• Lexi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirtelen kanos kedvem támadt és gondoltam ideje ismét meglátogatni, mert a legutóbbi randin nem használtam ki minden előre óhajtott lehetőséget, így ideje volt ezt pótolni. Gyorsan felvette és mivel pont ráért, nem is volt kérdés, hogy suhanok felé. A címet megkaptam és konstatáltam, hogy már nem a kondorosinál rendel.
  • Megközelítés:

    A XI. kerületben a Kondorosi komplexumtól nem messze az aldi mögötti lakótelepen van most az új bázisa. Gps odatalált, hely volt bőven, pedig nem fizetős. Alternatíva lehet a kondorosihoz érkezőknek is, hacsak nem a nyári szabadságolások miatt volt olyan kevés autó a parkolóban.
  • Helyszín:

    Nincs túl magasan, így a lassan célba érő liftet simán le lehet előzni a lépcsőzéssel. A lakás átesett némi face-liften, úgyhogy kicsit modernebb konézete van, ez leginkább a fürdőn észrevehető, hogy szerencsére nem a ‘72-es házgyári állapotokkal találkozunk.
    A kádhoz tartozik egy kis üvegparaván, mely minimálisan segít, hogy ne ússzon a fürdő. Van kádkilépő is, viszont a szájvízhez poharat nem találtam, így csak magamba töltöttem a fagyálló színű folyadékot. 😃
    A szoba szemben a bejárattal, a folyosó végén a fürdővel nem nagy, de a célnak tökéletesen megfelel. Van egy nagy franciaágy, mely egy kicsit puha matraccal van megáldva, közvetlen mellette a falon tükör, szék a ruháknak, kis szekrényke a szeánsz kellékeinek és szemetes a romok eltakarításához. Sötétítő elhúzva, hangulatos félhomály, de nem kell tapogatózni, bár én nem tudtam megállni. 😊
  • Lány külseje:

    Megérkezésemkor egy fekete selyemköntösben várt, mely nem volt összekötve, így épp csak a bimbói voltak kitakarva.
    Arca nekem nagyon tetszik, főleg mikor huncutul mosolyog. Szemei kíváncsian keresik a tekintetet. Fogai szépek, hosszú haja cirógat. Alakja a képeken látható, bár a cicik nem a 3-as kép szerinti kerek formájúak függőleges helyzetben, de így is élmény velük foglalkozni és Lexi is szereti. Hasa lapos, bár elmo dása szerint szeretne fogyni. Popsija igencsak formás. Főleg, ha bepucsít. 😁
  • Action:

