• Biborka

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel nem volt beszámolója eddig, így már egy ideje szemeztem Bíborka képeivel és hirdetésével (máshol több kép làtható) , de ma gondoltam ha nincs ennyi ideje semmi visszajelzés róla, akkor most először kitaposom én mások előtt az utat és jól leírom mit sikerült tapasztalnom.
    Délelőtt amikor villogott a “most felveszem” akkor hívtam, kb egy percen belül visszacsörgetett és tudtunk is egyeztetni. A telefonban egy kedves, cserfes hangú, intelligens lányt ismertem meg személyében, ez a helyszínen sem változott. Rugalmas volt az időpontot illetően, ez köszönhető annak gondolom, hogy nincs kilincsátadás a vendégek között.
  • Megközelítés:

    Automobillal mentem mint mindig, a GPS cím, melyet vendéglátóm adott pontos mint a svájci Doxa. Parkolàs könnyű, a közelben sikerült mivel fizetős, de legalább volt hely bőven, kb tíz métert gyalogoltam a házig, amit nem lehet eltéveszteni, falon pontos házszám van.
    Mikor pontban időre odaértem, felhívtam a ház elől, kapucsengő számát megkaptam, ezt a ház előtt majd a folyosó végén is be kell adni és beengedést kapsz, majd a feliratos ajtó már nyílik is ami mögött Bíborka áll egy szál francia bugyiban ha jól emlékszem, mert elsőre természetesen az arcát néztem meg, majd indultam lefelé és hát nehéz volt mindent elraktározni ilyen gyorsan a szürkeállományban. Szóval eddig 5* minden csak az ajtóban láttak után ahhoz volt kedvem, hogy megállítsam az időt!
  • Helyszín:

    Azt gondolom ketten vannak a lakásban, de ebből én nem észleltem semmit, se egy hang, semmi. Szerintem úgy lett szervezve a randi, hogy a két vendég semmi esetre se találkozzon. A logisztika kifogástalan és a diszkrécióra nagyon ügyelnek. Szerintem ez nagyon fontos!
    Tiszta, rendezett lakás fogadott, ahol a masszázsszobában van egy masszázságy amin akkor foglalsz helyet ha 1,5 óránál kevesebb időre mész, ezen felül a másfél órás program a tatamin zajlik, amin körben piros ledfüzér világított. Az egy órás programban nincs csúszka, de ne hagyjátok ki, tényleg egyedi. Igényes szoba volt félhomállyal és ventillátorral, melyre nagy szükség lesz később, amúgy a 35 fokhoz képest kellemes idő volt a szobában.
    Bíborka száraz törülközőt adott, kellően nagy volt és puha. Mielőtt elmentem tusolni ellenőrizte a fürdőt, száraz kilépő, ezer tusfürdő, szájvíz és dezodor.
    Ennyit a helyszínről, szerintem minden igényt kielégít.
  • Lány külseje:

    Az úriembereknek azt mondanám, hogy gyönyörű, szépséges hercegnő fogadott ami így is volt!!!!!!
    Az olyan kéjenceknek mint én pedig itt az igazság amit átéltem:
    Mikor beléptem egyből a két hatalmas szilikon cicit láttam meg, gondolom ez volt a cél, de teljesen letaglózott, eddig elvégzett tanulmányaim során megtanult barokk körmondatok helyett mindössze annyi jött ki, hogy “szia”, ő kérdezte, hogy vagyok, mondom “jól”, milyen volt a napod , mondtam “jó”. Próbáltam összeszedni magam, de hát volt még látványosság bőven ! Képeknek megfelelő testalkatú, kb 170 magas sportos, feszes, nagyon kerekfenekű, csodás combok, van rajta mit fogni leányzó .
    Arckitakarás! Nyak aljáig ér most a szőke haja, kimondottan jól áll neki! Kedves arc fogad, de ha jobban belenézel akkor egy nagyon csábító arcú lány Bíborka, ízlésesen feltöltött szája van ami az adatlapon is fel van tüntetve , nem a kacsacsőr típus hanem az a fajta ami tényleg igényes és jól áll neki, nem túl kevés nem túl sok. Szép fehér fogak, szép mosoly.
    Akinek a képek alapján az alkat bejön az ne habozzon, mert amit ott látsz az a helyszínen pár lapáttal letaglózóbb.
  • Erotikus masszázs:

