• Kleo

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon ertem el elozo nap, egybol felvettek, sajnos csak a baratnojevel sikerult beszelnem. Nem nagyon szeretem amikor nem tudok tenylegesen a lannyal beszelni, mert ez is egyfajta benyomas es indikator, hogy mire is szamithatsz. Ez foleg az extraknal jelenthet problemat, amire azt mondja a baratno, hogy elerheto vagy eppen hogy nem. Aztan ezt az aktualis hirdeto maskepp lathatja es ez legtosszor mar csak a helyszinen derul ki. Azert lebeszeltuk az idopontot es hogy aznap azert meg 1 vagy 1,5 oraval elotte erositsem meg az idopontot, amit megtettem.
  • Megközelítés:

    A jol bevalt es bejaratott Marina part, konnyen megkozelitheto, par perc a Duna plazatol. Parkolas konnyu, ha jol tudom ott van metro megallo is, igy mindenhogyan konnyu odajutni es odatalalni. A cim pontos es a gps is jol mutatja, ami nem mindig igaz az uj epitesu lakasoknal.
  • Helyszín:

    Mint emlitettem uj epitesu es nagyon jo allapotu, nagyobb lakas, amiben konnyu lenne eltevedni, sot 2 furdovel rendelkezik. A furdo jo es tiszta, ket ember is elfer benne, ahol egy egesz nagy polcnyi tusfurdovalasztek talalhato. Elotte es utana is tiszta, szaraz torolkozot adott a vendeglatom. A szoba a kepeken lathato es annak teljesen megfelelo. Igenyesen berendezett, autentikus, felhomalyban uszo, kellemes hangulatot biztosit. Balra, jobbra, elol, hatul, sot meg a plafonon is tukor talalhato, ami minden oldalrol teljes belatast biztosit az action minden mozzanatara. A szobaban nincs agy, tatami talalhato es minimalis kellekek mint pl egy designer szek es ruhatarto.
  • Lány külseje:

    A kepek megfelelnek a valosagnak is. Kis teremtes, szolizott, vekony, de noiesen kerek ahol kell. Az arca kedves, nem eles arcvonalu, hanem inkabb lagy, noiesen ivelt arcvonasai vannak. Egy kozepiskolai osztalytarsamra emlekeztetett fiatalabb kiadasban, aki nekem anno bejott, igy orultem a latvanynak. Szoke hosszu haj, amit az akcio idejere osszegumizta, hogy ne legyen olajos a csuszka alatt. En nem szeretem a holgyeken a tetovalast. Rajta volt egy-ketto, ami a kepeken nem latszik, de nem nagyok, igy egyaltalan nem volt zavaro. Nagyon gyakori hiba a lanyoknal, hogy a kepein lathato felszereles nem igenyelheto. Itt a kepeken is lathato bor melltartot es alsonemut viselte keresemre a megerkezesemkor. Ami hatasara a verem mar el is kezdett osszpontosulni arra a bizonyos helyre. Meg is jegyezte viccesen, hogy ilyen meleg idoben ilyen ruhaval megkinzom, igy most engedtem, hogy megszabaduljon tole. Legkozelebb majd kiprobaljuk ugy is, hogy fent marad.
  • Erotikus masszázs:

    A furdobol visszaterve a hasamra parancsolt, majd olajos masszazsban reszesitett. Eloszor a labamat vette kezelesbe egeszen a bokaig, majd a hatam kovetkezett. Nagyon szakszeruen csinalta, mondta is hogy tanulta es ugy ereztem a boromon, hogy az osztaly kivalosaga lehetett. Kertem, hogy egy erosseggel kapcsolhatunk feljebb, igy is tett es tenyleg beleadaott mindent, ami a kis testebol kisajtolhato, sot meg a konyoket is bevetette, amin erzodott, hogy rutinosan hasznal. Kozben megbeszeltuk a nyaron tortenteket es a kulonbozo masszazsfajtakat. Neha be-be tert a labaim koze es olajosan simogatta a popot es a velem egykorut, felkeszitve a kovetkezo felvonashoz.
  • Levezetés:

    A melltarto lekerult, de sajnos egy kenyelmesebb fitness-szeru bugyi fent maradt vegig. Kerte, hogy forduljak meg, amire nem tudtam nemet mondani, majd olajosan az ezredest kezdte masszirozni, hogy megjobban kihuzza magat, aminek eleget is tett, so a cicikkel is rasegitett. Ezutan az egesz felso testemet masszirozta, hogy mindenhol jo olajos legyek. Ezutan mar kez nelkul csak a cickokkal csuszkalva rajtam ingerelte az ezredest. Vegig nagyszeru latvanyt biztositott minden szemszogbol a szobaban talalhato tukrok sokasaga, sot meg a plafonra is jutott beloluk, ami nekem uj elmenyt es perspektivat adott. Megtobb olaj kovetkezett es itt mar hattal nekem rault a mellkasomra, a labikoi a fejem melle kerultek. Ugy helyezkedett, hogy a popsijat meg pont elertem es puszilgathattam, majd utana meg is markolaszhattam. Ebben a pozban ismet a melleivel kezdett masszirozni, illetve fel-le csuszkalni rajtam valtozatos erosseggel es iranyokbol, elkepesztoen izgato latvany es erzes volt. Igy telt el jopar perc, de ettol el is vesztettem az idoerzekemet. Majd egy ido utan mellem ult oldalrol, hogy az egyik laba a labaimon keresztbe nyugodott es igy 2 kezzel nekikezdett a lingam masszazsnak, kozben vegig tartotta velem a szemkontaktust, ami eszmeletlen izgato volt. Itt kovetkezett az igazi valtozatossag, lassan, erosen, gyorsan, lassan, felvaltva tobbszor az elvezes kozelebe hozott, majd lassan visszavett a tempobol es ujabb szakasz kovetkezett, teljesen huzta az agyam. Jopar ilyen menet utan es az igezo szemei hatasara vegul megadtam magam, teljesen kifacsart es az utodok rajtam es a kezein landoltak. De meg ekkor sem hagyta abba az ezredes izgatasat, kovetkezett egy rovid raadas, ami szamomra nagyon tetszett.

    Csak ezutan hagyott teljesen lenyugodni es tobbszori torlesek kovetkeztek. Majd kozosen elmentunk furdeni, lemostuk egymast, de amikor emlitettem, hogy en a langyos zuhany utan mindig hideg zuhannyal fejezem be a furdes, akkor ilyedten kimenekult vissza a szobaba. Eztan oltozkodes, mikozben o rendberakta a tett helyszinet egy esetleges kovetkezo talalkozora. Kikisert az ajtohoz, puszik es a folyoson talaltam magam. Mivel egy lift van, ami folyamatosan foglalt, igy a lepcsohazat valasztottam.
  • Elszámolás:

    A viragszalakat utolag akarta kerni, de en szeretem elore rendezni, ami az akcio vegeig az asztalon maradt. Extrakrol most nem erdeklodtem, igy nem is vettem igenybe es azok araikrol sem erdeklodtem. Az alap elszamolas teljesen korrekt, a kapott latvanyert es kenyeztetesert siman megerte, budapesti atlag.
  • Összkép:

    Kellemes tarsasag volt es jo masszor, akivel a szex temakrol is lehet intelligensen es viccesen tarsalogni, nyitott szemleletu. A szexualis masszazs resznel nagyon tudja, hogy mitol doglik a legy. Ezzel az elmennyel egy kozepiskolai szexualis fantaziamat sikerult vele megvalositanom, amiert koszonet jar, sot a borcuccos actionert biztosan visszaterek meg.
Happy Massage