• Bonni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kicsit nehézkes volt, jó párszor nyomtam le az újra hívás gombot , de nem adtam fel . Türelmem kifizetődött . Angyal hangú lány , már itt végem volt .
  • Megközelítés:

    Kaotikusra sikerült , autóval Pénteken délben Rákóczi út , ne próbáld ki . Első lehetőségnél be jobbra , ima , hogy legyen parkolóhely . Az égiek meghallgattak . Futólépésben vissza az Astoria felé . Szerencsére csak egy pár száz méter lehet . Uhhhh ,csak négy perc késés , szerencsére nem rótta fel .
  • Helyszín:

    Kívülről mindenki ismeri ezeket a patinás épületeket . Bejutás egyszerű kapukód és már nyitja is , itt kicsit labirintus . Pár lépcsőn fel majd átjutás egy másik lépcsőházba aztán jobbra . Lakás földszinten a sarokban . Amerikai konyha előszoba egyben , jól van megcsinálva . Tiszta rendes , egy másik tünemény is fogad ott . Remélem lesz párosuk is .
  • Lány külseje:

    Észbontóan gyönyörű , igazi kis párductestű vadóc . Bár fel lehetne íratni Tb-re ! Egyébként a képek magukért beszélnek .
  • Action:

    Mikor beestem üdvözöltük egymást, majd gatyán keresztül egyből barátkozni kezdett a haverommal, aki ezt igencsak lelkes örömmel fogadta. Ezt csókkal vegyítve folytattuk, amivel egyből sokkal könnyebben kezdtem feloldódni. Mikor bementünk a szobába, már egyből elkezdte kicsatolni az övemet, és húzta le a gatyám. Ekkor már rég harcra készen voltam, és belekezdett egy makkcsiklandó franciába, aminél már az ajtófélfába kezdtem kapaszkodni egy kézzel, mert olyan ügyesen csinálta, hogy megszédültem. Aztán ismét folytattuk csókkal. Majd rövid idő után szóba került a pancsi, aminél megemlítettem hogy szeretném vele együtt, így csatlakozott hozzám. A fürdőben folytattuk amit elkezdtünk. miután kicsit megfürdettük egymást folytatta a franciát, golyókat se kihagyva. Aztán elkezdett a pajtihoz popsival és puncival dörgölőzni, miközben tapiztam a cicijeit, aminél már kezdtem átkerülni egy másik dimenzióba. Majd mondta hogy megvár az ágyon, én pedig szárazra töröltem magam, amilyen gyorsan csak lehet.
    Mikor betértem hozzá, halkan szólt a zene.
    Először folytatta ismét a franciát, belevitt egy kis mélytorkot, ciciszexet, mert látta, hogy nagyon odavagyok az ikrekért. Később a NF folytatása alatt kaptam ízelítőt a zacsi alatti nyaliból is. A franciát több pozitúrában is csinálta, eközben én is elkezdhettem ujjazni. Ezután átfordultunk 69-be. Én is elkezdtem kényeztetni a nyelvemmel a punciját, és a popsiját. Pár perc múlva gumihúzás, és szépen belémült. Igen, tövig. A lovaglás után átfordult felém, így tovább játszhattam a cicikkel, imádtam őket. Aztán átfordultunk kutyusba, és a tempót emelve óriásit csattantam, teljesen telelőttem a gumit. Aztán átfordult felém, miközben még benne voltam, csókolóztunk az ágyon. Miután visszarendeződtünk, lehúzta a gumit, és úgy folytatott a még mindig nyugodni nem akaró farkamon egy franciát, a maradék gyerkőcökkel eltüntetve. A tali végén jól elbeszélgettünk. Az időm már a legvégén járt, úgyhogy nem akartam illetlen lenni, és elkezdtem öltözni. A kikíséréskor még utoljára végiglegeltettem a szemeimet a meztelen testén, és nyugtáztam magamban, hogy meg fogom még látogatni őt még mindenképp.
  • Elszámolás:

    Úgy hiszem a pesti átlagnak megfelelő, a szolgáltatásért cserébe tényleg nagyon ,nagyon megéri. A randi elején letettem az ajtóhoz közeli asztalkára. Ő ezzel már csak a távozásom után foglalkozott.
  • Összkép:

    Gyönyörű, kedves, és ami a legfontosabb, nagyon jól éreztem vele magam. El bírnék vele tölteni néhány évet egy lakatlan szigeten !
Happy Massage