• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Helló Emeletes_Ház!

    Ezt a nicknevet még leírnom is fájdalmas egy kicsit. Elnézést, hogy nem reagáltam eddig a beszámolódra de elfoglalt voltam, meg nyár is van, meg nem is igazán éreztem magamban az ihletet. De most pótolom a hiányosságomat. Írásban egészen beszédes vagy. Lehet így kellene kommunikálnod. Az imént olvastam el teljes egészében a beszámolódat és néhol mosolyogtam, néhol pedig már-már egy kicsit megsajnáltalak.
    Nem volt ez egy jó randi, valljuk be. Rossz sem volt, inkább olyan felejthető. Ki a hibás, vagy egyáltalán hibás-e valaki…nem tudom. Nem passzoltunk semmilyen szinten. Tudom, hogy ez sok hirdetőnek nem jelent gondot -és ezért őszintén csodálom is őket-, de sajnos én pocsék színésznő vagyok.
    Mikor először felhívtál akkor azt súgta a megérzésem, hogy nemet mondjak neked a találkozásra és talán hallgatnom kellett volna rá akkor is mikor újra beszéltünk. Elsőre is a teljes motiválatlanság érződött rajtad. Aztán a második hívásnál azt hittem, hogy mégiscsak találtál magadban némi lelkesedést de valószínű csak lusta voltál újabb hirdető után kutatni. Itt hibásan értelmeztem a helyzetet. Azért próbáltam többször is azt a témát erőltetni, hogy vajon miért pont hozzám jöttél hátha kiderül valami ami lelkesít téged és valamilyen cselekvést, visszajelzést ki tudnék váltani belőled. Egyetlen busszal kellett jönnöd pár megállót és erre is egy fanyalgás volt a reakciód, ekkor említettem meg, hogy voltak olyan motivált vendégeim akik Győrből, Pécsről vagy Szegedről csak a randink miatt jöttek fel Budapestre.
    Úgy voltál itt, hogy nem is voltál itt. Masszázs alatt azon gondolkoztam ha kimennék és más jönne be helyettem talán észre sem vennéd. Azért kérdeztem, hogy jártál-e már erotikus masszázson mert aki még nem volt annál messzebbről kell indítani. Próbáltam beszélgetni veled, hátha van az életednek olyan területe amibe tudsz némi lelkesedést vagy energiát belefektetni. Nem igazán találtam ilyet. Nyilván ha neked ez jó akkor nekem ezt egy vállrándítással el kellene intéznem, hisz csak az a dolgom, hogy hozzam a kötelezőt és a végén ha fizet a vendég akkor máris könyveljem el jó vendégnek. De sajnos én nem ilyen vagyok. Maximalista vagyok. Ezért szeretem jól érezni magam masszázs közben, valamint az is fontos nekem, hogy a vendég is egy felejthetetlen élménnyel távozzon. Akikkel pedig nyögvenyelős a randi azokkal nincs kedvem többet találkozni. Azért is mondtam neked a végén, hogy legközelebb kérlek keress mást helyettem. Ez nem olyan női “nem” amit talánnak vagy igennek kellene értelmezni. Egyszerű ember vagyok, a nem az nem. Így kár azon gondolkoznod, hogy vissza kellene-e jönnöd. Mind a ketten jobbat érdemlünk, hidd el!
    Mozdulatlanul, póker arccal feküdtél itt végig. Mikor szemtől-szemben voltunk rám sem mertél nézni, kerülted a szemkontaktust, amikor pedig megfordultam és 5 centire volt a fenekem az fejedtől te akkor is a plafont nézted széttárt karokkal (Jézus pózban), odaragasztva a tatamihoz. Egészen komikus volt a helyzet. Én jót tudok magamon is nevetni de feleslegesnek nem szeretem érezni magam. Nem lehet mindenki olyan temperamentumos mint én (szerencsére!) de azért egy minimális jelenlét és kémia legyen már köztünk. Lehet te ilyen vagy, ezzel sincs gond. Sok voltam/vagyok én neked. Ennyi.
    Láttam, hogy a kezdeményező készségemre négy pontot adtál. Én ilyenből aztán nem csinálok gondot, de azért halkan megjegyzem, ha én nem kezdeményezek bármit is akkor még most is ott ülnénk a szobában és te el sem indultál volna még tusolni. Viszont csoda történt: pornós hangulatot tudtam varázsolni. Ez számomra teljes döbbenet, hisz egy langyos muzsika volt az egész randink. Mi lett volna akkor ha izzik köztünk a levegő? És hidd el nem fecsegést, hiperaktivitást, irányítási kényszert várok el a másiktól csak legalább egy kis lelkesedést és pozitív visszajelzést.
    Nagyon köszönöm, hogy megírtad a találkozásunkat, hiánypótló írás a tiéd. Új felismerésekkel gazdagodtam. Eddig azt hittem, hogy csak a túlságosan jópofizó vendégekkel nem vagyok egy hullámhosszon de kiderült, hogy a teljesen motiválatlan férfiakkal sem tudok/akarok mit kezdeni. És ezekre a vendégekre nem lehet rosszat mondani: jönnek, itt vannak, viselkednek, nem erőszakosak, fizetnek…ééés ennyi. Na jó, bevallom: a jópofizó férfiakkal még nehezebben boldogulok. Ugyanis az ő kedveskedésük és túlzó nyomulásuk belőlem pont az ellenkező hatást váltja ki mint amit ők el szeretnének érni. Erre ők még jobban beleerősítenek és én ettől még pokrócabb leszek. Pedig én szeretek kellemesen viselkedni másokkal de ezek a helyzetek ilyen reakciót váltanak ki belőlem. Tanulságos volt ez a randi mindkettőnknek. Túléltük de hidd el ezt a találkozást nem kell erőltetni.

