• Vivien az Igazi!

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, és sikerült egyből vonalvégre is kapnom. 90 perces szeánszra próbáltam benevezni, de csak 60 perc volt üres a naptárában, így ennél maradtunk. Már itt elkezdtem gyanakodni, hogy a teltház nem lehet megalapozatlan, és nem is csalódtam.
  • Megközelítés:

    Könnyen megtalálható helyen van, főleg azoknak, akik jártak már a közeli uszodában. Mivel én többször is előfordultam arrafelé, ezért azt is tudtam, hol könnyű parkolóhelyet találni. Jár valami villamos a ház előtt, de nem azzal mentem, így nem is tudom, hogy egyszerű-e vele odajutni. Nagyon precíz útbaigazítást kaptam, hogyan találom meg a lakást, és nem is tudtam elrontani.
  • Helyszín:

    Amennyit sikerült felmérnem a lakásból, elég pici lehet. A fürdő is és a masszázs helység is pont akkora, amekkora kell, vagy talán egy picivel kisebb. A zuhanyfülkébe nem lehet beinvitálni a masszőzt, hogy mossa le az olajat a hátamról. A felszereltség viszont mintaszerű. Ennyi féle tusfürdőt boltban sem találni. A masszázs helységben az masszázsolaj-választék vetekszik a tusfürdő mennyiséggel:). Legközelebb meg is kérdezem, mi ennek az oka.
  • Lány külseje:

    A képek alapján egy csini, pici, átlagos lányra számítottam, akinek egész jók a beszámolói, ráadásul az arckitakarás mindig hordoz magában rizikót. Ehhez képest egy 5/5-ös lány fogadott. Fotóst lehet kukázni:). Viviennek olyan teste van, mintha rajzolták volna. Odafele gondoltam, ha megakad a beszélgetés, majd megkérdezem, miért ő "az igazi"? A látvány elárulta, és feleslegessé tette a kérdést.
  • Erotikus masszázs:

    Ez volt a második paraméter, ami igazolta az "igazi" eposzi jelzőt:). Ritkán lehet ilyen minőségű masszázs tudással összefutni ezen az oldalon. Itt sajnáltam igazán, hogy nem sikerült 90 percnyi időt találnom a naptárban. Vivien nekem tetsző erősséggel, alapossággal, odafigyeléssel masszírozta meg minden egyes pici (és nagyobb) izmomat, mintha már többször is jártam volna nála, és tökéletesen ismerné a testemet és az igényeimet. Valószínűleg az ujjai tökéletesen felmérték az állapotomat, és ennek megfelelően kaptam a masszázst. Egyedül az erotikus átvezetést hiányoltam a masszázsból, de ezért kárpótolt a fordulás utáni csúszka.
  • Levezetés:

    Fordulás után Vivien beolajozta a kezét, és elkezdett nagyon finoman simogatni mindenhol. Szerencsére, ekkor már én is tudtam használni a kezeimet, és nem is pihentek egy pillanatra sem. Miközben Vivien kezei csúszkáltak fel-le az olajtól síkos testemen, és okoztak egyre nagyobb gyönyört, én sem lustálkodtam, és simogattam ahol értem Vivien tökéletes domborulatait. Azt hittem, hogy lingam masszázzsal lesz végem, és egy pillanatra sem reklamáltam volna, mert annyira profi módon csinálta. De egyszer csak feltérdelt a lábiam közé, és kezdetét vette a csúszka masszázs. Ennél a résznél sikerült a két kezemen kívül szolgálatba állítani a számat is, és puszikat leheltem Vivien vállára, nyakára, arcára, attól függően, hogy a fel-le csúszkáló lány mely testrészét értem el. Egy idő után a fel-le csúszkálás átváltott lecsúszkálásba, és hogy-hogy nem a feje a medencém környékén vert tanyát. Mondhatnám, hogy a lehető legjobb helyen, de az eddigi program minden részét nagyon élveztem. Így kezdetét vette egy nagyon kellemes francia óra, aminek nem is lehetett más végkifejlete, minthogy az ovi a hasamon landol. Innen a program már szinte sablonosan: törölgetés, folyadékpótlás, zuhanyzás, búcsúzás.
  • Elszámolás:

    Nem merültek fel extrák, tökéletesen meg voltam elégedve az alappal is. Nem is kérdeztem, vannak-e.
  • Összkép:

    Annyira jól éreztem magam, hogy ha lehetett volna maradok még egy órát. Vagy kettőt. Vagy hármat. Tökéletes látvány, tökéletes masszázs, tökéletes befejezés. Nem is kell ennél több.
Happy Massage