• Asiye

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régebb óta nézegetem a hirdetését,nagyon tetszik.mikor telefonáltam egyből föl is vette kedves hagja volt,bájos .
  • Megközelítés:

    Számomra kedvező helyszin volt a Marinapart, igaz kevés parkolási lehetőséggel ami meg oldható több forduló közt. Amint meg is értkeztem kaptam egy kodót amivel föl mehettem.
  • Helyszín:

    Új épitésű társasház, a lakás belülről is nagyon szép tiszta a célnak megfelelően van rendezve. Három szoba van plusz fügönnyel el választva a vendégtértől . Szoba jól felszerelt kellemes hangulat fénnyel tiszta törölközövel fogadott.fürdő szoba kényelmes tiszta , sok túsfürdő szájviz.a lakásban többen vannak,de ez nem észlelhető
  • Lány külseje:

    Az ajtóban várva sexy piros fehérneműben combfix magassarkú csodás haj, szép mosolygós kedves arcú lány. Feszes szép bőre van,vékony kis kerek mellekel és csodás alakal. Puncija birotvált volt illatos és nagyon izletes,gyönyörű ajkai vannak.kerek fenék formás lábak csábitó nézzésel,arcán látszanak a vónások egzotikus. Tökéletesen megfelelő.
  • Action:

    Érkezésemkor egyik szobába vezetett egy nagy kényelmes ágy volt .szoba jól fel szerelt tükör az oldal falakon szobainas a ruha letételre.rendeztük az anyagiakat ,1 órára jelentkeztem be de ahogy meg láttam másfelet kértem. Assyie val rövidebb beszélgetés után el mentem tussolni, mikor vissza mentem ott várt gyönyörű mosolyal a szobában,nagyon izgató látvány. Mikor vissza értem üditővel kínált de én csak a csodás testére tudtam figyelni,egyből elis kezdtem ki csomagolni a csekély "ruhácskából" , miközben heves csókokat kaptam. Le vetközött majd el helyezkedtem,lassan hozzám dorgolodott , át beszéltük ki hogyan szereti a kényesztetést ,Assyie érzékeny lány finoman kell vele bánni,igy a nyalakodást is finoman kérte. Érzékien végig csokólta a testem amitől teljesen fel is állitot ,majd elkezdte finom mozdulatokkal nyalogatni majd be bele is kezdett,istenien franciázik, ahogy forgatta a nyelvét nagyon szenvedélyes volt, ezek után javasoltam 69 pózt, gyönyörű látvány tárult elém,isteni finom ajkait elis kezdtem nyalni amit élvezet is majd közölte hogy nem igy akar elélvezni.rövidesen rá húzta a gumit ami kicsit nehézkesen ment,majd lovagló pózban folytattuk egyszerűen tökéletes volt nagyon jó mozgása van istenien lovagol nagyon imádtam, kértem hogy folytassuk más pózban is .át váltottunk kutyusra, Assyie nem egy pornós lány de isteni szenvedélyes piros fények,halk zene gyönyörű test és nagyon finom szük punci,punci ajkai körbe ölelték a farkamat ,csodás érzés.mikor végeztünk igénybe vehettem egy laza finom masszázst amelett kicsit meg ismerhettem Assyie álmait terveit ,jó vele beszélgetni okos értelmes intelligens lány. Hamarosan el is kezdtük a második menetet ugyan olyan a szenvedélyel indult neki,isteni francia isteni sex.Assyiet csak ajánlani tudom .
  • Elszámolás:

    Amit meg beszéltünk az úgy is volt, szobában közölze hogy szájba aktust nem vállal amit el is fogadtam nem okozott nagy problémát. A viragszálak részemről megfelelők voltak
  • Összkép:

    egy tökéletes másfélórát tölthettem Assyeval, elégedettségemet se tudom mondani nekem egy jó élmenyben volt részem, visszajáros vendége lettem Assyinak.
Happy Massage