    Ha tanácsot akarnék adni akkor az valami olyan lenne…ÁÁÁÁ! Fogadatlan prókátornak tudjuk hol van a helye.
    Szóval legyen elég csak ennyi:
    Köszönöm, hogy nálam jártál és sok sikert kívánok másoknál!

    Üdv:
    Aliz

  • Egyeztetés:

    Itt láttam a hirdetését, tetszett a sok beszámoló és az arcos képei. Délelőtt hívtam, egyből felvette. Mondta, hogy hol lenne, nyögtem, hogy messze van. Mondta, hogy hozzá Pécsről járnak fel vendégek, és Pesten különben sincsenek távolságok, úgyhogy ha ennyire nem vagyok lelkes, akkor ne is menjek. Mondtam, hogy jó. Aztán megnéztem, tényleg elég könnyű busszal odamenni, tehát visszahívtam, hogy mennék mégis. Egy pár perc alatt sikerült rábeszélni, hogy mehessek, 18:00-ra kaptam időpontot. 16:00 körül írt SMS-t, hogy jó-e inkább a 17:30, jó volt. Megadta a pontos címet.
  • Megközelítés:

    Beljebb van Budán, fent a hegyen de a busz a ház előtt rak le. Parkolót nem láttam, nem tudom, autóval be lehet-e állni az udvarra. Ahogy lerakott a busz hívtam, ő mondta a csengőt és az emeletet. Benyomtam, beengedett, bementem. Mikor az emeletre értem, kinyílt az egyik ajtó, ott volt mögötte Aliz.
  • Helyszín:

    A lakásban többen rendelnek (vagy csak Aliz tart fenn magának extra szobákat), de senkivel nem találkoztam. Az emeletről az ajtó a közös konyhába nyílik, szemben vannak a tatamis szobák. Ahol mi voltunk az tiszta és otthonos volt. Tatami (a jobb oldalán, a falon, tükör), hangfalak, kanapé és egy óra, ami jól látható a tatamiról. A fürdő a folyosón, a szobákkal szemközti oldalon van. A padló tiszta, a kilépő szőnyegek is azok. Egy tiszta kádban lehet zuhanyozni. Sokféle (kb. 15) tusfürdő van, a szájvíznek (2-féle) vannak egyszer használatos kis poharak. A törölköző elég nagy száraz, jó nedvszívó.
  • Lány külseje:

    Olyan, mint a képeken, a mellei nagyobbak, mint gondoltam, természetesek. Egy fekete body-ban fogadott, azt hiszem mezítláb. A lábujjkörmei szépen ki vannak lakkozva. A haja össze volt fogva, mint a lámpaszerelős képen. A kiírt koránál fiatalabbnak néz ki élőben is. Ilyenre számítottam, nekem tetszett.
  • Erotikus masszázs:

    Bementünk a szobába leültetett a kanapéra, ő a tatamira ült, kérdezte, hogy hogy találtam rá, miért pont őt választottam, voltam-e már erotikus masszázson stb. (a többire nem emlékszem). Levetkőztem, adott egy törölközőt, elmentem zuhanyozni. Mikor visszaértem mondta, hogy feküdjek hasra a tatamin, becsukta az ajtót, eloltotta a villanyt és elindított valamilyen erős basszusos zenét. A szobában ekkor csak a kanapé alatti karácsonyi égősor (?) világított.