    Megérkezetem, kedves ismerősként köszöntöttük egymást, ajándékokat átadtam, majd a cipő levétele után követtem a szobába, miközben a szomszéd szobából a kollegina kíváncsi kukucskálására lettünk figyelmesek. Viccesen gondoltam magamban megmutathatná magát, de ez az ötlet gyorsan elillant.
    Csevegtünk miközben levetkőztem, aztán magamhoz vettem az odakészített türcsit és elkísért a fürdőig. Gyorsan lezuhéztam, szájvíz, majd ott várt. Mikor kijöttem még benézett a fürdőbe lecsekkolni, hogy nem csak vízilovak tudnak-e utánam bemenni, de meg lettem dícsérve, hogy egy makulátlanul hagytam ott a fürdőt. Nem hiába, a poroszos nevelés.
    Szobába beérve az ágy mellett egymással szemben találtuk magunkat és csókolózni kezdtünk, kezeink elkalandoztak egymás testén, majd levette rólam a türcsit és megfordulva elkezdte összehajtani, én eközben hátulról elkezdtem a nyakát csókolgatni, miközben a melleit markolásztam, ezzel teljesen blokkolva a türcsi elhelyezésére irányuló tevékenységét. Aztán engedtem a szorításból, így lehetősége volt elhelyezni az ágy sarkán, ahogy lehajolt, hogy letegye már simított is be az ekkorra már álló farkam a popsik közé.
    Majd megfordult, újabb csókok után leült az ágy szélére és a kezeit a combomra tévé elkezdte nyalogatni a farkam. Aztán bekapta, majd az egyik kezével simogatta a combom, a másikkal a zacsit cirógatta. Egész mélyen bekapta, így rákérdeztem a mélytorokra is, melyre a “megpróbálom” válasz érkezett. Ez sokkal jobb válasz, mint a “pfuuu, ez nem fog menni”, mert legalább megpróbálja. Nem ment tövig, de csak pár centi hiányzott, (bár mint tudjuk a mélytoroknál meg pár centi nem is számít, különben meg mitől lenne mélytorok 😉).
    Próbálkozott és jó volt nagyon, amit csinált, váltogatta a technikákat. Volt zacsinyalogatás is, amit imádok, főleg, mikor zacsinyalásból a rudat végignyalva kapják be szinte tövig, miközben kéjesen nézik a reakciót. Éreztem, hogy ennek a mókának így gyorsan vége lesz, így egy kis időt akartam nyerni és kértem feküdjön hanyatt. Csókokkal indítva a cicik kényeztetése után eljutottam a combokhoz, aztán a célterület is kapott néhány csókot, majd a sima, nedves punci következett. Itt először csak nyelvvel ténykedtem, majd az egyik ujjammal először csak kívülről majd belülről izgattam, aztán bevetettem még egy ujjamat, tempósan nyaltam és ujjaztam, miközben mindkét lába folyamatosan remegett. Tocsogott a puncija és a hangok alapján nagyon élvezte, de eszembe jutott, hogy bármennyire is szeretem nyalni a punciját, ideje lenne az első kört lezárni, hogy kegyen idő regenerálódni a másodikra.
    Az ágy mellé álltam és megegyeztünk az NFVSZ-ben, mivel az arcra élvezést nem preferálta. Itt folytatta a megkezdett mélyen bevevős szopás és nyalogatás, zacsicirógatás váltogatását, néha oldalanként végignyalva a rudat is, majd vissza a szájába és jeleztem, mikor már éreztem, hogy innen már maradhatna a szájában a végéig, amit meg is tett és azzal a lendülettel ki is táraztam. Utódok papírtörlőbe kerültek, volt némi törölgetés a részemről míg kiment a fürdőbe, majd felajánlott egy masszázst.
    A masszázs kifejezetten kellemes volt és néhány masszázs hirdető sem tud ilyen erősségű masszázst nyújtani. Kellően ellazított, aztán rákérdezett a folytatásra és meg úriember lévén megkegyelmeztem kezeinek és megfordultam, hogy hanyatt fekve elkezdhesse a második kör felvezetését. Először mellettem térdelve volt a szájában a farkam, aztán felvetettem a 69 lehetőségét, melyre 2 mp múlva már lendült is át a lába a fejem felett. Szájában a farkam, nyelvem a punciján táncol, kezeimmel simogatom, majd jeleztem, hogy szóljon ha szeretne gumit húzni. Helyeselt és folytatta a farkam izgatását, a zacsihoz is lehajolt megnyalni, majd leszállt és bontott egy gumit. Én feltérdeltem, ő kibontotta a gumit, szopott még párat a farkamon és 1 mp múlva már fel is szerelvényezett. Még így is bekapta, hogy biztos legyen a hatás. Kérdezte, hogy hogyan szeretném, de mondtam, hogy majd az is lesz, most feküdjön hanyatt.
    Hanyatt feküdt, én befészkeltem magam a lábai közé és néhány izgató farkammal való puncisimítás után becsusszantam a nedves punciba. Így kezdtem el dugni, majd a lábait felemeltem, először terpeszben, majd összezárva is dugtam. Néztem a kéjtől elborult arcát, majd a farkamat, ahogy ki-be jár a punciban. Az érzés nagyszerű volt, de a süppedős matrac nem kedvezett a combjaimnak a tempós térdelős dugásban, így kértem, hogy pucsítson az ágy szélére, amit meg is tett.
    Hátulról dugtam igen tempósan, de a ventilátor hiába fújta a levegőt a seggemre, a hátamon patakokban folyt a víz. Majd elkezdett csipogni a telefon. Gondolom lejárt az idő és ez igencsak kizökkentett, meg hát nem vagyok már 20 éves, hogy ilyen melegben, ilyen tempótól ne fáradnék el.
    Leállította a csipogást amíg kiszálltam megpihenni és az ömlő izzadtságot a homlokomról letörölni, de ez őt nem zavarta a randi folytatásában, abszolút nulla TP a részéről. Úgy voltam vele, hogy max majd megtoldom a hosszabbítás miatt, úgyhogy folytattam a dugást hátulról, majd kértem, hogy feküdjön hanyatt, gondoltam szemből az összezárt lábak közti mocorgás gyorsabb eredményt hoz, így dugtam pár percig, de éreztem, hogy a lábaim elfáradtak a süppedős matracon való mozgástól.
    Kiszálltam, kérdezte, hogy befejezze-e szájjal, melyre igent mondtam. Hanyatt feküdtem pihenésképp, de ez a pihenés nem volt segítség a beteljesüléshez, így javasoltam, hogy az ágy mellé állok és úgy végezzen ki. Először szopott derekasan, majd láttam, hogy elfáradt és a zacsit nyalva veri a farkam, ami nagyszerű volt, de nem akartam visszaélni a vendégszeretettel és felajánlottam hogy besegítek. Kézbe vettem az irányítást, ő meg a kidugott nyelvével izgatta közben a makkom, de ehhez több idő kellett volna még, így inkább feladtam, pedig a keménységgel nem volt gond.
    Újabb gyors zuhé és puszik után irány a gdp termelés.
  • Elszámolás:

    Előre kérte legutóbb is, ezzel viszont az a gond, hogy nem tudod pontosan mi fog történni, így az extrákkal nehéz kalkulálni. A legutóbbi randin előre odaadtam az NFVSZ extrát is, melyet nem használtam ki, de hagytam, hogy majd úgyis lesz legközelebb. Ez most eljött, az elején az órás összeget felkerekítettem, majd mondtam, hogy ha valami plusz lesz, azt még rendezzük.
    A végén kérdezetem, hogy adjak-e még, de azt mondta rendben vagyunk, így maximálisan korrektnek érzem a hozzáállását.
  • Összkép:

    Másnap olyan izomláz volt a combomban, amit régen tapasztaltam, pedig heti kétszer járok focizni és a másfél órás foci után sem volt még ilyen érzésem, úgyhogy valószínűleg egyéb izomcsoportokat mozgattam át. 😃
    Nagyon jó volt vele ismét az 1 óra, legközelebb megyek, ha egy kicsit hűvösebb lesz az idő vagy klímás a szoba, mert ez a meleg megpecsételte a sorsom a második körben, amit nem szeretek, de ez természetesen nem Lexi hibája.
Happy Massage