• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en vettem fel a kapcsolatot Nikivel. Ez első általam javasolt időpont sajnos nem volt jó neki. Az hittem hogy be fogom bukni a találkát vele, de szerencsére a második javaslatom megfelelt neki, amit el is fogadott. Telefonon csak akkor beszéltünk amikor az épülethez értem.
  • Megközelítés:

    Gyalogosan érkeztem az épülethez. A közelben többféle tömegközlekedési eszköz is található. A kapott cím egyértelmű, az odajutás egyszerű. Parkolni nem olyan könnyű a környéken, bár gondolom a szomszédos utcákban azért lehet találni néhány helyet, ha szerencséje van valakinek.
  • Helyszín:

    Régebbi épület felújított Airbnb-s lakása. A hosszú előtérből nyílik az összes helyisége a lakásnak. 2 szoba, konyha, fürdő és WC külön.
    Az előszoba végén található szobában zajlik az akció. (Mi a lakás több részét is felavattuk.)
    Tisztaság volt mindenhol.
  • Lány külseje:

    Nem sok képe volt fent az adatlapján, sőt az utóbbi napokban már csak 1-2 db és mivel még nem voltam nála így kb full zsákbamacska volt az egész, de nem tudtam elmenni a sok pozitív értékelés mellett.
    Ajtónyitás után megláttam istennőmet és a pofám leszakadt. Észvesztően gyönyörű volt.
    Magas, vékony lány (szerencsére én magasabb vagyok), tenyérbeillő cicikkel, bomba poppolóval.
    Szép arc és szemek, csábos tekintet, csókolnivaló száj és egy ba.szó szemüveg, amitől megvadultam. Vöröses-barna hullámos haja lófarokban volt.
    Egy fekete melltartó-bugyi szettben fogadott. Több tetoválás is borítja a testét, ami szerintem brutál vagánnyá teszi őt.
  • Action:

    Mint fentebb írtam nagyon bejött nekem Niki az első pillanatban, zavarban is voltam, így a bemutatkozásunk kicsit béna volt. :D Kézfogás, majd puszi.
    Cipőmet ledobtam és elindultunk az előszoba végén lévő szobába. Menet közben megjegyezte, hogy a konyhában azért csinálhatnánk. :D Jegyeztem is magamban! Rácsapott a seggemre folyamatosan incselkedett velem, rohadtul fel tudja húzni az embert.
    Vetkőzés közben beszélgettünk, a ruháimat a másik szobában lévő székre raktam. Folyamatosan rám figyelt, kacsintott, mosolygott én ott kész voltam. Húztam és a fürdőbe, vettem egy gyors zuhanyt és vissza a szobába.

    Törcsit ledobtam és egy nagyon vad smárolásba kezdtünk. Simogattuk egymást, fogdostam a fenekét, Niki pedig ráfogott a farkamra és játszadozott vele. Kibújtattam a melltartóból és a ciciket is kezelésbe vettem. Egy darabig így elvoltunk, csók folyamatosan ment, majd egyszer csak az ágyra térdelt jól bepucsított én meg állva maradtam mellette és elkezdett szopni. Rohadt jól csinálta, már a látványtól is kivoltam az érzés pedig fantasztikus volt. Változatosan csinálta, foglalkozott a környékkel is, többször is bevette teljesen, az orra a hasamon koppant. Én közben a fenekét simogattam, rá is csaptam, ez nagyon tetszett neki. Majd félrehúztam a bugyit és kézzel kezdtem izgatni a puncit, Niki közben masszívan folytatta a szopást. Aztán javasolta, hogy feküdjek le az ágyra, már helyezkedtem is. Smárolni kezdtünk ismét közben ölelgettem, simogattam mindenhol. Lehúztam a bugyiját. Szép lassan elindult lefelé és megint egy szuper jó szopásba kezdett. Nem kímélte magát és engem sem, nagy erőkkel dolgozott rajtam. Rám ült és szánkázott a farkamon.
    Viszont már nagyon szerette volna, hogy ha megdugom így gumiért nyúlt, felhelyezte és már lovagolt is rajtam.
    Elég széles a lovagló tudománya, csak úgy pörgött rajtam. Hol lassan, hol gyorsabban én meg csak húztam magamra. Sokat csókolóztunk itt is. Egy idő után én kezdtem el adni neki az ütemet, csattogtunk is rendesen. Mikor kellően elfáradtunk mindketten, pózt váltottunk.
    Bepucsított, én behelyeztem a farkamat és egy orbitális dugásba kezdtünk. Egyik kezemmel a haját húztam, a másikkal a fenekét fogtam és csak csattogtunk ezerrel. Nagyobb tapsolás volt, mint a színházakban a műsor végén. Le is került a szemüveg, nehogy összetörjön. Hangos sóhajok közben többször feltette nekem a kérdést, hogy eddig hooool voltaaaam? Magam sem tudom....
    Ismét pózváltás, Niki a hátára feküdt és missziben hatoltam be. Ez nem tartott olyan sokáig, mert fogtam a lábait és a nyakamba tettem és úgy szexeltünk tovább, vad smárolások közepette.
    Azt gondoltam, hogy ezután picit pihenünk, de Nikike mondta hogy visszaülne a farkamra mert annyira imádta. Mondom rendben, és már lovagolt is. Hihetetlen a csaj!

