöttünk. Ezután megmutatta a fürdőt, hol találom a törcsiket, tusfürdőket. Miután megtisztálkodtam tisztességesen, kimentem a nappaliban és már az ágyon fekve várt mosolyogva. Mondta, hogy feküdjek el kényelmesen és elkezdte a kényeztetést. Próbálom összeszedni az emlékeket, hogy mi történt, mert teljesen alfába mentem közben.
    Szájával elkezdett izgatni, nagyjából belekeményedtem a torkába. Folyamatosan tövig bevette a farkam, lent is tartotta jópárszor, engedett rá nyálat, nagyon beletalált, hogy mire van szükség, közben figyelt, tartotta a szemkontaktust. Majd elővett egy gumit, amire mondtam, hogy sajnos azzal gondjaim szoktak lenni, de azt mondta, hogy mindenképpen próbáljuk meg, mert meg szeretne szexelni :) Még egy kicsit folytatta a mélytorkozást (ami még mindig fantasztikus) aztán felrakta a gumit, kis sikosító, és beleült. Nagyon finoman elkezdett lovagolni, nyögdécselni, közben befurakodtam a csodás cickók közé. Nagyon nagy élmény volt az egész aktus, mégis sajnos egy kis idő után az óvszer miatt elkezdtem lankadni. Mondta, hogy akkor bepucsít és rakjam be úgy. Így is tettünk, a látványra beindult újra a rendszer. Laura kerek seggére nem is lehet nem beindulni. Közben fordított az ágy mellé helyezett tükrön, hogy lássuk magunkat. Egészen hihetetlen volt az egész. Nem vagyok nagy bajnok, úgyhogy csak annyira toltam, amennyire én bírtam, hogy el ne süljek rögtön. Közben Laura is tolta rám magát. És ezt az egészet tükörből nézhettem. Közben simogattam a hátát, popsiját, néha a mellét fogtam. Meg is lepődtem, hogy itt nem lett végem egyből. Eszméletlen jó volt. Egy kis idő után mondtam, hogy fejezzen be szájjal. Előre megbeszéltük, hogy extrákból szeretném a szájbaélvezést. Az ágy szélére ültem, ő meg elém térdelt és következett mindennek a csúcspontja: egy olyan mélytorkozós franciázás, hogy ilyenben még nem volt részem. Teljesen koppanásig, sok nyállal. Időnként egész sokáig lent tartotta, szinte belefulladt a farkamba, még egy kis öklendezés is volt, amit még tényleg nem éltem át előtte, de óriási volt. Hol gyorsabban, hol lassabban csinálta. És éreztem, hogy jön a vég, nagyon élveztem a szájába, még a végén egyszer torokra vette, ami szintén az álom kategória volt.
    Kis tisztálkodás közben és után beszélgettünk mindenféle aktualitásról. Laurának nagyon jó humora van, így tök jól éreztem magam a szünetben is, tényleg sok témát érintettünk. Közben el is kezdett masszírozni finoman testápolóval. Jól elbeszéltük az időt. Mondtam, hogy megfordulnék, mosolyogva válaszolta, hogy már látta, hogy mozgolódok :) Így fordulás után szép lassan elkezdődött a második francia kör. Először az ágyon feküdtem és úgy csinálta, majd kértem, hogy had álljak az ágy szélére. Ismét hihetetlen mélytorkozás volt. 2-szer is volt, hogy szinte felkészületlenül ért az, hogy rányomja a torkát a farkamra és hátratántorodtam :D nevettünk is közben ezen. Nagy intenzitással és sok nyállal történt most is a francia. Annyira jó volt, hogy nem is szerettem volna mást, így egy idő után ismét a szájával kivégzett. A végén már remegett a lábam, annyira jó volt.
    Még egy kicsit beszélgettünk, nevetgéltünk, majd mondtam, hogy ilyen későn már nem szeretném fenntartani sokáig, úgyhogy elmentem még egy gyors zuhanyzásra, majd megbeszéltük, hogy biztosan jönni fogok még és elbúcsúztunk.

    Lehetséges, hogy van, amit kihagytam, de próbálkoztam mindent felidézni. Az egész találkozó fantasztikus élmény volt, pont amire vágytam.
  • Elszámolás:

    Egy extrát vettem igénybe, így is nagyon korrekt volt minden. Tényleg amit kiír azt nyújtja. Egy pillanatig nem bántam meg, hogy elmentem hozzá.
  • Összkép:

    Ennél a résznél csak szeretném megköszönni Laurának a csodás élményt. Minden vágyamat teljesítetted és teljesen elégedetten távoztam Tőled. Remélem még találkozunk :)
Happy Massage