• LauraCicaBabaN01

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • LauraCicaBabaN01 reagálása

    Drága Atesz04 :)

    Először is Köszönöm Szépen a beszámolót :) Nagyon Örülök, hogy ennyire tetszettem & ilyen jól Érezted Magad Velem/Nálam :) Te is nagyon kedves és aranyos srác Vagy, kellemes partner mindenben :)

    Már Én is nagyon Várom a következő randit ;) és köszi a sok bókot ;)

    Szeretettel Várlak bármikor, hogy újra ennyire jól Érezzük egymást ;) és sztorizgassunk is ;)))

    Addig is Millió Csókjaim Neked :) :* :* :*

    LauraCicaBabaN01 ;)

  • Egyeztetés:

    Másik oldalon láttam hirdetését telefonon beszéltünk és már akkor nagyon sexys hangon szólalt meg ami nagyon szimpi volt.meg is beszéltük a randit nagyon rugalmas segítőkész volt.
  • Megközelítés:

    Gps el mentem mivel nem helybeli vagyok de könnyen megközelíthető és könnyű a parkolás szinte pár métert gyalogoltam.újépítésű ingatlan igényes környék.
  • Helyszín:

    Nagyon szép újépítésű jól berendezett tágas tiszta lakás kellően nagy és jól felszerelt fürdővel ahol minden megtalálható a többféle tusfürdőtől a több garnitúra törölközőig valamint kényelmes ággyal a minőségi együttléthez.
  • Lány külseje:

    Amikor beléptem az ajtón 100%-ig ő volt az aki a képeken van sőt még annál is jobb egy igazi szőke szexbomba széparcú brutálisan szép kerek szilikoncicik igazi vadmacskás szemek kerek popsi jó alak igenyes ruhában fogadott .mindene megvolt ami kell és vadítóan szexy kisugárzása volt ezért már a látványtól egyszerre merevedésem lett. emellett nagyon közvetlen télleg barátnő feeling amint beléptem egyszerre lehullottak a gátlásaim oan érzésem volt mintha mindig is ismertük volna egymást. Egy pohár frissítő mellett megbeszéltük a részleteket meg picit sztorizgattunk.
  • Action:

    Két órát voltam . A fürdés után belépve az ágyon várt meztelenül nagyon szexy pózban így már elindult a merevedésem a látványtól .először gyengéden elkezdtem símogatni a pihe puha selymes bőrét közben ő is engem tüzesen mivel én cicimániás vagyok rávetettem magam a gyönyörű szilikoncicikre alig birtam betelni velük gyurtam nyalogattam őket szenvedényesen majd gyengéd érintésekkel elkezdte izgatni a farkam aztán kézbe vette és következett a mélytorkos isteni natur francia olyan amit még senkinél nem tapasztaltam télleg igazi pornós feeling volt mintha csak egy forgatáson lettem volna igazi bőnyálas cuppugós nyálcsorgatós áhhh teljesen végem volt.szinte a mennyekben éreztem magam plusz még itt az hogy végig a szemembe nézett az nagyon izgatóvá tette az egészet mondanom se kell hogy 100%-osan kőkemény lett a farkam kellően megalapozva a következő pózhoz ami hátúról volt /egyébként ez az ő kedvenc póza is / nagyon isteni szűk kis puncijával teljesen felizgatott és csak toltam toltam ő is húzott magába élveztem minden percét ezután jött a misszionárius póz ami az én kedvencem eközben pedig nyakát csókolva nyalogatva és a melleit markolva folytattam de még nem akarta ő sem én sem h elmenjek annyira jó volt aztán kivettem és elkezdtem a puncit kényeztetni belekóstolni ez neki is nagyon tetszett közben természetesen gyúrtam a melleket ő pedig vibrátorozott picit és mikor már nem bírtam tovább mélytorkossal fejeztuk be szájbaélvezéssel ami maga volt a gyönyör hatalmasat élveztem .ezután egymás mellett fekve beszélgettünk még jókat nevettünk majd elbúcsúztunk a legközelebbi találkozásig .
  • Elszámolás:

    Mivel nála alapban is fullos a szolgáltatás így nem kellett extrákat igénybevennem de egyébként minden amit vállal az megfelel a valóságnak sőt meg picit több is .ja és nincs óranézegetés és nem dob ki a lakásból a kifizetett idő előtt 20 percel türelmes és nagyon kedves ebből a szempontból is.
  • Összkép:

    Én őszintén mondom nálam a TOP lány akivel eddig dolgom volt fullos kényeztetés felsőfokon egy igazi szexistennővel aki lesi minden kívánságod és maximálisan odafigyel mindenre. Életem egyik legjobb élménye volt és bátran ajánlom mindenkinek mivel nagyon közvetlen és aranyos amellett hogy egy szexbomba . Biztos hogy törzsvendég leszek nála ettől a szinttől nincs feljebb .full full full.......
Happy Massage