• Asli

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kedvet kaptam egy kis hancúrra és megnéztem, hogy a nekem tetsző lányok közül ki elérhető. Asli hirdetésénél szabad jelzés villogott és mivel már egy ideje terveztem meglátogatását, nosza, azonnal tárcsáztam. Pár kicsöngés után barátnője vette fel, de azonnal adta is Aslit. Kedves, nevetős, csilingelős hang tájékoztatott a feltételekről amik egyébként olvashatók is adatlapján. Mivel a számomra fontos információk megerősítést nyertek és úgy tűnt kölcsönösen szimpatikusak lehetünk egymásnak az időpont és helyszín egyeztetése után gépszekeremre szálltam és kb. egy óra múlva már a megadott cím előtt toporogtam.
  • Megközelítés:

    Marina-part egyik ismert szentélye. Szerintem mindennel is meg lehet közelíteni, nehéz lenne eltéveszteni a címet. A ház előtt ugyan parkolni nem lehet, de 100 méteren belül könnyű volt parkolóhelyet találni ami este 6-ig persze fizetős.
  • Helyszín:

    Mint itt minden épület újszerű, jó állapotú és ennek megfelelően a lakás is. Több lány szolgáltat a címen és bár a logisztikát jól megoldják a feeling ezért nem lehet olyan mintha egyedül fogadna a hölgy. A fürdő kifogástalan. Minden is van. Száraz, jó illatú, nagyméretű törölközőt kaptam. A foglalkoztató szoba pici - de minek is nagyobb? - a franciaágy épp elfér benne amellyel szemben az egész falat beborítja egy tükör. :) LED-s hangulatvilágítás a fal tövében, szóval minden OK.
  • Lány külseje:

    Az ajtónyitáskor nem csalódtam. A képeken is látható formás lány fogadott szép fehérneműben, magassarkúban. Arca szép, mosolya kedves, szémét kicsit erősebb sminkkel emeli ki, de összességében mégis visszafogott, izléses. Túlzás nélkül állíthatom: Asli szép lány amihez egy cserfes, szókimondó stílus társul és ez nekem bejött.
  • Action:

    Miután engedélyt kaptam a maradásra elkocogtam egy gyors vizitre a fürdőbe. Asli készségesen mutatta az utat én meg legeltettem szemeim nagyon formás, nagyon kerek fenekén. Jézusom, milyen harapnivaló tompora van ennek a lánynak!

    Nem kis izgalommal tértem vissza a szobába, de az üresen várt. Tanácstalanul pillogtam körbe. Az ajtóval szembeni függönnyel eltakart helysegből vidám női csevej hallatszott így köhécsléssel igyekezetm felhívni a figyelemet magamra, nem hatástalanul, mert már jött is aznap délutáni vágyaim reménybeli beteljesítője. Asli megigazította, a következőknek megfelelően elrendezte az ágyat miközben pár ismerkedős, ráhangolódós mondatot váltottunk.
    Fesztelenül ledobta magáról melltartóját ezzel felfedve előttem nem nagy, de formás cickóit. Mellbimbói hegykén, kiváncsian meredezők és mint kiderült remekül reagálnak a törődésre. Az ágyra térdelve, tapogatózós simogatós kezdés közben próbáltuk a programot egyeztetni, de végül is abban maradtunk, hogy alakul ahogy alakul: elvégre ez az első ismerkedős randi.

    Bőrének tapintása kellemes, illata finom: öröm volt karjaimban tartani, belecsókolni nyakába. Csókjai inkább szájra puszik, de érzékiek. Ikrei hálásan fogadták kényeztetésüket és én igyekeztem igazságosan megosztani figyelmem közöttük. Persze közben igyekeztem legalább egyik kezemmel formás feszes fenekét is simogatni. Közben partnernőm beolajozta kezét és lágyan így kezdte el simogatni a családi ékszereket.
    Asli kérte, helyezkedjek kényelembe és az időközben ébredező Monsieur-vel kezdett el intenzivebben foglalkozni. Szép látvány volt a tükörben ahogy ez a szép lány büvölte a kígyót, de az érzés túltett ezen. Ugyan Asli állítása szerint nincs régen a szakmában, de hogy ebben profi az biztos. Nem is bírtam volna soká. Ezt Ő is így láthatta, mert amikor szünetért pihegtem a katapultgátlóért nyúlt, de én viszonozni szerettem volna kedveskedését. Így helyetcseréltünk és én igyekezetm fokozni partnernőm vágyát. Vissza-visszatérő csókokkal, melleinek, combjalnak, hasának óvatos körbejárásával igyekeztem kincsét megközelíteni amit aztán lágyan kezdtem kényeztetni. Kis idő elteltével Asli ajkait halk sóhajok hagyták el és csípőjét is nyelvelésem ütemére kezte mozgatni. Bár úgy éreztem jó úton járok, de láttam, ezen az ismerkedős randin nem valószínű az átütő siker, ezért áttértünk a program következő fejezetére.
    Asli ügyesen felpattintotta a katapultgátlót és úgy itélte meg az alkalomhoz a lovaglópóz felelne meg a legjjobban ígyhát nyeregbe szállt. Igazán szép formagyakorlatot mutatott be a rúdon amelyet a tükörben remekül lehetett követni. Kimondottan ügyes volt. Sokat kivehetett belőle a tornamutatvány mert Ő indítványozta, hogy próbáljuk hátulról. Egyik legszebb, leggömbölyűbb, legfeszesebb fenék Aslié a környéken így amikor elhelyezkedett elöttem már tudtam: ha lett volna eddig valamiféle tervem, ez akkor is itt a finálé! A Monsieur kézen fogva nyert bevezetést a Menyek Kapuján és óvatos tempóban kezdte azt felfedezni. Kis idő elteltével Partnernőm sóhajai és hüvelye jelezte, hogy tempót lehet váltani és egy kisebb sprint után - sajnálatomra - elért a csodás vég. Szívesen húztam volna még, de a látvány és a szűk barlang kivégzett és mivel nem vagyok egy gyorsismétlő abban az egy órában tzdtam ennyi volt. De abszolút nem voltam elégedetlen! Talan csak annyiban, hogy Partnernőmnek nem sikerült nagyobb örömet okozni, de talán majd legközelebb! Elvégre ez egy ismerkedős randi volt!
  • Elszámolás:

    Borítékban, kis édeesség kíséretében előre elhelyeztem az egyik bútordarabon, mert én mindig így csinálom. A vizitdíj csak a telefonban került említésre, aminek nagysága ezen a környéken átlagosnak mondható.
  • Összkép:

    Összességében kellemes ismerkedős randin vagyunk túl Aslivel. Szép lány akinek csinos kúlseje egyenes, szókimondó személyiséggel társul és ez nekem szimpatikus. Remélem én sem voltám csalódás számára. Ha ez így van akkor biztosan meg fogom még látogatni.
Happy Massage