• Amanda528

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  VTR-ben és chatben egyeztettünk pár napra előre, minden nagyon simán ment. Szokás szerint reggel még küldtem egy megerősítő SMS-t. Aztán elég korán érkeztem a helyszínre és ezért még ráírtam, hogy felőlem akár kezdhetünk korábban is, így aztán kb. 5-7 perccel korábban sikerült is bejutnom.
 • Megközelítés:

  Kocsival mentem, a cím világos, de figyelni kell, mert sarokházról van szó és a bejutás nem abból az utcából történik, ahol a cím található. Egyébként világos a cím, parkolás nem volt gond, tömegközlekedést meg soha nem tudom. A környék nekem nem volt túlságosan bizalomgerjesztő, de nyilván semmi gond nem volt.
 • Helyszín:

  A helyszín egy kisebb lakás. Nem tudom, hogy volt-e ott valaki más, de én csak Amandával találkoztam. A fürdővel kapcsolatban is minden OK. Találtam egy narancsszínű tusfürdőt, azzal bekentem magam, ettől aztán olyan illatom lett, mint egy félliteres frissen facsart narancslének vagy egy olyan mozgó narancsléárusnak a strandon. A baszobában található egy ruhainas meg egy közepes méretű franciaágy és egy nagy tévé meg néhány apróság. A szobában különféle kutyás cuccok árulkodnak Amanda legfőbb hobbijáról.
 • Lány külseje:

  A képek Amandát ábrázolják. Amanda egy kedves, aranyos, jó hangulatú MILF. Az adatok stimmelnek, bár a korát illetően vannak fenntartásaim és a képekhez képest egy egészen kicsi többlet is van rajta, de ez tényleg csak nekem tűnik fel és tényleg csak azért, mert nekem semmilyen nő nem tud elég vékony lenni. Szóval nem egy fitnessz-anyuka, de minden a helyén van. Hosszú, egyenes sötétbarna haja van, ami a képektől egy kicsit eltér, de pl. a cickók pont olyanok, mint a képeken és a popsi is megfelel mondjuk a 3. képnek.

  Kedves, barátságos és közvetlen volt. Érkeztemkor utcai ruhában várt, de mire lezuhanyoztam, már csak egy bugyi volt rajta és az se sokáig.
 • Action:

  Zuhany után már az ágyon várt az említett kis bugyiban. Volt egy kis csókolózás, aminek során rendesen, nyelvesen nyalakodtunk. Tehát nem húzta el a fejét-száját és nem csak puszizott, hanem rendesen csókolt. A cickókat nyalogattam még egy kicsit, miközben ő a kezével a farkamat izgatta. Lementem délre a kölcsönös franciához. Egész sokáig csináltam és bár kellemesen nyögdécselt, nem értem el áttörést, inkább csak úgy hagyta a dolgot.

  Ezután Amanda kezdett franciázni nekem. Ez egyértelműen egy nagy erőssége. Nagyon sokat használta a nyelvét, nyalakodott a farkamon, a golyóimon stb., szuper jó érzés volt. Természetesen szopott is rendesen, de aközben is sokat használta a nyelvét, ami kimondottan jól esett. Amanda franciája nem pornós, nem erőteljes, nem "veszedelmes", inkább kellemes, hosszú ideig élvezhető. Hagytam is egészen addig ügyködni, amíg végül ő javasolta, hogy húzzunk fel egy gumit, mert nagyon kis fincsi volt.

  Gumihúzás után nekem háttal beleült és guggolva jól meglovagolt. Egész hosszú ideig bírta (ez combra elég fárasztó ugyebár), majd lerakta a lábait és úgy folytatta. Utána doggyztunk egy darabig, imádtam, ahogy felhúzta magát a farkamra.... én is dugtam persze valamennyire, de ő is rendesen használta a farkamat. Végül így mentem el. Ahogy mentem, folyamatosan mozgott rá, hogy teljesen kikészítsen, ami sikerült is neki.
 • Elszámolás:

  Utólag fizettem az előre megbeszéltet. Extrákat nem vettem igénybe, talán nincsenek is. Minden korrekt volt.
 • Összkép:

  Amanda kedves, aranyos és ügyes MILF, szuperjó franciával. Valahogy nem sikerült nagyon közel kerülnünk egymáshoz, de nem volt feszengés vagy akármi probléma, csak valahogy így jött ki. Én nem fogok visszatérni, de nem azért mintha bármi gond lenne Amandával, hanem inkább azért, mert ne éreztem olyan extrát, ami miatt visszamennék. Vagyis egyszer jól éreztem magam Amandával, de úgy érzem, nincs miért visszamennem, ettől függetlenül ajánlom mindenkinek, akik a kedves MILF-eket keresi.
Happy Massage