• Anilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, elsőre felvette, pár órával későbbre egyeztettünk időpontot.
  • Megközelítés:

    Váci utca, közelben van parkolóház, így kényelmes az autós megközelítés. Cím pontos, kapualj könnyen megtalálható. Hamarabb érkeztem, így sétáltam kicsit a környéken.
  • Helyszín:

    Célnak megfelel, de nem egy luxuslakás. Nincs rendetlenség vagy kosz. Egy vagy kétféle tusfürdő, nekem nem szempont, csak legyen. :D Átlagos törölköző. Baszoba a nappali, franciaággyal. Mással nem találkoztam a lakásban. Egy külön szobába elzárva van a kutyája, de vele sem találkoztam.
  • Lány külseje:

    Magas lány, képeknek megfelel. Arcos képek vannak, nem érhet meglepetés senkit. Fehérneműben fogadott.
  • Action:

    A konkurens oldalon található beszámolók szerint mélytorok és kényszerfrancia királynő, én is emiatt jöttem.

    Zuhanyból kijövet állva kezdtünk egymás simogatásába, visszafogott csókokkal. (a szenvedélyesebb csókolózást valahogy egyikünk sem erőltette, bennem valahogy nem indult meg a kémia, neki pedig a munkanapja végén voltunk, valószínűleg nem volt már eléggé pihent a szenvedélyhez). Kézzel kezdte izgatni finoman a farkam, aztán az ágyra feküdtem, és ott kezdett szopni. Elég különleges a technikája, nagyon finoman csinálja, nem a gyors kivégzésre megy. Épp ellenkezőleg, ezzel az intenzitással valószínűleg órákig is kibírnám elélvezés nélkül, és magától nem is növelte az intenzitást. Biztattam szóban (is) a mélytorokra, egyszer-kétszer néhány pillanatra át is csúsztatta a garaton - hol magától, hol a segítségemmel - de eléggé öklendezett, így nagyon nem erőltettem, pedig amennyire láttam, nem tiltakozott volna. Egyszer így is ki kellett szaladnia a fürdőbe, valószínűleg felnézett az uzsi. De nem panaszkodott, dicséretes a kitartása, viszont én nem eröltettem tovább.

    Gumit kértem, misszionáriusban beraktam punciba, itt egyből éreztem, hogy 1-2 erősebb mozdulat, és ezután a felvezetés után nekem azonnal végem. Pár percig húztam a dolgot, aztán a gumiba élveztem a puncijában.

    Se a francia, se a szex közben nem nézett a szemembe, ez egy kicsit furcsa volt. Talán csak én nem voltam szimpatikus, vagy hosszú volt a nap, nem tudhatom.

    Zuhany, némi fesztelen csevegés, és tipli.
  • Elszámolás:

    Ha jól emlékszem minden az alapban. Neki megfelelt volna az elszámolás a végén is, én inkább előre letettem az asztalra, ott maradt végig.
  • Összkép:

    Valószínűleg nagyon jó szolgáltató, csak kettőnk közt valahogy nem volt meg a kémia, de ennek simán lehet bennem az oka. És a melytorkot nem támogatta a valószínűleg nem üres has. Lehet, hogy telefonon érdemes előre jelezni, ha kifejezetten torkot dugni akar menni az ügyfél, és akkor tud úgy készülni.
Happy Massage