    Először levetkőzött és mellém feküdt, beszélgettünk egy kicsit megint arról, hogy miért őt választottam, hanyadik volt a listámon stb. Utána, mondta, hogy neki úgy tűnik nehezemre esik vele beszélgetni és túl halk vagyok, úgyhogy hátraguggolt masszírozni a lábamat. Egy pár perc után gondoltam, hogy így azért lehet, hogy kínos lesz egy órát eltölteni, úgyhogy mégis valamiféle beszélgetést indítványoztam. Beszélgettünk a munkáról, társasjátékokról, arról, hogy van-e barátnőm, zenéről stb. Közben masszírozott, hol gyengén, hol erősen (pl. a lapockámnál a könyökét is bevetette), időnként rám feküdt teljes testsúlyával vagy csúszkált a mellével érintve a hátamat, ami nagyon jó volt. Nem tudom, hogy szakszerű-e, nekem tetszett. Mindent részt alaposan beolajozott a masszázs előtt, és minden hozzám érő testrészére is olajat kent. A kedvenc részeim azok voltak, amikor rám ült és amikor rám feküdt támaszkodás nélkül, és a gravitáció hatására lecsúszott rajtam. Mikor a a lábfejemtől a nyakamig, mindent jól átgyúrt és volt még hátra az egy órából negyed, mondta, hogy fordulhatok.
  • Levezetés:

    Itt szemből kezdett olajosan csúszkálni rajtam, néha olyan magasra jött föl, hogy a hasamra lapult ezredes szinte már olyan helyeket érintett, amiket nem kellene. Utána megfordult, és fenekét felém tartva csúszkált rajtam. Közben néha, kézimunkára váltott, de csak pár pillanatig. Azt hiszem volt még a hasamra ülve csúszkálás mindkét irányból, sőt valahogy betette a századost a fenék-felei közé és, mintha csak egy természetes nyílásba került volna, lovagolt rajta. Ezt mind nagyon jól csinálta. Aztán egyszer csak leszállt rólam, és elkezdte kézzel csinálni. Ez sem volt rossz, bár csodálkoztam, mert korábban azt mondta, hogy idáig nem sokszor szokott eljutni, mert még a csúszka alatt vége van a vendégnek. Kérdeztem, hogy nekem kellett-e volna máshogy csinálnom valamit csúszka közben. Mondta, hogy igen, de "nem tudtam mit kezdeni a helyzettel". Kérdeztem, hogy és mások mit szoktak csinálni, mondta, hogy most én vagyok itt, ne másokról beszéljünk. Talán egy kis csalódottság/sértődöttség is volt a hangjában.

    Pont mire lejárt az órám, a kézimunkájának egy hosszú és erős, lábremegős tűzijáték lett a vége. Még közben is csinálta, amíg teljesen le nem nyugodtam, ami jólesett. Utána papírtörlővel megtörölgetett. Mondta, hogy kimegy kezet mosni, kérdeztem, hogy én addig mit csináljak, mondta, hogy amit gondolok. Halottpózban töltöttem ezt a kb 1 percet. Amikor visszajött mondta, hogy ha már jártam erotikus masszázson, akkor tudnom kéne, hogy ilyenkor mit kell csinálnom. Kérdeztem, hogy és mit, mondta, hogy természetesen viselkedni. Erre majd legközelebb odafigyelek.

    Tehát, kaptam egy törölközőt (lehet, hogy ugyanazt amit elsőre, de száraz volt) és elmentem tusolni. Mikor visszaértem mondta, hogy habitusban egy nem pejoratív értelemben vett 55 éves kalapos, bajszos, nyugdíjazás előtt álló ember vagyok és, hogy lehet, hogy ő túl nagy falat volt nekem. Bóknak sajnos ezt nem tudtam venni, de mondtam, hogy fizetnék.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszélt (átlagnál valamivel magasabb) számú virágot adtam, vagyis valamivel többet, de mivel volt nála pár fölös virágszál, tudott visszaadni.
  • Összkép:

    Aliz technikája masszázsban, csúszkában és lingamban is nagyszerű. Beszélgetni is kellemesen lehet vele. Kilépve gondoltam, hogy ide talán nem jövök vissza, de végiggondolva, még a buszon arra jutottam, hogy végül is nagyon jó volt a masszázs, és ha majd "tudok mit kezdeni a helyzettel", akkor lehet, hogy még jobb lesz. Mivel Aliz adatlapjából kiderül, hogy imádja, amikor egy vendég személyisége kihívások elé helyezi (mondjuk ezt a randi végi szemrehányásokkal és a több (!) "neked máshoz kell menni"-vel elég jól tudta palástolni), gondolom ő is örömmel vár vissza.
Happy Massage