    Fürödtem, majd tatamira le, elvileg finom masszázs, lágyan, erotikusan végezve volt a terv, majd csúszka (az adatlap szerint a város vagy az ország legjobbja nem is emlékszem pontosan,de nekem életem legjobbja) majd lingam!
    El is indult a masszázs, de nem telt el egy perc sem erotikus érintés nélkül. Beszélgetni nem sok kedvem volt, mert az egyik lábam masszázsa után kaptam hátulról egy olyan heremasszázst, hogy ha tovább csinálja akkor simán elélvezek. Igazából mikor a másik lábammal végzett akkor megismételte és kedvem lett volna itt elélvezni, talán máskor megkérem csak ezt csinálja nekem. Valahogyan az ujjai közé véve a két oldalt masszírozta a herezacskót két ujjal, közben középen meg eggyel a gát utáni részt ahol ugye kidomborodik . Huh hát itt már éreztem ennek a fele sem tréfa.
    Na haladjunk a levezetésre! Amúgy a masszázs olajjal történik és lehet kérni erősebbet vagy gyengét, nekem a gyenge is elég erős volt, Bíborkának erős kezei vannak amúgy, szóval akinek fájna esetleg az élet az is mehet hozzá gyuratni.
  • Levezetés:

    “Akkor most elkezdem a csúszkát” hangzott el szájából és én persze engedélyt adtam rá 😅
    Van kedved bekenni ? volt a következő kérdés felém, én meg örültem, hogy bár nem hangzott el korábban, de ezek szerint meg lehet simogatni. Persze, hogy bekentem, mindenhol ahol lehetett, mert azért megkérdeztem, hogy hol lehet hol nem. Sokáig tartott, de nem fáradtam el értitek ugye?! Volt is mit bekenni, meg hát volt is értelme !!! Azt gondolom neki is jól esett, pihenésnek sem volt utolsó a nagy finálé előtt, mert innentől indult az előre nem ismert program. Itt megjegyezném, hogy a masszázs meztelenül zajlott, ha a fenti leírt kép nem lett volna elég akkor megjegyezném, hogy ízlésesen szőrös punci fogadott fazonra nyírva és hát egy nem utolsó látvány!
    Életed csúszkája először lábbal indul a vádlidon, majd a hátadon, Bíborka oldalt tartja magát két kezén, de ezt nehéz leírni, mert akrobatákat szégyenített meg, ahogyan siklik. Aztán popsival csúszkál keresztbe a hátamon, én örültem volna ha a fejemen is teszi.... mikor végez a hátamon kis pihenésképpen iszik egyet, nem bánom, mert addig is csodálom a lényét.
    Majd megfordul és a hatalmas melleivel csúszik testemen, a farkamon, áll a farkam ez nem kérdés, majd felrobban szegény , de hirtelen a melleivel a lábamat mellszexeli, megvan amikor két mell között van a lábad, na itt kaptam infarktust.
    Fordul a fejem felé és közelít minden porcikája, siklik rajtam, közben izmos karjaival tartja magát, farkam a mellei között, közben simogatom, de nem tudom eleget. Készen vagyok, nekem ennyi elég is lett volna, de akkor essünk túl a lingamon is, bár asszem nem lesz hosszú, ezt ő is tudja, de azért vagy négy ötször a csúcson megállít. Imádtam, ahogy megfogja a farkam, olyan érzés volt mintha kívánná, keményen rámarkolt mint aki élvezi, hogy neki kőkemény a farkam, aztán mégis úgy izgatja, hogy szinte minden pillanatban orgazmusom van. Van, hogy a makkom izgatja, persze az olaj mennyisége miatt olyan mint egy nedves punci a keze, bár néha intenzívebb is.
    Aztán érzem, hogy most kivégez, dupla kézzel veri, majd eggyel egyre gyorsabban és amikor érzi, hogy mindjárt élvezek, már ő is sóhajtozik, megragadja a kezem és markoltatja velem a csodás melleit, ennél nem kell jobb végkifejlet. Spricceltem, élveztem , a végén még levezette szépen lassan, átsimogatta a farkam .
    Látta, hogy kivagyok készülve, kaptam egy citromkarikás vizet, magamban meg is jegyeztem ez szolgáltatás kérem! Tusolt amíg pihentem majd én is, a végén megölelt távozáskor, kedves lány.
    Remélem olyan beszámolót írtam ami kellően informatív, kedvcsináló, de ízléses kedves Bíborka számodra is. Köszönöm kedvességed és, hogy elvarázsoltál!
  • Elszámolás:

    Az egy órában egy levezetésére van lehetőség és nincs csúszka, illetve a masszázságyon történik. A másfél órában vagy többen kettő levezetés és a Tatamin végzi van ha jól tudom, én ezért is kértem ezt, de engedjétek meg, hogy erről Bíborka tájékoztasson, hatha tévedek. A rózsák mértéke ismert az adatlap alapján is és nem változtak a helyszínen. Korrekt. Mivel először voltam előre adtam, ahogyan illik.
  • Összkép:

    Szimpatikus volt az elejétől kezdve Bíborka. Kedves lány aki tudja mi kell egy férfinek. A kisugárzása és a látványa is megér egy misét meg a szaktudása is. Nehéz megállni, hogy az ember ne rohanja le, de sajnos lovagnak lenni mindig nehéz feladat. Sok sikert kívánok Neked Bíborka, bár nem fog kelleni, mert aki elmegy hozzád újra meg fog látogatni, ahogyan én is.
Happy Massage