• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem,hamar elértem és könnyen egyeztettem vele. Egyből elfogadta az általam kínált időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval könnyen megtalálja az ember a címet,mert pontos házszámot ad. Parkolni lehet a ház előtt és a garázsban is. Pár buszmegálló is séta távolságra található. Úgyhogy könnyen, gyorsan megközelíthető a helyszín, annak ellenére hogy kertvárosi részén van a városnak.
  • Helyszín:

    Egy családi ház a randi helyszín,ami egyre jobban ujjúl és szépül. Egyedül fogad és kalauzol a házban. Mostmár nem csak a tágas hálószoba van a felső szinten,de elkészült a fürdő is. Hibátlan zuhanykabin, minden kellék adott a tisztálkodáshoz. A hálóban nagy francia ággyal és tükrös szekrénnyel, valamint egy szobainassal találkozhatunk. Egyszóval egy nyugis kuckó,ami a randi ideális helyszíne.
  • Lány külseje:

    Harmincas éveiben járó,de nagyon egyben lévő hölgy a vendéglátó. Alacsony, formás test, remek popsi, szilikon cici. Arca is aranyos és mindig kedvesen kezeli a vendéget. A képen biztos hogy ő van, nincs meglepetés.
  • Action:

    A kapuban várt, ahogy szokott és együtt mentünk fel a legfelső szintre. Kis társalgás után elmentem a kötelező tisztálkodás megejtésére . Visszatértem után ő is eltűnt egy kis időre,illatosan térve vissza. Lusta voltam úgyhogy engedtem az orális gyönyört előadni neki. Nagyon érzékien csinálja,a zacsikat sem kihagyva és a rúd körül pörgetve a nyelvét. Irányítani is hagyja magát, persze finoman. Annyira jól csinálta,hogy már nem is akartam váltani,a szájába élveztem. Elment rendbe tenni magát, én addig magamhoz tértem. Kértem egy masszírozást, mert emlékeztem milyen jól csinálta. Teljesen ellazultam, felkészülve a második menetre. A második felvonásban is a kolosszális franciát részesitettem előnyben, így indultunk. Amikor késznek éreztem magam,gumihúzás után szemből támadtam. A lába a nyakamban, széttárva,majd a feje mellé téve. Mindent kipróbáltam,majd váltás kutyusba. Erőből toltam neki, nem finomkodtam,de bírta. Azt éreztem hogy így nem lesz happy finish, ezért ismét a szájába adtam a farkam. Így gyorsan ki is végzett, teljesítve a számomra aznapra előírt penzumot. Már csak az izzadság lecsapatása maradt hátra,ezen túlesve búcsút intettünk. Szerintem még találkozunk.
  • Elszámolás:

    A pesti átlag alatt, gondolom a külváros miatt. Jelenleg azok közül akit ismerek a legjobb ár érték arányú szolgáltató.
  • Összkép:

    Kellemes, sosem okoz csalódást, ezért van hogy időnként visszatérek hozzá.
Happy Massage