    Eszembe jutott hogy a randi elején említette a konyhát, úgyhogy javasoltam is hogy akkor ott kellene folytatnunk a dolgokat. Nevetett egyet, majd megfogta a farkamat is kivezetett a konyhába. Hozott egy törcsit, az asztalra helyezkedett hátradőlve, én pedig támadtam is. Itt is vad dugásba kezdtünk pakolgattam a lábait össze-vissza. Hol a nyakamba volt, hol csak a kezemmel tartottam őket, volt hogy kicsit oldalra fordítottam és csak dugtunk és dugtunk. Elég hangosan élvezte a helyzetet, említette is az elején hogy nem biztos hogy vissza tudja magát fogni. Hát nem tudta :D Szóval volt hogy a kezemmel kellett befognom a száját :D
    Miután elfáradtunk a farkamnál fogva vezetett be a szobába ismét, de mondtam neki, hogy akkor most a másik szobát is avassuk már fel. Nagyon tetszett neki. Bementünk, Niki az ágyhoz állt én előre döntöttem, megtámaszkodott és már benne is voltam. Megint hatalmas csattogások, nem hitte el hogy ennyire bírom lassan már én sem :D Felmászott az ágyra, hasra feküdt, a popsikáját kitolta, én szépen behelyeztem a farkam és egy utolsó nagy rohamra indultunk. Csattogások megint, viszont ennyi póz után már rohadtul elfáradtam, úgyhogy kértem Nikit, hogy végezzen ki a szájával. Elmosolyodott, én a hátamra feküdtem és egy mélytorkos szopásba kezdett. Közben verte a farkamat, én is segítettem neki. Azt mondta hogy imádja a farkamat. Harapdálta, csócsálta. Szóltam neki, hogy kilövés indul, bekapott és az egész tárat a szájába lőttem. Nem húzódott el, hagyott szépen lenyugodni a szájában, majd elkezdett a spermával játszani. Ráfolyatta a farkamra lenyalta, majd megint. Az őrületbe kergetett, rohadt jól látvány volt ahogy így játszadozott és élvezte is basszus.
    Kiszaladt a fürdőbe öblíteni, addig én az atomjaira hullott darabjaimat szedtem össze. Életemben nem basztam ekkorát, még most sem hiszem el. Ha rá gondolok, már állok mint a cövek.
    Vettem egy zuhanyt, mikor kijöttem még mindig meztelenül volt. Nálam ez a bizalom jele, nagyon tetszett. Öltözés közben megjegyezte, mikor már a rövidnadrág rajtam volt hogy elnézegetne így félmeztelenül egész nap. Én meg őt ruhában vagy anélkül nekem mindegy.
    Kikísért az ajtóhoz, ott még néhány perc smárolás, jól rámarkoltam még a fenekére ő is az enyémre, elölről is megfogdosott, mondta hogy kell neki a testem :D
    Sajnos időnk lejárt úgyhogy lépnem kellett. Lefelé menet a lépcsőn még kiállt az ajtóba meztelenül és megrázta a cicijeit nekem. Hát tényleg hihetetlen csaj!
  • Elszámolás:

    A jelenlegi Pesti átlag, de amit ad az bőven átlag feletti!
    Többet is vállalt, mint ami az adatlapján fel van tüntetve.
    TP nem volt.
  • Összkép:

    Először voltam Nikinél. Soha nem láttam a hirdetését, nem is értem hogy ez hogy történhetett meg. Csak mostanság vettem észre, hogy 1-2 hét alatt jött több istennős beszámoló is.
    Az a durva, hogy ha csak a képei mennyiségét nézem, meg a kitakart arcot, akkor valószínű meg sem látogatom. Viszont a visszatérése utáni ilyen rövid idő alat kapott ennyi jó beszi nem tévedhet.
    Utólag visszagondolva egész életemben bántam volna, ha nem tudom meglátogatni. Szóval életem egyik legjobb döntése volt az hogy elküldtem azt a VTR-t.
    Egy dolog biztos, hogy ha hamarabb felfedezem őt, akkor csak hozzá jártam volna, ezt mondtam neki is.
    Tényleg csak azt tudom írni, hogy életem egyik legjobb és legnagyobb dugása volt.
    Mikor ajtót nyitott és megpillantottam már akkor tudtam hogy végem lesz, de azt is tudtam hogy neki is! :D
    Ez így is történt, eszméletlen jól egymásra hangolódtunk. Ez a lány egy kincs!
    Nagyon sajnálom hogy visszavonul, nagyon szerencsés lesz az a férfi akit majd magának fog választani élete hátralevő részére.
Happy Massage