• Kleo

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hirdetésre először itt lettem figyelmes, de mivel elég késői órán jutott eszembe hogy milyen jól is esne egy masszázs, így ha nagyon őszinte akarok lenni, már nem sok lehetőség állt rendelkezésemre. Nos a választás Kleora esett. Telefonon tettem próbát, és siker volt. Azt nem tudnám megmondani melyik lánnyal is beszéltem, aki le szervezte nekem hogy mehetek, Kleo ráér e késői órán.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, de mivel közel a Vaci út így gondolom tömegközlekedés is adott, bár az említett időben (éjfél után) auto nélkül nehézkes lehet.GPS megtalálta az utcát, a parkolással mázlim volt, találtam egy helyet. De tumultus idején lehet hogy pár utcát végig kell nézni.A ház újépítésű, könnyű megtalálni a házszámot.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, tágas. Félhomály volt, hangulatvilágítás talán, de teljesen rendben találtam, már ami érdekelhetett ilyen téren. A fürdőre kitérnék, mivel bár zuhanyzós de nem fülkés, bőven elfér két ember, talán három is. Tusfürdő több fele volt, törülköző új es kellemes anyagú. A szoba is hangulatvilágításban úszott, volt klíma, ami azért több mint szuper ilyen melegben. Egy nagy matrac volt a közepén es tükrök mindenfelé.
  • Lány külseje:

    Nos, mint mondottam, nem sok választás volt ebben az idősávban, de a képek alapján nem tűnt rossz választásnak Kleo. Azt kell mondjam csinos lány bár én talán picit idősebbek gondolnám a kiírt koránál, de ennek ellenére nagyon csinos volt, nem éreztem hogy menekülnöm kéne.Sőt! Fekete szett volt rajta. A benyomásom pozitív volt.
  • Erotikus masszázs:

    Miután a fürdőből visszatértem, helyet foglaltam a matracon es kezdetét vette a masszázs. Elmondása alapján fáradt volt már ami érthető ilyen későn. De ez nem hatott ki az együtt töltött időre. Masszázsa gyakorlott erős volt. Tényleg ugyereztem hogy igen is rendesen megvagyok masszírozva, nem csak alibi simogatás. Volt keresem is mely területre fokuszaljon, es szuperul eleget is tett, közben elcsacsogtunk. És itt jön a fordulat ami aztán nem volt betervezett, es hihetetlennek tűnt tekintve hogy Kleot is csak szerencsével sikerült elcsípni, na de felötlött a téma mint olyan hogy a 4 kezes masszázs milyen jó is es hogyhogy nem arra jöttem(??!), nos mondhatom szépen elültette a kérdést… elkezdett piszkálni a gondolat milyen is lenne, egyáltalán lenne e rá lehetőség, meg hát amúgy is… na szóval csak csak vissza kérdeztem hogy működne a dolog?! Hat pozitív jelzes érkezett miszerint megkerdezi ha gondolom. Hat abban a helyzetben, ott es akkor… nehéz megállni, vagy legalább is nehéz volt nekem es csak eljátszottam a gondolattal… feleltem hogy hat kérdezze meg benne lenne e… igazából azt sem kérdeztem meg kiről is lenne szó,… ez is azt mutatja hogy akkor már elvoltam varázsolva. Kleo talán 2 percre kiszaladt aztán hozta a hírt hogy rendben; siker, érkezik mindjárt a felmentő sereg.Ekkor még hason feküdtem es mondhatom nagyon néztem azt az ajtót ki is fog benyitni a szobába… kisvártatva nyílt is az ajtó es belépett egy csodaszép leányzó, már már mint a mesében. Hozzam hajolt es bemutatkozott; -Szia, Petra vagyok. Hát igen, mondanom sem kell szemeztem ám vele már az oldalon párszor… és most ott volt teljesen pucéran. Szépen be csatlakozott a masszírozásba, többnyire a lábaimat es a fenekem masszirozta… így nem túl sokat láttatva (még)magából.
  • Levezetés:

    Szóval, első négy kezes masszázsom kerekedett így ki ebből az estéből… aztán kis idő múlva( na mert egy órára érkeztem es azért már elment egy kis idő) elhangzott a szeretnek e megfordulni kérdés… egyre jobb volt a hangulat, Kleo is felélénkült… szóval nyilván abban a pillanatban megfordultam… a lányok picit bekenték magukat aztán helyezkedni kezdtek.. a felállás a következő volt, Kleo lentebb ment es ott kezdett simogatni ahol leginkább jól esett… Petra meg cici csuszka féleséget csinált rajtam a mellkasomon. Vagyis mozizni inkább Petrát tudtam, de járt a tekintetem rendesen. Nagy élmény volt… igazából ekkor láttam hogy fent is van tükör ami igen jól jött… egyrészt, másrészt viszont pillanatok műve volt így hogy érezzem… jeleztem is hogy neee( talán négy vagy öt e-vel inkább) vagyis lassításra késztettem Kleot aki azonnal eleget is tett de… már késő volt… megint csak egyrészt mert jól esett és hatalmasat élveztem, másrészt meg bár picit elején megvoltam szeppenve de aztán lett volna még pár elképzelésem… de ugye az a vonat már elment… hogy eleget tegyek a “kérdőívnek” hogy milyen technika es hogy éreztem magam… szóval ha jól tudom mert nagyon elvoltam ám varázsolva, csak kézi levezetés volt, viszont korrekt, na… meglettem csinálva rendesen. Azt hiszem a technika több mint szuper volt hisz azért nem ma kezdtem de engem is meglepett hogy már pillanataim vannak hátra…és durranok. Na es hogy hogy éreztem magam, nos vegyesen, hisz egyben volt szuper élmény amit kaptam, másfelől meg gyors és sok kiaknázatlan lehetőséggel…
  • Elszámolás:

    Az elszámolás nyilván változott, mivel a felállás is változott. Az ajándékot utólag tettem az asztalra, így jól esett a bizalom felém, elvégre azért csak egy komolyabb virágcsokorról volt szó.
  • Összkép:

    Nehéz kérdés, na de ki tudja ha én nem ugye… valahol a megérte es a nem volt rossz határán van a történet. Azért hangzik ilyen szájhúzosnak a történet, mivel a lányok amit csináltak az szuper volt, de kevés. És ez a legszomorúbb hogy nem tudnám azt mondani hogy az ő hibájuk, hisz értem voltak, na de talán ha jobban bírom(?!? Ezt talán aki jobban átgondolja érteni fogja) akkor sokkal több is bele férhetett volna… és ha a szivemre teszem a kezem akkor csak bennem van egy olyan gondolat (is) hogy Petra azért csak a felénél szállt be… (ez persze egy “kivételes” alkalom hogy így alakult ugye, de a végelszámolásnál…)na de ha viszont máshogy nézem akkor egy élmény volt, meglepetés is ami adott egy spontán érzést a dolognak( izgalmasabb volt talán így hogy magam sem tudtam hogy páros élményben lesz részem), és amit kaptam abban nem volt hiba, különben nem élveztem volna akkorát mint egy ház. Viszont az időt kitöltöttük, volt egy levezető masszázs is záró akkordként, és segített Petra a zuhanyzásban. Kedvesek voltak a lányok, és ami az esti elképzeléseimet érinti, pipa, sőt egy új élménnyel lettem gazdagabb. Szerkesztve: a beszámoló elküldésénél meg kell adni hogy milyen képpel hirdet, nos jóhiszeműség képpen a valódi képpel hirdet-et választottam. Ezt mindenki úgy értelmezi ahogy…
Happy Massage